Bluestep Bank

Asiakaspalvelija

Julkaistu 04.11.2021

Asiakaspalvelija

Bluestep Bank on asuntolainoihin erikoistunut pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005 ja on siitä lähtien auttanut tuhansia lainanottajia ja säästäjiä Ruotsissa ja Norjassa – ja nyt myös Suomessa. Bluestep Bankin tavoitteena on olla paras vaihtoehto ja ratkaisu niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista. Bluestep Bankilla keskitytään mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen, ei ongelmiin tai aiempiin haasteisiin. Bluestep Bank pyrkii auttamaan, kun muut eivät siihen pysty.

Haemme nyt Asiakaspalvelijaa osaksi Bluestep Bankin kasvavaa 15 hengen porukkaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiakaspalvelijana pääset osaksi neljän hengen energistä asiakaspalvelutiimiä, jossa työsi pääpaino on saapuvissa ja lähtevissä puheluissa asiakkaille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta Bluestepiin ja Bluestepin tuotteisiin. Asiakaspalvelijana tarjoat tietoa tuotteista ja ratkaisuista Bluestep Bankin asiakkaille ja lainaa hakeville, sekä kartoitat asiakkaiden lainan saannin mahdollisuuksia. Tehtävässä työskentelet läheisesti myyntitiimin kanssa ja toimit tärkeänä linkkinä asiakkaiden ja rahoitusasiantuntijoiden välillä.

Toivomme sinulta soveltuvaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, esimerkiksi puhelintyön, myymälätyön tai sähköisen asiakaspalvelun parista. Olet työskentelyotteeltasi asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija, jolla on halu toimia osana tiimiä. Toimit luontevasti myös painetilanteissa ja pidät monet langat käsissäsi hyvällä asenteella. Bluestep Bank tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiinsa, mutta katsomme aiemman kokemuksen ja kiinnostuksen pankki- tai rahoitusalaa kohtaan eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen ja englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaspalvelutehtävän kansainvälisessä yrityksessä
 • Erinomaiset edellytykset työskennellä pankki- ja rahoitusalalla jatkossakin
 • Mukavan tiimin, jossa vallitsee kannustava ja innovatiivinen ilmapiiri
 • Hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
 • Kattavat henkilöstöedut ja yhteisiä aktiviteetteja
 • Palkkauksen 2300-2500 € väliltä henkilön aiemman kokemuksen mukaisesti

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Asiakaspalvelutaitoja, oppimishalukkuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Aikaansaavaa ja systemaattista työotetta
 • Kiinnostusta pankki- ja rahoitusalaa kohtaan
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kaupallinen koulutus
 • Ruotsin kielen taito

Kiinnostuitko Asiakaspalvelijan tehtävästä Bluestep Bankilla? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 18.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Mainitsethan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Bluestep Bankin työntekijäksi.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Asiakaspalvelija

M7 is looking for an ambitious and motivated Asset Manager to join their team in Helsinki! M7 manages 16 real estate assets in Finland, including properties from the retail, office, and industrial sectors. As an Asset Manager, your main target is to improve occupancy, net operating income, and the value of M7’s assets by effectively leading operations in selected assets.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen