Asiakasvastaava

Julkaistu 04.02.2020

Gramex on äänitteillä esiintyvien muusikoiden ja musiikkituottajien tekijänoikeusjärjestö ja suuri kotimaisen musiikin edistäjä. Toimimme palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien musiikin ammattilaisten ja äänitemusiikin käyttäjien välillä. Tarjoamme asiakkaillemme musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Lisää toiminnastamme www.gramex.fi 

Haemme nyt Asiakasvastaavaa lisensointiyksikköömme, liittymään parinkymmenen hengen asiantuntijajoukkoomme Helsingin keskustaan. Asiakasvastaavana osallistut musiikkia käyttävien asiakkaiden palveluun. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hallinnointi ja kehittäminen, päivittäinen asiakaspalvelu sekä musiikin käytön lisensointi eri yhteyksissä. Asiakkaitamme ovat muun muassa AV-tuotantoyhtiöt, TV-kanavat ja radioasemat, pörssiyhtiöistä aina pienyrittäjiin. Yhteyshenkilöitä asiakkaillamme ovat muun muassa yritysten päättäjät, liiketoimintajohtajat, talouspäälliköt ja musiikinkäytöstä vastaavat asiantuntijat. 

Tehtävänäsi on tarjota ja myydä erilaisiin musiikinkäyttötarpeisiin soveltuvia musiikinkäyttölupia. Tarvittaessa matkustat kotimaassa asiakkaidemme luo esittelemään toimintaamme sekä selvittämään heidän lisensointitarpeensa. Osallistut myös Gramexin toimintatapojen ja tuotteiden kehittämiseen. Roolisi sijoittuu lisensointitiimiin, joka vastaa musiikinkäytön lisensoinnista ensisijaisesti mediatoimialla. Tiimiin kuuluu kolme henkilöä ja osallistumme kaikki asiakkaidemme musiikinkäytön mahdollistamiseen.

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden kokemus toimimisesta media-alalla tai BtoB-ympäristössä kuten esimerkiksi AV-tuotantoyhtiössä, radioasemalla, TV-kanavalla tai levy-yhtiössä, mieluiten myyntitehtävissä tai myyntiä sivuavissa tehtävissä. Työssäsi olet omatoimisesti tottunut kontaktoimaan ja itsenäisesti tapaamaan asiakkaita myös heidän toimipisteissään sekä tarjoamaan ratkaisuja jotka johtavat kaupan syntymiseen. Et kavahda asiakaspalvelu- ja myyntityötä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, sillä ne ovat oleellisia työkaluja päivittäisessä lisensointityössämme. Asiakkaamme voivat asioida kanssasi suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Henkilönä olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen, musiikkialasta kiinnostunut ja utelias oppimaan koko ajan uutta. Työskentelytapasi on omatoiminen ja itseohjautuva. Nautit ihmisten kanssa toimimisesta sekä haasteiden ratkaisemisesta. Sinulla on kyky ymmärtää ja tarjota ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Koulutustaustasi on mieluiten AMK- tai yliopistotasoinen. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan musiikkialalle sekä mahdollisuuden olla mukana seuraamassa ja kehittämässä musiikin käyttämisen muutosta. Gramex on ketterä ja matala asiantuntijaorganisaatio. Teemme kaikki työtä ”kädet savessa” -asenteella asiakkaitamme varten. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus aitiopaikalta kehittää asiantuntijuuttasi ja musiikkimaailman tuntemustasi lisensointityön parissa. 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 19.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/gramex-asiakasvastaavaa-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentilla Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen