Asiakasvastaava

Julkaistu 09.10.2020

Suupohjan Osuuspankki on yli 900 miljoonan euron taseellaan suurin POP Pankki -ryhmän pankki, jonka perinteet ulottuvat yli 115 vuoden taakse. Suupohjan Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti. Henkilökuntaa pankissamme on 106 ja toimipisteitä yhteensä 10, joista kuusi sijaitsee Suupohjan seutukunnassa (Kauhajoella, Karijoella, Teuvalla, Kurikan Jurvassa ja Kristiinankaupungissa) sekä yksi Helsingissä, kaksi Oulussa ja yksi Torniossa. Voit lukea lisää Suupohjan Osuuspankista osoitteessa https://www.poppankki.fi/suupohjan-osuuspankki. Suupohjan Osuuspankki etsii kahta myyntihenkistä ja aktiivista asiakasvastaavaa monipuolisiin rahoitusalan tehtäviin Helsingin konttorille vastaamaan henkilöasiakkaidensa kokonaisvaltaisista pankkipalveluista. Vastaat itsenäisesti oman asiakasportfoliosi sijoitus- ja rahoituspalveluista. Kutsut asiakkaasi säännöllisesti POP Taloushetkeen, jossa kartoitat asiakkaan taloudellisen tilanteen ja neuvottelet nykyhetkeen ja tulevaisuuden tarpeisiin parhaiten sopivat palveluratkaisut. Lisäksi työsi sisältää uusien asiakkaiden kontaktointia. Halutessasi voit työskennellä osittain etänä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi pitkäjänteisesti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sijoitus- ja rahoituspalveluiden todellisena moniosaajana osana Helsingin konttorin tiimiä!

Olet etsimämme asiakasvastaava, mikäli nautit asiakastyöstä ja olet jo kartuttanut työkokemusta sijoitus- tai rahoitusneuvonnan tehtävistä. Ymmärrät siten henkilöasiakkaiden talouteen liittyviä kysymyksiä, erilaisia pankin tarjoamia ratkaisuja (esim. lainat, lainaturva- ja sijoitustuotteet) sekä alan prosesseja ja sääntelyä. Suhtaudut avoimin mielin asiakkaiden kontaktointiin ja organisoit omaa tekemistäsi tehokkaasti.

Suupohjan Osuuspankki tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitusratkaisujen parissa sekä mahdollisuuden toimia todellisena rahoitusalan moniosaajana!
 • Koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön: voit syventää ammattitaitoasi esimerkiksi sijoitusten, lainaamisen sekä vakuutustuotteiden alueilla tai laajentaa osaamistasi yritysrahoituksen pariin 
 • Matalan organisaation, jossa pääset vaikuttamaan työhösi sekä halutessasi kehittämään toimintaamme laajemminkin  
 • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa voidaan tutkitusti hyvin
 • Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut (esim. henkilöstörahastomalli, lounas- ja liikuntaedut, tyky-raha, korkoetuja)
 • Mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä sekä liukuvan työajan

Hakijalta odotamme:

 • Kokemusta sijoitus- tai rahoitusneuvonnan tehtävistä sekä henkilöasiakkaiden sijoitus- ja rahoitustuotteiden tuntemusta 
 • APV1-sijoituspalvelututkintoa
 • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. merkonomi/tradenomi)
 • Aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
 • Positiivista asennetta uuden oppimiseen ja valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
 • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen myyntityöstä
 • Ruotsin kielen taidon

Oletko sinä etsimämme asiakasvastaava? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa 25.10.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pop-pankki-asiakasvastaava-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Suupohjan Osuuspankille.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

 1. Hakemus aTalentille viimeistään 25.10.2020
 2. aTalentin videohaastattelu valittujen kandidaattien kanssa
 3. Haastattelu Suupohjan Osuuspankin kanssa
 4. Soveltuvuusarviointi
 5. Luottotietojen ja suosittelijoiden tarkistus sekä lopullinen päätös valinnoista

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava 22.10.2020 saakka (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi) ja 23.10. alkaen rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen