Asiantuntija energiatehokkuuden projekteihin

Julkaistu 18.12.2019

Motiva Oy on valtion omistama asiantuntijayritys, jonka toiminta edistää kestävää kehitystä. Toteutamme yhteiskunnallisesti vaikuttavia hankkeita tiiviissä yhteistyössä mm. ministeriöiden, yritysten, toimialaliittojen, kuntien ja monien muiden tahojen kanssa. Olemme vahva verkottaja ja aktiivinen viestijä. Tekemistämme ohjaa ennakkoluulottomuus, vaikuttavuus ja tuloksellisuus. 


Etsimme nyt näkemyksellistä ja toimeen tarttuvaa Asiantuntijaa joukkoomme luomaan resurssitehokkaampaa ja kilpailukykyisempää tulevaisuutta. Pääset osaksi asiantuntijaryhmäämme edistämään energiatehokkuutta käytännössä eri keinoin. Toiminnassamme keskeisessä roolissa ovat muun muassa energiatehokkuussopimukset eri toimialoilla, energiakatselmustoiminta, erilaiset kansallisia strategioita tukevat hankkeet ja monet ns. yhteishankkeet, joita toteutamme yhdessä eri toimijoiden kanssa niin teollisuudessa, kunnissa kuin kiinteistöalallakin.  

Työ on projektiluontoista ja pääset heti mukaan hankkeisiimme, työskennellen alkuun kokeneempien asiantuntijoidemme tukena. Projektit ovat vaihtelevia ja työtehtäväsi koostuvat projektien eri vaiheista; suunnittelusta, kokoamisesta ja toteuttamisesta. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi tiedonhakua, erilaisten (markkina)selvitysten laatimista, työpajojen ja seminaarien järjestämisiä ja fasilitointeja sekä yhteydenpitoa sidosryhmiin ja asiakkaisiin. Rooli on monipuolinen ja tarjoaa innokkaalle ja energiatehokkuudesta kiinnostuneelle henkilölle mahdollisuuden päästä työskentelemään monen eri toimialan parissa. 

Odotamme sinulta proaktiivisuutta, reippautta ja tekemisen meininkiä. 

Lisäksi odotamme Sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (DI/AMK) esimerkiksi energiatekniikan tai tuotantotalouden parista
 • Hyvää digiosaamista ja erilaisten työkalujen hallintaa 
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta, käytännönläheisyyttä ja aktiivista työskentelyotetta
 • Kykyjä innostavaan ja tavoitteelliseen tiimi- ja yhteistyöhön
 • Kiinnostusta energia- ja ympäristöasioihin, erityisesti energiatehokkuuteen ja arvoketjuajatteluun 
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa 

Miksi Motivaan?

 • Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien asiakokonaisuuksien pariin 
 • Laajan näkymän yritysten ja julkishallinnon liiketoiminnan kestävään kehitykseen
 • Meillä on lämminhenkinen, kokenut ja mukava työyhteisö tukenasi 
 • Pääset näkemään läheltä, miten valtionhallinto toimii, mutta pääset samalla vahvasti työskentelemään yhdessä teollisuuden ja elinkeinoelämän kanssa
 • Toimimme uusissa innostavissa monitoimitiloissa Helsingin keskustassa

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään to 9.1.2020 tänne: https://apply.atalent.fi/motiva-asiantuntija-energiatehokkuuden-projekteihin-12-2019. Mainitsethan hakemuksessasi myös ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi sekä palkkatoiveesi.

Motivaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://motiva.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Haun alustava aikataulu:
Aktiivinen hakuaika ke 18.12. – to 9.1.
aTalentin puhelinhaastattelut pe 10.1. ja  ma 13.1.
Motivan kasvokkaiset haastattelut vko 4

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Hepacon, Suomen yksi suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa!

Betoni- ja jännitettyihin rakenteisiin erikoistunut Insinööritoimisto SRT etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta rakennesuunnittelijaa Kuopioon!

Betoni- ja jännitettyihin rakenteisiin erikoistunut Insinööritoimisto SRT etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa rakennesuunnittelun harjoittelijaa Kuopioon!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen