Assistant Controller

Julkaistu 20.09.2018

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V).

Etsimme proaktiivista Assistant Controlleria täydentämään kansainvälisen Dovre Groupin taloushallinnon tiimiä Espooseen. Assistant Controllerina vastaat yhden liiketoimintaryhmän talousprosessista hyvin pitkälti end-to-end mentaliteetilla. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat kuukausittaisten myyntilaskujen valmistelu ja laatiminen sopimusten ja asiakkaan ohjeistusten mukaisesti, saatavien valvonta ja perintä, ostolaskujen tarkastaminen sekä tulosraportointi ja -analysointi. Lisäksi pidät tiiviisti yhteyttä palkanhallintaan projektihenkilöstön palkanmaksun osalta. Työssäsi hyödynnät Excelin lisäksi myös NetSuite-taloushallinnon järjestelmää, ja oman kiinnostuksesi mukaan pääset myös näkemään järjestelmän hallinnointipuolen ja ottamaan key userin roolin. Roolisi ollessa varsin kansainvälinen ja työskennellessäsi läheisessä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten kumppanien kanssa, odotamme sinun nauttivan ryhmätyöstä sekä omaavan vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin myös englanniksi.

Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi taloushallinnon ammattilainen – etsimme ennen kaikkea uuden oppimisesta innostuvaa ja aidosti kehityshaluista tekijää, joka on valmis kehittämään niin itseään kuin myös Dovre Groupin talousprosesseja. Osaamisesi karttuessa pääset operatiivisen työn lisäksi ottamaan osaa myös kehitystyöhön, kuten raportoinnin kehitykseen.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista opintotaustaa, esim. laskentatoimen tai rahoituksen puolelta
  • Aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, kesätyön tai työharjoittelun kautta
  • Jonkin sähköisen taloushallinnon ohjelmiston sekä Excelin hallintaa
  • Itseohjautuvaa, tarkkaa ja analyyttistä työskentelyotetta
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kieltä

Dovre Group tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jonka mukana on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa
  • Ainutlaatuisen tilaisuuden tulla osaksi julkisen pörssiyhtiön pientä, mutta asiantuntevaa tiimiä, jossa raportoit suoraan talousjohtajalle
  • Aidosti kansainvälisen työskentely-ympäristön

Jos olet etsimämme proaktiivinen Assistant Controller, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 4.10.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/dovre-group-assistant-controller-9-2018 Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt!

Lue lisää Dovre Groupista osoitteessa: https://www.dovregroup.com/fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Voimakasta kasvua tekevä, Helsingin sykkeessä sijaitseva startup-yritys Leadfeeder etsii myyntitiimiinsä vahvistusta. Tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan myynnin digitalisoitumista ja auttamaan asiakkaitasi tekemään myyntiä ja markkinointia älykkäämmin.

Hae viimeistään: 04.10.2018

Interested in telecom and IoT? DNWP is looking for a future talent to work as a technical Product Specialist, supporting our customers all around the globe!

Hae viimeistään: 04.10.2018

Haluatko taata asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen? Löytyykö sinulta hyvät projektinhallintataidot? Lue lisää Aalto EE:n Coordinator-roolista!

Hae viimeistään: 04.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Mira Kujanpää työskentelee Hartwallilla kotimaisten virvoitusjuomien Brand Managerina. Haastattelussamme hän kertoo oman...

Headhunter, Sourcer, Talent Researcher… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näillä eri termeillä kuvaillaan rekrytoinnin ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen