Assistant Controller

Julkaistu 22.10.2020

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden verkottuneeseen ja vastuulliseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2019 Continentalin liikevaihto oli 44,5 miljardia euroa. Yritys työllistää yli 230 000 työntekijää 59 maassa ja markkina-alueella. Continental Rengas Oy edustaa Continentalin henkilöauton, raskaankaluston, teollisuus- ja maatalousrenkaita sekä niihin liittyviä palveluita Suomessa. Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö BestDrive Finland Oy tarjoaa ajoneuvojen rengas- ja huoltopalveluita 15 toimipisteessä eteläisessä Suomessa.

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan. 

Assistant controllerin toimenkuva muodostuu monipuolisista sisäisen laskennan tehtävistä, joista tärkeimpiä ovat kuukausittainen ennusteiden tekeminen ja konserniraportointi sekä budjetointiprosessiin osallistuminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös joitain ulkoisen laskennan tehtäviä sekä esimerkiksi asiakasbonusten hallinnointia läheisessä yhteistyössä myynnin kanssa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin kehitystehtäviin, kuten järjestelmäprojekteihin, kilpailija-analyysien tekoon sekä sisäisen laskennan raportoinnin kehittämiseen. Assistant controllerina pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti kahden eri yhtiön liiketoimintaan ja avainlukuihin.  

Assistant Controllerina teet läheistä yhteistyötä useiden talon sisäisten sekä myös jonkin verran ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja reipasta asennetta ja huumorintajua unohtamatta. Odotamme sinulta joustavuutta, aktiivisuutta sekä kykyä sopeutua niin rutiineihin kuin myös yllättäviin tilanteisiin. Lisäksi työtehtävissä menestyminen edellyttää järjestelmällistä ja tarkkaa otetta sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Ennen kaikkea sinun tulisi kuitenkin tarttua rohkeasti tuumasta toimeen ja olla innokas oppimaan uutta – meillä asenne ratkaisee.  

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa, esim. laskentatoimesta
 • Aiempaa työkokemusta esimerkiksi sisäisen laskennan tehtävistä, tilintarkastuksesta tai taloushallinnosta
 • Paitsi sisäisen myös ulkoisen laskennan ymmärrystä
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Teknistä näppäryyttä ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme:

 • SAP-osaamisen tai kokemuksen muista vastaavista toiminnanohjausjärjestelmistä 

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen näköalapaikan alansa johtavan globaalin toimijan palveluksessa
 • Ainutlaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan läheltä kahden hyvin erilaisen yhtiön liiketoimintaa ja sen kehittymistä
 • Laaja-alaisen toimenkuvan matalahierarkkisessa organisaatiossa
 • Tiiviin taloustiimin tuen ja sinun taustaasi räätälöidyn perehdytyksen
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan kehittymiseen ja kasvaa oman osaamisen karttuessa laskentatoimen moniottelijaksi
 • Joustavat työajat sekä toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella

Tässä tehtävässä työllistyt ensin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta jatko vakituisesti on mahdollinen. 

Continental on autovalmistajien ensisijainen valinta, joten miksei myös sinun? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 4.11.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/continental-assistant-controller-10-2020-2. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Continentalista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.continental-rengas.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson  (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen