Assistant Portfolio Analyst (osa-aikainen)

Julkaistu 08.11.2019

Sijoitustutkimus-ryhmä on Suomen johtava sijoitustoiminnan asiantuntijapalveluiden tarjoaja. Palvelemme ihmisiä ja organisaatioita sijoitustoiminnan suunnittelun ja seurannan, varainhoidon kilpailutuksen ja finanssialan koulutuksen alueilla. Markkinajohtajana toimimme suunnannäyttäjänä ja rakennamme puolueettomia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja – emme tarjoa sijoituspalveluja, joten olemme varainhoitajista riippumaton osapuoli.

 

Suomen Sijoitustutkimus etsii osa-aikaista Assistant Portfolio Analystia osaksi analyytikkotiimiään Helsinkiin. Tehtävässä toimit back office-tehtävissä analyytikoiden tukena transaktiodatan laaduntarkastuksen ja korjauksien parissa, joita suoritat työkalujemme avulla. Laadit instituutiosijoittajille osoitettuja kuukausiraportteja kokeneemman analyytikon tukemana. Tämän lisäksi konfiguroit uusia toimintoja sekä syötät uusia rahoitusinstrumentteja järjestelmään. Tyypillisesti töitä on enemmän kuun alkupuoliskolla, noin 3-5 päivänä viikossa ja kuun jälkipuoliskolla tarpeen mukaan vaihdellen noin 0-2 päivänä viikossa.

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi rahoitusalasta ja sijoittamisesta kiinnostuneelle opiskelijalle. Voit olla yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojesi alkutaipaleella, joissa suuntaudut tai tulet suuntaamaan kvantitatiiviseen pääaineeseen, kuten rahoitukseen, laskentatoimeen tai kansantalouteen. Sovit erityisen hyvin meille, mikäli sinulla on hyvät perustaidot Excelissä ja olet kiinnostunut rahoitusalasta ja sijoitusinstrumenteista. Olet oppimishaluinen, vastuullinen ja ongelmanratkaisukeskeinen tekijä, joka haluaa kasvattaa asiantuntijuuttaan opintojen ohessa. Emme edellytä sinulta aiempaa merkittävää työkokemusta, mutta katsomme eduksi, mikäli olet jo päässyt työskentelemään back office-tehtävien, taloushallinnon tai datankäsittelyn parissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, joiden lisäksi ruotsin puhumisen luemme eduksi.

Suomen Sijoitustutkimuksella perehdytämme sinut kattavasti tehtäviin ja tarjoamme erinomaiset työkalut työskentelyyn. Meillä pääset tutustumaan rahoitusalaan syventyen keskeisiin tunnuslukuihin, sijoitusinstrumentteihin ja sijoittajaraportointiin, joiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua veloituksetta Sijoitusakatemian kursseilla. Työssä tulet oppimaan tärkeitä datankäsittelytaitoja yhdessä asiantuntevan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin kanssa. Tehtävissä menestyessäsi pyrimme tarjoamaan kehittymismahdollisuuksia esimerkiksi kesäprojektien parissa, Rahastoraportti-tiimissä ja tarpeemme sekä tilanteesi salliessa ajan myötä mahdollisesti myös kokopäiväisen analyytikon roolissa.

Hakijalta odotetaan:

  • Kaupallisen alan opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta
  • Kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan 
  • Innostusta kehittyä ja oppia uutta
  • Oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tuntemus rahoitusinstrumenteista sekä hyvät tietotekniset valmiudet
  • Aikaisempi työkokemus esimerkiksi Back Office -tehtävistä, rahoitusalalta tai
  • datankäsittelyn parista
  • Edistyneet datankäsittelytaidot (esim. VBA, R, SQL)
  • Sujuva ruotsin kielen osaaminen

Mikäli kiinnostuit Assistant Portfolio Analystin tehtävästä Suomen Sijoitustutkimuksella, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisin opintosuoritusotteesi 21.11.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/suomen-sijoitustutkimus-assistant-portfolio-analyst-osa-aikainen-11-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi tuntipalkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

Suomen Sijoitustutkimuksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sijoitustutkimus.fi/. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi.) Saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuajalla. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Suomen Sijoitustutkimukselle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen