Assistentti

Julkaistu 05.03.2020

PK Sprinkleriasennus Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä sprinklerijärjestelmien suunnitteluun, urakointiin ja kunnossapitoon keskittynyt yritys. Henkilöstöllämme on sammutuslaitteista vuosikymmenien kokemus, jonka aikana on suunniteltu ja urakoitu monipuolisesti merkittävistä julkishallinnon, kaupan ja teollisuuden hankkeista aina pieniin palvelutaloihin asti. Toimialueenamme on koko Suomi. Teemme uudis- ja saneerauskohteita sekä kunnossapitoa jotka ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia. 

Etsimme toimeen tarttuvaa ja motivoitunutta Assistenttia liittymään PK Sprinkleriasennuksen tiimiin Karkkilaan! Assistenttina toimit toimitusjohtajan ja projektipäälliköiden tukena esimerkiksi myyntilaskutuksen, dokumentoinnin ja tarjouslaskennan tehtävissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tiedonhaku ja selvitystyöt erilaisiin projektihankintoihin liittyen. Assistenttina vastaat myös toimiston yleisestä viihtyisyydestä ja ylläpidosta. Työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta näemme etuna kokemuksen esimerkiksi toimistotyötehtävistä tai assistentin tehtävistä, erityisesti talotekniikka-/rakennusalalta.  Ennen kaikkea toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä, avointa ja toimeentarttuvaa asennetta sekä innostusta uuden oppimista kohtaan. Toivomme, että työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä osa ulkoisesta viestinnästä esimerkiksi tavarantoimittajien suuntaan tapahtuu englanniksi. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Aktiivista ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta
  • MS Office -osaamista, Admicomin osaaminen katsotaan suureksi eduksi
  • Sujuvaa suomen ja hyvää/tyydyttävää englannin kielen osaamista
  • Aiempi työkokemus ja/tai kaupallinen opintotausta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle: 

  • Joustavat työajat
  • Monipuolisen roolin, jossa pääset mukaan PK Sprinkleriasennuksen erilaisiin projekteihin toimiessasi toimitusjohtajan ja projektipäälliköiden tukena
  • Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 22.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pk-sprinkleriasennus-oy-assistentti-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

PK Sprinkleriasennuksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pksoy.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PK Sprinkleriasennus Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Laajennettu todellisuus (AR/MR/VR) muuttaa maailmaa. Liity mukaan! Stereoscape etsii kansainväliseen AR/MR/VR-tiimiinsä lisävahvistusta Solution Sales Executive -tehtävään.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen