Assistentti

Julkaistu 05.03.2020

PK Sprinkleriasennus Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä sprinklerijärjestelmien suunnitteluun, urakointiin ja kunnossapitoon keskittynyt yritys. Henkilöstöllämme on sammutuslaitteista vuosikymmenien kokemus, jonka aikana on suunniteltu ja urakoitu monipuolisesti merkittävistä julkishallinnon, kaupan ja teollisuuden hankkeista aina pieniin palvelutaloihin asti. Toimialueenamme on koko Suomi. Teemme uudis- ja saneerauskohteita sekä kunnossapitoa jotka ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia. 

Etsimme toimeen tarttuvaa ja motivoitunutta Assistenttia liittymään PK Sprinkleriasennuksen tiimiin Karkkilaan! Assistenttina toimit toimitusjohtajan ja projektipäälliköiden tukena esimerkiksi myyntilaskutuksen, dokumentoinnin ja tarjouslaskennan tehtävissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tiedonhaku ja selvitystyöt erilaisiin projektihankintoihin liittyen. Assistenttina vastaat myös toimiston yleisestä viihtyisyydestä ja ylläpidosta. Työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta näemme etuna kokemuksen esimerkiksi toimistotyötehtävistä tai assistentin tehtävistä, erityisesti talotekniikka-/rakennusalalta.  Ennen kaikkea toivomme sinulta työtä pelkäämätöntä, avointa ja toimeentarttuvaa asennetta sekä innostusta uuden oppimista kohtaan. Toivomme, että työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä osa ulkoisesta viestinnästä esimerkiksi tavarantoimittajien suuntaan tapahtuu englanniksi. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Aktiivista ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta
  • MS Office -osaamista, Admicomin osaaminen katsotaan suureksi eduksi
  • Sujuvaa suomen ja hyvää/tyydyttävää englannin kielen osaamista
  • Aiempi työkokemus ja/tai kaupallinen opintotausta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle: 

  • Joustavat työajat
  • Monipuolisen roolin, jossa pääset mukaan PK Sprinkleriasennuksen erilaisiin projekteihin toimiessasi toimitusjohtajan ja projektipäälliköiden tukena
  • Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 22.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pk-sprinkleriasennus-oy-assistentti-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

PK Sprinkleriasennuksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pksoy.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PK Sprinkleriasennus Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (6 months) Communications Trainee with a curious mindset and proactive working style!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen