Assistentti

Julkaistu 20.05.2021

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1800 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjotaan ja millaisen tankkauskokemuksen S-ryhmä tarjoaa ABC-asemilla.

SOK:lla on käynnissä laaja järjestelmähanke SATO, jonka tarkoituksena on uudistaa ja yhtenäistää S-ryhmän vähittäiskaupan toimintaa ja tietojärjestelmiä. Nyt etsimmekin SOK:lle nopealla aikataululla oma-aloitteista ja tarkkaa Assistenttia SOK:n Marketkaupan ketjuohjauksen tiimiin lisäresurssiksi järjestelmähankkeen alkuvaiheen tukemiseen! Assistenttina työskentelet ketterässä, noin 3-5 hengen kehitystiimissä yhteistyössä kehitys- ja tuoteryhmäpäälliköiden sekä IT-asiantuntijoiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu suunnitella ja luoda erilaisia selkeitä ohjeistuksia sisäisille sidosryhmille työprosesseihin ja tietojärjestelmiin liittyen. Työprosessien ohjeet liittyvät esimerkiksi tuotetietojen ylläpitoon, niiden rikastamiseen, valikoiman suunnitteluun ja hinnoitteluun, kun taas tietojärjestelmien ohjeet liittyvät erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Lisäksi vastaat tietosisältöjen ja ohjeiden ylläpidosta sisäisillä sivustoilla ja alustoilla.

Tehtävässä menestyt mikäli toimit näppärästi erilaisten järjestelmien parissa sekä omaat hyvät kirjalliset viestintätaidot. Käsittelet tehokkaasti suurempiakin tietomääriä ja olet ratkaisukeskeinen sekä toimeen tarttuva ja osaat ratkaista eteen tulevat ongelmat. Lisäksi nautit tiimityöskentelystä nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä menestyminen ei lähtökohtaisesti vaadi aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan asenteesi ja avoimuutesi uuden oppimista kohtaan ratkaisee! Tukenasi toimii myös nuorekas ja dynaaminen tiimi, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä!

Tarjoamme sinulle:

SOK:lla pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla. SOK:n käynnissä oleva järjestelmähanke on kokoluokassaan ainutlaatuinen vähittäiskaupan alalla, joten tehtävässä pääset kerryttämään relevanttia työkokemusta myös tulevaisuuden urallesi. Lisäksi hanke on siinä vaiheessa, että prosesseihin on mahdollista vaikuttaa omalla työskentelyllä. Suuri ja monipuolinen yritys (sekä käynnissä oleva hanke) mahdollistavat sen, että määräaikaisuuden (4kk) jälkeen sinulla on mahdollisuus saada jatkoa tai esimerkiksi kehittyä talon sisällä muihin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, tai loppuvaiheen opintoja, esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Hyvää tietoteknistä osaamista, MS Office -taitoja sekä hyviä kirjallisia viestintätaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Tarkkaa, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä
  • Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä

Mitä vielä odotat? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 1.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Haethan tehtävää heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

SOK:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://s-ryhma.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.) Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 24.5. klo. 14-15 ja to 27.5 klo. 13-14.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Assistentti

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin kokeneen patenttiasiantuntijan tukemana ja osallistumaan prosessin jokaiseen vaiheeseen. Saat erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan monipuolisissa tehtävissä. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkoston ansiosta pääset osaksi kansainvälisiä asiakkuuksia ja näkemään uusinta teknologiaa.

NREP is looking for a part-time Junior Administrative Specialist to join their Investment Controlling team in Helsinki! You will be a part of a team of eight people in Finland and work closely with the Administrative Specialist on diverse administrative tasks.

Assistentti

Juli Living is now looking for a Junior Letting Specialist to be a part of their team in spring 2022!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen