Jones Lang LaSalle

Associate

Julkaistu 11.11.2021

Associate

Jones Lang LaSalle (JLL) on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö, jolla on yli 91 000 työntekijää 80 maassa. Suomessa JLL on maan johtava kiinteistökonsultoinnin yritys, jossa yli 70 asiantuntijaa palvelee arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä. JLL on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja kaikissa kaupallisissa ja teknisissä kiinteistökysymyksissä, kuten markkina-analyyseihin, kaupankäyntiin, arviointiin, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, liiketilakehitykseen, rakennuttamispalveluihin sekä vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Nyt myös sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi JLL:n modernia ja hauskaa työympäristöä sekä kasvaa kaupallisen kiinteistöalan asiantuntijaksi!

Leasing & Asset Value Optimisation -tiimi on pääkaupunkiseudun johtava kaupallisten kiinteistöjen vuokrausneuvonantaja, joka tarjoaa JLL:n asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja kohteiden käyttöasteiden nostamiseksi sekä kassavirran kasvattamiseksi ja optimoimiseksi. Tiimin palvelut sisältävät tilojen vuokrauksen lisäksi konsultaatiota kohteiden kaupalliseen kehittämiseen ja konseptointiin sekä markkinointiin ja brändäykseen. Pääasialliset sektorit ovat toimisto-, retail-, logistiikka/tuotanto- ja yhteiskuntakiinteistöt.

Jones Lang Lasalle eli tuttavallisemmin JLL etsii nyt kunnianhimoista ja kilpailuhenkistä Associatea liittymään osaksi heidän 13 hengen Leasing & Asset Value Optimisation -tiimiään Helsinkiin. Associatena yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen ja pääset työskentelemään useiden erilaisten sidosryhmien keskiössä laajalla kiinteistöalan kentällä! Työtehtäväsi ovat itsenäisiä ja niihin kuuluu sekä tiedon keräämistä ja analysointia että tiloihin, yrityksiin ja toimistokäyttäjiin perehtymistä. Lisäksi kokoat myyntimateriaalia ja kontaktoit ja tapaat asiakkaita sekä vuokraat erilaisia tiloja. Osallistut myös erilaisiin JLL:n projekteihin ja niiden kehitystyöhön, joiden parissa pääset myös näyttämään kykysi luovassa ongelmanratkaisussa ja esimerkiksi kohteiden markkinointi- ja vuokrausstrategian suunnittelussa yhdessä kokeneen tiimin kanssa.

Olet JLL:n etsimä henkilö, mikäli olet ulospäinsuuntautunut ja myyntihenkinen tyyppi. Aikaisempaa työkokemustasi ja opintotaustaasi tärkeämpää on se, että sinulla on halua oppia ja kehittyä kaupallisen kiinteistöalan huippuasiantuntijaksi. Associaten tehtävässä on kuitenkin eduksi, mikäli sinulle on jo kertynyt esimerkiksi aikaisempaa asiakaspalvelu / myyntikokemusta tai aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta. Tulet useampana päivänä viikossa käymään asiakasnäytöillä ja tapaamaan asiakasyritysten avainpäättäjiä ympäri pääkaupunkiseutua, joten JLL toivookin sinulla olevan valmiutta myyntihenkiseen työhön. Vastaat itse omasta joustavasta työajastasi ja pystyt myös hyödyntämään etätyömahdollisuutta työpäivästäsi riippuen. Lisäksi JLL toivoo sinun kykenevän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

JLL odottaa sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kaupallista tai teknistä tutkintoa, kuten kiinteistötalouden, kiinteistöjohtamisen tai tuotantotalouden pääaineesta.
 • Analyyttistä, myynnillistä ja aktiivista työskentelyotetta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel- ja Powerpoint-osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi JLL katsoo eduksi (ei pakollisia):

 • Aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelu / myyntityöstä tai kiinteistöalalta.
 • Data-analytiikka-ja PowerBI-osaamisen
 • Saksan kielen taitamisen

JLL tarjoaa sinulle:

 • Huippuhauskan ja -asiantuntevan tiimin, jonka kanssa tulet viettämään loistavia hetkiä sekä oppimaan kiinteistöalasta laajasti
 • Loistavan mahdollisuuden kehittyä kaupallisen kiinteistöalan asiantuntijaksi
 • Tilaisuuden saada erinomainen katsaus Suomen kiinteistömarkkinoiden toimintaan
 • Innostavan ja haastavan sekä vakituisen ja kokoaikaisen työn kansainvälisessä kiinteistökonsultoinnin yrityksessä
 • Modernin ja avoimen työympäristön, jossa on vahva ja auttava tiimihenki
 • Joustavat työajat
 • Hydridityön, eli etätyömahdollisuuden asiakas- ja tiimitapaamisten sallimissa rajoissa
 • Kiinteän kuukausipalkan + provision

Oletko sinä JLL:n etsimä kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen Associate? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

JLL:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jll.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 19.11.2021 klo 10-11. Muutoin tavoitat parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme JLL:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Suomen nopeimmin kasvava kaupallisten kiinteistöjen neuvonantoyritys Reagle etsii nyt uutta monipuolista ja ennakkoluulotonta kiinteistöalan osaajaa Analystin rooliin. Pääasiallinen roolisi sisältää nykyisten asiakkaiden konsultointia transaktioprosesseissa, mutta tulet toimimaan myös muiden liiketoiminta-alueiden parissa. Olet mukana koko projektikaaressa myyntityöstä kauppojen klousaamiseen. Työtehtäväsi sisältävät materiaalien valmistamista, erilaisia valuaatio- ja kassavirtalaskemia sekä asiakastyötä ja -konsultointia. Valmiuksiesi mukaan pääset myös sijoittajarajapintaan tekemään kontaktointia sekä käymään neuvotteluita.

NREP is looking for a part-time Analyst to join their Investment Controlling team in Helsinki! You will be a part of a team of eight people in Finland and as an Analyst you will be supporting the team with diverse financial management related tasks.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen