Associate, Sales & Account management (Real estate consulting)

Julkaistu 12.03.2019

Reagle Oy tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistötransaktioissa sekä yritysten strategisissa hankkeissa kaupallisten kiinteistöjen omistajille, sijoittajille, vuokralaisille sekä rahoittajille. Reagle haastaa tyypillisesti konservatiivista kiinteistötoimialaa käyttämällä nykyaikaista ja konkreettista lähestymistapaa, sekä tehostaa alalla vallitsevia työtapoja hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Perustajilla on taustallaan vahva osaaminen kiinteistövarainhoidon, -transaktioiden sekä -arvioinnin parista. Tutustu osakkaisiin ja yritykseen paremmin: www.reagle.fi.

Suomen nopeimmin kasvava kaupallisten kiinteistöjen neuvonantoyritys Reagle etsii nyt nelihenkiseen tiiminsä vahvistukseksi Associate, Sales & Account management -tehtävään myyntihenkistä kiinteistöalan osaajaa. Roolisi sisältää sekä nykyisten asiakkaiden konsultointia pääasiassa myynti- ja ostotoimeksiannoissa että neuvonantopalveluiden myyntiä potentiaalisille uusille asiakkaille.

Asiakkuuksien hoidossa pääasialliset työtehtäväsi sisältävät: asiakasyritysten kiinteistösijoitusportfolioiden proaktiivista analysointia, minkä perusteella muodostat asiakkaan tilanteesta asiantuntijanäkemyksen ja ehdotat ratkaisuja suositelluiksi toimenpiteiksi, asiakastapaamisia ja neuvottelua, materiaalien työstämistä toimeksiantojen suunnittelun ja toteutuksen tueksi, sekä potentiaalisten sijoittajien tunnistamista, kontaktointia puhelimitse ja sijoituskohteiden myyntiä.

Aloittaessasi tehtävässä saat itsellesi valmiita asiakkuuksia hoidettavaksi ja kehitettäväksi. Vastaat oman asiakasportfolion hoidosta itsenäisesti, sinua ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan koko muu tiimi on vahvasti tukenasi ja sparraa työssäsi. Sinulle siirtyvät asiakkuudet sisältävät tällä hetkellä pääasiassa myyntineuvonantoa eli pääset viemään eteenpäin käynnissä olevia myyntivälitysprojekteja. Yrityksen perustamisesta kuluneiden kahden vuoden aikana toimintatavat ja prosessit Reaglella ovat hioutuneet toimiviksi, joten sisäisiä prosesseja ei tässä roolissa enää tarvitse luoda alusta lähtien, toisaalta sinulle annetaan vapaat kädet oman roolisi ja työtapojen kehittämiseen osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Reagle tarjoaa sinulle:

 • Valmiin asiakasportfolion, jonka kanssa aloittaa työt sekä vapaat kädet kehittää ja kasvattaa asiakassuhteita.
 • Voimakkaasti ja kannattavasti kasvavan yrityksen mukana erinomaisen mahdollisuuden henkilökohtaiselle kehitykselle ammatillisesti.
 • Liiketoiminnan entisestään kasvaessa mahdollisuuden rakentaa oma tiimi ja valita sen jäsenet, mikäli onnistut kasvattamaan asiakasportfoliota niin, että lisäkäsille on tarvetta.
 • Mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa sekä työn tekemisen tapoja ja prosesseja vapaasti oman näkemyksen ja kokemuksen mukaan.
 • Kasvuyrityksen toimintaympäristön, jossa on nykyaikainen itseohjautuvuutta korostava johtamiskulttuuri ja jota määrittävät yrittäjähenkisyys, rohkeus, rentous, joustavuus ja byrokratian välttäminen. Jokaisella tiimin jäsenellä on vastuu tuloksesta ja vapaus organisoida työtehtävät omalla tavallaan.
 • Ammattitaitoiset ja alalla erinomaisesti verkostoituneet työkaverit, pääset osaksi osaavaa ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa tiimiä.
 • Toimivat toimistotilat ydinkeskustassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet
 • Kokemuksen ja osaamisen mukaan räätälöitävän palkkiomallin ja edut.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta, mieluiten kiinteistötransaktioiden neuvonannon parista
 • Myyntihenkisyyttä ja motivaatiota asiakasrajapinnassa työskentelyyn
 • Analyyttisyyttä ja kyvykkyyttä kaupallisten kiinteistöjen arvonmäärityksen taustatyöhön
 • Yrittäjämäistä, vastuullista työskentelyotetta sekä tiimihenkisyyttä: valmiutta tarttua monenlaisiin tehtäviin ja tukea tiimiä, sekä yrityksen kasvua tarpeen mukaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haluatko olla mukana rakentamassa Reaglen menestystarinaa? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi pdf-muodossa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.3.2019 hakujärjestelmämme kautta: https://apply.atalent.fi/reagle-associate-sales-account-management-real-estate-consulting-3-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös suuntaa antavan toiveesi palkkatason suhteen kuukausi/vuositasolla, sekä sinulle aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä jo hakuajalla, joten hae heti kiinnostuttuasi.

Reaglesta voit lukea lisää osoitteessa: www.reagle.fi. Tarkempiin työnkuvaa, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi(ät)atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin asiakasyrityksen Reagle Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen