Automaatioinsinööri

Julkaistu 25.02.2019

Oy Lining Ab on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Yli 60-vuotisen toimintamme perustana ovat luotettavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Olemme alamme markkinajohtaja yli 50 %:n markkinaosuudella. Lining on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa kolmessatoista Euroopan maassa.

Liningin Automaatioinsinöörinä pääset ottamaan urasi ensiaskeleet ja kehittämään taitojasi suunnittelun sekä asiakastyön rajapinnassa työskennellen. Työskentelet innovatiivisten vesihuollon automaatioratkaisujen parissa osana ammattitaitoista ja aktiivista asiantuntijatiimiä. Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät sekä toimistolla tapahtuvaa suunnittelua että kenttätyötä, joka kattaa noin kolmasosan työstäsi. Sinun vastuualueellesi kuuluvat Aqva -tuoteperheen valvonta- ja ohjausyksiköiden PLC -ohjelmointi, paikallisautomaatioyksiköiden ohjelmointi sekä kenttäasennukset. Liningin asiakkaisiin kuuluvat vesihuoltolaitokset, joiden piirissä asennukset sekä laitteiden käyttöönottoon opastaminen tapahtuu.

Tulet toimimaan työyhteisössä, jossa saat sopivassa määrin vastuuta ja vapautta oman työsi suunnitteluun. Työ tulee muokkautumaan sinun vahvuuksiesi mukaan, ja ideasi otetaan avoimesti vastaan. Olet aluksi aTalentin kautta vuokrasuhteessa Liningilla, mutta osaamisesti karttuessa sinulla on mahdollisuus rekrytoitua heille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, vahvoja asiakastyöskentelytaitoja sekä itseohjautuvuutta. Toimit luontevasti asiakasrajapinnalla ja sinulla on vahvat tiimityöskentelytaidot. Voit olla opintojasi viimeistelevä insinööri tai jo hieman kokemusta kartuttanut osaaja. Odotamme sinulta ymmärrystä asennustöistä sekä sähkökuvien lukutaitoa. Työtä tehdään sekä toimistolla että kentällä, ja niinpä edellytämme sinulta myös B-ajokorttia.

Hakijalta odotetaan:

– Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka)
– Aikaisempaa työkokemusta (esim. harjoittelujen tai kesätöiden kautta)
– Sähkökuvien lukutaitoa
– Ymmärrystä asennuksista
– Ms Office -osaamista
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

– Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä
– Aikaisempi kokemus PLC -ohjelmoinnista
– Ymmärrys tietoliikenteen eri ratkaisuista

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan työyhteisön, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti, vuosien ammattitaidolla maustettuna. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä Liningin asiantuntijatiimin tuen. Tässä tehtävässä sinulla on aidot mahdollisuudet kehittyä ja muokata työnkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaan. Lisäksi sinulla on käytössä kattavat työsuhde-edut, kuten kuntosali- sekä lounas- ja liikuntaedut.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään Su 10.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/oy-lining-ab-automaatioinsinoori-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Oy Lining AB:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.lining.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (milla.saari[a]atalent.fi, +358 50 524 1998).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Oy Lining Ab:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Elomatic hakee nyt tekijöitä Automation & Electrification – yksiköihinsä Turkuun, Tampereelle ja Espooseen!

Kaiko tuntee veden. Tunnetko sinäkin? Kaikon Teknisenä ratkaisumyyjänä pääset ottamaan ensiaskeleesi LV-Talotekniikkatuotteiden myynnin parissa.

Would you like to become an expert in industrial IoT technologies? Prosys OPC is looking for a Software Engineer (.NET, C#)!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen