Automation Design Engineer

Julkaistu 25.04.2019

Microteam on teknologia-alan asiantuntijayritys, jonka erityisosaaminen liittyy sulautettuihin järjestelmiin, IoT-ratkaisuihin, teollisuusautomaatioon sekä ajoneuvojen suunnitteluun ja projektipalveluihin. Näillä alueilla tuotamme asiakkaille lisäarvoa erityisesti ohjelmisto- ja automaatioteknologian avulla. Riippumatta siitä, tarvitsetko apua uuden tuotteen, perussuunnittelun tai projektinhallinnan ajatuksessa, meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta eri toimialojen haasteiden ratkaisemiseksi.

Microteam on osa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantunti­japalveluja tarjoavaa Comatec Groupia, joka työllistää lähes 600 teknisten alojen asiantuntijaa 20 paikkakunnalla kolmessa maassa. Konsernilla on historiaa jo yli 30 vuoden verran ja katse positiivisesti tulevassa. Meillä pääset ratkaisemaan oman alansa maailman johtavien asiakkaiden haasteita, kehittymään ja kasvamaan haluamallasi urapolulla. Kaupan päälle saat joukon mutkattomia ja mukavia kollegoita. Lisätietoja www.comatec.fi.

Microteamin automaatiotiimiin on avautunut paikka sähkösuunnittelun osaajalle. Tehtävässä työskentelet monipuolisten teollisuusautomaation sähkösuunnittelun tehtävien parissa. Olet mukana projekteissa, jotka vaihtelevat suurista teollisuuden työstökoneista (esimerkiksi hiomakoneet ja puristimet) yksittäisten tuotantosolujen suunnitteluprojekteihin. Vastaat yhdessä asiantuntevan tiimisi kanssa sähkösuunnittelun eri osa-alueista, ohjelmoinnista testaukseen. Kokemuksesi karttuessa tulet saamaan vastuullesi myös omia suunnittelutoimeksiantoja ja näin kartuttamaan projektinhallintataitojasi.

Roolia on mahdollisuus muokata osaamisesi mukaan, sillä kokeneemmalle tekijälle töitä riittää myös käyttöönottoprojektien puolella. Asennustyön valvonnan ja käyttöönoton tehtävissä vastaat projektien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista sekä asennustöiden organisoimisesta paikan päällä. Tarpeen vaatiessa pystyt myös itse käärimään hihasi ja auttamaan tiimiäsi hands on -työssä. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa, joten tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä joustavaa asennetta.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioalan korkeakoulutaustaa (AMK/DI) sekä työkokemusta sähkösuunnittelusta. Etsimme omatoimista, vahvoilla ongelmanratkaisukyvyillä varustettua osaajaa.  Olet perusluonteeltasi utelias ja kehittämishaluinen. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai alan konkari, Microteamillä on kokeneellekin tekijälle tarjolla ammatillisesti kehittäviä tehtäviä. Asenteesi on avainasemassa: sinulla on aitoa kiinnostusta teollisuusautomaation suunnittelua ja kehitystä kohtaan.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. sähkö- tai automaatio tai muu vastaava
 • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Ymmärrystä sähkösuunnitteluohjelmista
 • PLC-ohjelmointiosaamista (esim. Siemens)
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Eplan P8 -osaaminen
 • Kokemusta teollisuusautomaatiosta, varsinkin (työstö)koneautomaatiosta tai robotiikasta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään osaamista projekteista, joissa työskentelet monipuolisten teollisuuden koneiden sähköistyksen parissa. Microteamilla suunnataan katse tulevaan ja uskalletaan ottaa vastaan yhä haastavampia toimeksiantoja. Tiimissäsi on myös projekteja mm. robotiikan parissa, joten mahdollisuuksia kehittää itseäsi on monia. Pitkä kokemus ja vahva osaaminen alalta takaavat sen, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukea myös työsuhteen edetessä.

Tarjoamme sinulle:

 • Ammatillisesti kehittäviä monipuolisia työtehtäviä
 • Kattavat työsuhde-edut mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Rennon, mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen
 • Hyvä ja kattava perehdytysjakso

Mikäli olet valmis liittymään osaksi tiimiä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 12.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/microteam-oy-automaatiosuunnittelija-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Microteam Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.microteam.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Microteam Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2-4 Supply Engineer’s for their Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Neteram Oy (KONE Oyj) is searching for 2 Project Engineers for KONE’s Major Projects division to strengthen their supply services for their largest and complex projects!

Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla täysipäiväisiä prosessityöntekijöitä Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen