Automaatiosuunnittelija

Julkaistu 07.08.2019

Pesmel on Suomessa vuonna 1978 perustettu kansainvälinen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava yritys. Täysautomaattiset kokonaisratkaisut kattavat käsittely-, varastointi-, pakkaus- ja lähettämöjärjestelmät metalli- ja paperiteollisuuteen. Yrityksen toimituksista noin puolet menee Aasian maihin, erityisesti Kiinaan ja Intiaan. Yrityksessämme työskentelee n. 200 ammattilaista, joista yli puolet Suomessa. Tytäryhtiömme sijaitsevat Virossa, Yhdysvalloissa, Intiassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.pesmel.com.

Kansainvälisesti vaikuttava materiaalien logistiikkaan ja käsittelyyn erikoistunut Pesmel etsii Helsingin Service -tiimiinsä Automaatiosuunnittelijaa. Tehtävässä vastaat järjestelmien elinkaarista, joihin kuuluu suunnittelu, ohjelmointi sekä käyntiinajo ja tukifunktiot.  Alkuun tulet tekemään pääosin ohjelmointia sekä asiakaskäyntejä. Näin pääset käytännön kautta tutustumaan tuotteeseen sekä sen eri ominaisuuksiin. Luotettavana kumppanina hoidat Pesmelin sopimusasiakkuuksia, joiden kanssa suunnittelet järjestelmiin tehtävät muokkaukset. Suunnitteluvaiheen jälkeen toteutat tiimin kanssa järjestelmään sovitut modernisoinnit. Modernisointeja voivat olla erilaiset muutostyöt: räätälöinnit tai esimerkiksi järjestelmien laajennukset. Projektit hoidetaan yksi kerrallaan ja niiden kesto vaihtelee muutamasta päivästä kahteen – kolmeen viikkoon.

Pesmelillä on toimintaa ympäri maailmaa, mutta tässä roolissa järjestelmien käyttöönottoja tapahtuu pääosin Euroopassa, Amerikassa sekä Suomessa, noin 1-2 kertaa vuodessa. Huoltokäyntejä tehdään useammin ja perehtyessäsi tehtävääsi tulet tekemään myös näitä. Osaamisesi karttuessa tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkuuksista ja tekemään mahdollisesti myös myyntiä. 

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/DI) sekä jo jonkin verran työkokemusta automaatiosuunnittelun parista. Sinulla on itsenäinen työskentelytyyli ja vahvat vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävässä pääse tutustumaan suurien teollisuusyritysten tavarankäsittelyyn ympäri maailman, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta sekä joustavaa asennetta. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. automaatio-, sähkötekniikka tai muu vastaava 
  • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta automaatiosuunnittelun parista
  • Sähkökuvien lukutaitoa
  • PLC-ohjelmointiosaamista (Siemens S7 ja Tia Portal)
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta (10-20 vrk vuodessa, työsuhteen alussa enemmän)

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus teollisuusympäristöstä (esim. asentajana)

Tarjoamme sinulle: 

  • Haastavan työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä 
  • Hyvät puitteet omalle urakehitykselle sekä kannustavan tiimin tuen 
  • Monipuoliset työtehtävät, jotka vievät sinua eteenpäin urallasi

Pesmel metalliteollisuuden edelläkävijänä:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf- muodossa) viimeistään 21.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pesmel-automaatiosuunnittelija-8-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Pesmelistä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.pesmel.com/ sekä heidän Youtube- kanavaltaan pääset tutustumaan tarkemmin tuotteeseen sekä teollisuudenaloihin, joilla Pesmel vaikuttaa. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Pesmelin palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen