Automaatiosuunnittelija

Julkaistu 30.08.2019

Vuonna 1968 perustettu Polarmatic on ollut yli 50 vuotta johtava ja uraauurtava betoniteollisuuden ratkaisujen tarjoaja. Polarmatic tarjoaa kokonaisratkaisuja: hoidamme prosessisuunnittelun, laitteiston ja järjestelmien mitoituksen, laitteiston toimituksen, asennuksen sekä käyttöönoton. Polarmatic tarjoaa myös huolto-ja korjauspalveluita varmistaen tuotteidensa pitkän elinkaaren.

Polarmaticin innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja hyödyntämällä asiakkaat voivat kasvattaa vuotuista betonituotantoaan ja valmistaa erittäin korkealaatuista betonia ja betonituotteita ympäristöystävällisesti. Samalla saavutetaan huomattavia säästöjä polttoaine-, käyttö- ja huoltokuluissa.

Polarmaticin lämmitys-, ohjaus- ja mittausratkaisuja on asennettu betoniasemille ja betonituotetehtaille ympäri maailmaa jopa erittäin haastaviin ilmasto-oloihin. Polarmaticin pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Tampereella. Yrityksellä on tytäryhtiöt sekä Ruotsissa että Yhdysvalloissa ja lisäksi edustusto Venäjällä. Kaikki tuotteet valmistetaan ja kootaan Suomessa käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja ja osia. Tuotteet toimitetaan asiakkaille eri puolilla maailmaa. Myynnin ja huollon tukena yritys käyttää paikallisia valtuutettuja yhteistyökumppaneita.

Oletko haaveillut kansainvälisestä urasta automaatiosuunnittelun parissa? Polarmatic, yksi Tampereen kansainvälisen viennin kärkinimistä, etsii joukkoonsa automaatiosuunnittelijaa. Tämä monipuolinen rooli tutustuttaa sinut betoniteollisuuden toimitusprojekteihin ja pääset heti alkuun tutustumaan Polarmaticin ratkaisuihin kokeneemman mentorin rinnalla. Voit käydä tutustumassa Polarmaticin ratkaisuihin heidän kotisivuillaan. Tyypilliset projektit liittyvät lämmityslaitosten ja ohjausjärjestelmien kehitykseen ja räätälöintiin. Tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti Polarmaticin toimistolla Tampereella, mutta matkapäiviin on hyvä varautua tehtävän kansainvälisen luonteen vuoksi  (n. 30-50 matkapäivää vuodessa). Polarmaticilla on asiakkaita maailmanlaajuisesti. 

Automaatiosuunnittelijana pääset näkemään ratkaisujen koko elinkaaren: automaatiosuunnittelusta tukitoimenpiteisiin. Tapaat Polarmaticin asiakkaita, joiden kanssa käyt läpi projektin tarpeet sekä reunaehdot. Niiden pohjalta teet yhdessä tiimisi kanssa tarvittavat ohjelmointitoimenpiteet: kehität uutta tai teet tarvittavia räätälöintejä olemassa oleviin järjestelmiin. Olet aktiivisesti tukena myös käyttöönottovaiheessa ja projektin jälkeen vastuullasi on myös ylläpidollisia tehtäviä (esim. tukitoimenpiteet).

Polarmaticilla on tilaa kehittymishaluiselle tekijälle, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot sekä aitoa paloa automaatiosuunnittelun tehtäviä kohtaan. Sinulla on tekninen korkeakoulutausta (AMK/DI) automaatiotekniikan parista sekä osaamista logiikkaohjelmoinnista esim. opintojen tai työn kautta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi jonkin muun skandinaavisen kielen osaamisesta ei ole haittaa. Sinun ei siis tarvitse olla valmis tekijä, asenteesi ratkaisee!

Hakijalta odotetaan: 

 • Korkeakouluopintoja automaatiotekniikan tai ohjelmoinnin parista (AMK/DI)
 • Osaamista PLC-ohjelmoinnista
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä toimeen tarttuvaa työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamaista
 • B- ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
 • Betonialan tuntemus
 • Muu kielitaito

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisiin automaatiosuunnittelijan tehtäviin kansainvälisessä työympäristössä
 • Kokeneen mentorin työsi tueksi 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 13.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/polarmatic-automaatiosuunnittelija-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Polarmaticista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.polarmatic.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Polarmaticin palvelukseen.

Polarmatic – Optimizing the Concrete Business (esittelyvideo)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen