Dosetec Exact Oy

Automaatiosuunnittelija

Julkaistu 11.01.2021

Automaatiosuunnittelija

Dosetec Exact Oy suunnittelee, markkinoi ja valmistaa Dosetec-annostusjärjestelmiä sekä punnitus- ja annostuslaitteita eri teollisuudenaloille yli 50 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme toimivat pääasiassa elintarvike-, rakennusaine-, kemian-, muovi- ja terästeollisuudessa, mutta tuotteemme ja järjestelmämme ovat mukautettavissa myös muiden teollisuusalojen vaatimusten mukaisiksi. Päämarkkina-alueitamme ovat Suomi, Skandinavia ja Baltian maat sekä uutena aluevaltauksena Venäjä.

Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja tarjoava Dosetec etsii tiimiinsä Automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat Dosetecin teollisuuden asiakkaiden annostus- ja punnistusjärjstelmien elinkaarista, joihin kuuluu suunnittelu, ohjelmointi, testaus sekä käyttöönotot ja huoltotoiminta. Dosetecin asiakkaat ovat pääasiassa leipomoteollisuuden isoja toimijoita (esim. Fazer, Vaasan), mutta järjestelmiä on toimitettu myös muillekin teollisuuden kärkiyrityksille (esim. Wärtsilä, Saint-Gobain). Dosetecilla pääset tekemään merkityksellistä työtä, sillä juuri sinun työnjälkesi näkyy konkreettisimmin loppukäyttäjille esimerkiksi käyttöliittymän toimivuuden osalta. Kuinka moni insinööri voi todeta oman kädenjäljen näkyvän esimerkiksi kauppojen leipähyllyltä?

Automaatiosuunnittelijana työskentelet osana Dosetecin kevyttä projektiorganisaatiota tehden tiivistä yhteistyötä muista kokonaisuuksista, kuten mekaniikka- ja sähkösuunnittelusta, vastaavien kollegojen kanssa. Tulet alkuun työskentelemään kokeneemman automaatiosuunnittelijan rinnalla, saaden kattavan perehdytyksen annostelu- ja punnistustekniikkaan sekä asiakkaiden reseptiikkaan. Työ on projektiluontoista, ja projektit vaihtelevat kokoluokaltaan merkittävästi. Matkustaminen on osa työtä, mutta Dosetecin käyttöönottojen erikoisuutena on se, että pitkien komennuspätkien sijaan työmatkat kestävät muutamista päivistä maksimissaan viikon mittaisiin komennuksiin.

Suunnittelu – Teet yhdessä tiimisi kanssa annostus- ja punnitusjärjestelmien tuotekehitystä, johon kuuluu sekä olemassa olevan järjestelmän kehitystä sekä räätälöinnit asiakaskohtaisiin järjestelmiin. Poikkitieteellinen osaaminen ja kiinnostus sen kehittämiseen katsotaan eduksi.

Käyttöönotot – Olet mukana järjestelmän käyttöönotoissa, jotka tapahtuvat asiakkaiden tehtailla ja leipomoilla, pääasiassa pohjoismaissa ja Venäjällä sekä Baltiassa. Käyttöönottojen osalta toivomme sinulta innostunutta hands-on -asennetta.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. automaatio-, sähkötekniikka tai muu vastaava
  • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta automaatiosuunnittelun parista sekä sähkökuvien lukutaitoa
  • PLC-ohjelmointiosaamista (esim. Siemens Tia Portal)
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta (30-50 vrk vuodessa)

Dosetec on vakavarainen, pitkät perinteet omaava perheyritys, joka on rakennettu vahvalle pohjalle. Tarjoamme sinulle haastavan, mutta merkityksellisen työn yhteiskunnallisesti merkittävällä alalla sekä hyvät kehittymismahdollisuudet urallasi. Pieni ja dynaaminen tiimi mahdollistaa joustavan työnsuunnittelun sekä tukee sinua päivittäisessä työssäsi. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen, joka antaa sinulle erinomaiset puitteet työssäsi onnistumiseen. Dosetecin automaatiosuunnittelijana pääset näkemään maailmaa ja ottamaan askelia kansainväliselle uralle, kuitenkin vallitsevat matkustusrajoitukset ja turvallisuutesi huomioon ottaen. Dosetec pitää huolen työntekijöistään myös työajan ulkopuolella ja henkilöstöetuihin lukeutuu mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä vuosittainen omavalintainen joulukinkku! Työtä voi tehdä joustavasti ja etätyöt ovat modernien työvälineiden vuoksi mahdollisia.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 26.1.2021. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Doseteciin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.dosetec.fi/ ja heidän projekteihinsa voit tutustua Dosetecin Youtube- kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UC0DnFoxAsrb0EF5IttHqGhg. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Dosetec Exact Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Automaatiosuunnittelija

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen