Glaston Finland Oy

Automaatiosuunnittelija

Julkaistu 27.04.2021

Glaston on lasinjalostusteollisuuden innovatiivinen teknologiajohtaja, joka toimittaa laitteita, palveluita ja ratkaisuja arkkitehtuuri-, auto-, aurinkoenergia- ja laiteteollisuuteen. Yhtiö tukee myös uusia teknologioita, joilla integroidaan älyominaisuuksia lasiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme sekä parasta osaamista että uusinta teknologiaa lasinjalostuksen alalla tarkoituksena rakentaa parempaa tulevaisuutta turvallisempien, älykkäämpien ja energiatehokkaampien lasiratkaisujen avulla. Meillä on tuotantoa, palveluita ja myyntipisteitä kymmenessä maassa. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoa Glastonista löydät täältä.

Lasinjalostusteollisuuden pioneeri Glaston etsii aktiivista automaatiosuunnittelijaa osaksi noin kymmenhenkistä tiimiään Tampereelle. Glastonin turvalasikoneita suunnitteleva- ja ohjelmoiva automaatiotiimi on jaettu karkeasti kahteen osa-alueeseen: PLC- ohjelmointiin sekä käyttöliittymäohjelmointiin. Tässä tehtävässä työsi painotus on PLC-ohjelmoinnissa ja toivommekin sinun omaavan jo hieman kokemusta tältä saralta. Suunnittelua tehdään pääsääntöisesti Glastonin jo olemassa oleviin sarjatuotteisiin, mutta toisinaan tiimin työpöydällä on myös nykyisten ratkaisujen räätälöintiä, joissa pääset vahvemmin tekemään myös uuden ohjelmointia. Glastonilla on Suomessa kaksi toimistoa ja tässä tehtävässä asemapaikkasi on Tampereella, joskin osittainen etätyö on myös tehtävässä mahdollista.

Pääsääntöiset työtehtäväsi:

Automaatiosuunnittelu – Osallistut aktiivisesti yhdessä tiimisi kanssa suunnitteluprojekteihin, joissa oma roolisi painottuu PLC-ohjelmointiin sekä järjestelmien parametrointiin. Riippuen osaamistasostasi pääset myös mukaan räätälöityjen ratkaisujen suunnitteluun, joissa pääset haastamaan itseäsi vahvemmin ohjelmoinnin parissa.

Käyttöönotot – Glastonin ratkaisut lähetetään tuotannosta maailmalle ja Glastonilla tarjotaan mahdollisuus myös osallistua niiden käyttöönottoihin. Yhteensä matkustuspäiviä on odotettavissa noin 30 päivää vuodessa.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. automaatiotekniikan insinööri
  • Osaamista PLC-ohjelmoinnista esim. Beckhoff TwinCAT tai Siemens Tia Portal
  • Säntillistä, itseohjautuvaa ja kehittymishaluista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavan työn ja innostavan työympäristön, jossa tarjotaan tukea kehitykseesi
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta merkittävällä toimialalla
  • Tilaisuuden kerryttää myös kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työkomennusten kautta
  • Hyvät työsuhde-edut: mm. Virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon
  • Asiantuntevat ja mukavat kollegat
  • Etätyömahdollisuudet

Lasinjalostuksen edelläkävijänä ja visionäärinä Glaston on 150 vuoden historiansa aikana kehittynyt perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä maailman johtavaksi lasinjalostusteollisuuden teknologia-osaajaksi. Kehityksen keskiössä ovat Glastonin työnantajalupaukset: panostus yksilöiden sekä yhteisön kasvuun ja kehitykseen, sitoutuneisuus ja vastuullisuus sekä paras mahdollinen asiakaskokemus.

Käy tutustumassa Glastonin työntekijätarinoihin:

Sami Kelin – Enjoying the tough challenges in my work
Melisa Tulppo – Enjoying working with my hands

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 12.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Glastonista voit lukea lisää osoitteessa: https://glaston.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Puhelimitse tavoitat parhaiten ke 5.5. klo 15-16 ja ke 12.5. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Glastonin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Uskotko, että viimeistelyllä suunnittelutyöllä, ennen kaikkea testauksella, voi muuttaa maailmaa? Etteplan etsii testausinsinööriä - henkilöä, joka jakaa intohimon sähkötekniikkaan ja joka tuo suunnittelutiimiin ripauksen ratkaisukeskeisyyttä - teollisuuden vaihteleviin asiakasprojekteihin Helsingissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen