Glaston Finland Oy

Automaatiosuunnittelija

Julkaistu 27.04.2021

Glaston on lasinjalostusteollisuuden innovatiivinen teknologiajohtaja, joka toimittaa laitteita, palveluita ja ratkaisuja arkkitehtuuri-, auto-, aurinkoenergia- ja laiteteollisuuteen. Yhtiö tukee myös uusia teknologioita, joilla integroidaan älyominaisuuksia lasiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme sekä parasta osaamista että uusinta teknologiaa lasinjalostuksen alalla tarkoituksena rakentaa parempaa tulevaisuutta turvallisempien, älykkäämpien ja energiatehokkaampien lasiratkaisujen avulla. Meillä on tuotantoa, palveluita ja myyntipisteitä kymmenessä maassa. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoa Glastonista löydät täältä.

Lasinjalostusteollisuuden pioneeri Glaston etsii aktiivista automaatiosuunnittelijaa osaksi noin kymmenhenkistä tiimiään Tampereelle. Glastonin turvalasikoneita suunnitteleva- ja ohjelmoiva automaatiotiimi on jaettu karkeasti kahteen osa-alueeseen: PLC- ohjelmointiin sekä käyttöliittymäohjelmointiin. Tässä tehtävässä työsi painotus on PLC-ohjelmoinnissa ja toivommekin sinun omaavan jo hieman kokemusta tältä saralta. Suunnittelua tehdään pääsääntöisesti Glastonin jo olemassa oleviin sarjatuotteisiin, mutta toisinaan tiimin työpöydällä on myös nykyisten ratkaisujen räätälöintiä, joissa pääset vahvemmin tekemään myös uuden ohjelmointia. Glastonilla on Suomessa kaksi toimistoa ja tässä tehtävässä asemapaikkasi on Tampereella, joskin osittainen etätyö on myös tehtävässä mahdollista.

Pääsääntöiset työtehtäväsi:

Automaatiosuunnittelu – Osallistut aktiivisesti yhdessä tiimisi kanssa suunnitteluprojekteihin, joissa oma roolisi painottuu PLC-ohjelmointiin sekä järjestelmien parametrointiin. Riippuen osaamistasostasi pääset myös mukaan räätälöityjen ratkaisujen suunnitteluun, joissa pääset haastamaan itseäsi vahvemmin ohjelmoinnin parissa.

Käyttöönotot – Glastonin ratkaisut lähetetään tuotannosta maailmalle ja Glastonilla tarjotaan mahdollisuus myös osallistua niiden käyttöönottoihin. Yhteensä matkustuspäiviä on odotettavissa noin 30 päivää vuodessa.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. automaatiotekniikan insinööri
  • Osaamista PLC-ohjelmoinnista esim. Beckhoff TwinCAT tai Siemens Tia Portal
  • Säntillistä, itseohjautuvaa ja kehittymishaluista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavan työn ja innostavan työympäristön, jossa tarjotaan tukea kehitykseesi
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta merkittävällä toimialalla
  • Tilaisuuden kerryttää myös kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työkomennusten kautta
  • Hyvät työsuhde-edut: mm. Virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon
  • Asiantuntevat ja mukavat kollegat
  • Etätyömahdollisuudet

Lasinjalostuksen edelläkävijänä ja visionäärinä Glaston on 150 vuoden historiansa aikana kehittynyt perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä maailman johtavaksi lasinjalostusteollisuuden teknologia-osaajaksi. Kehityksen keskiössä ovat Glastonin työnantajalupaukset: panostus yksilöiden sekä yhteisön kasvuun ja kehitykseen, sitoutuneisuus ja vastuullisuus sekä paras mahdollinen asiakaskokemus.

Käy tutustumassa Glastonin työntekijätarinoihin:

Sami Kelin – Enjoying the tough challenges in my work
Melisa Tulppo – Enjoying working with my hands

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 12.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Glastonista voit lukea lisää osoitteessa: https://glaston.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Puhelimitse tavoitat parhaiten ke 5.5. klo 15-16 ja ke 12.5. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Glastonin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Automaatiosuunnittelija

Hypermemo is now looking for a self-oriented and development driven Automation Engineer to join their team in Joensuu. To prepare the product for market launch, they are looking for new team members to carry out R&D activities in automation and embedded software design.

Automaatiosuunnittelija

Murrelektronik Power Oy etsii kehittymishaluista ja omatoimista Sulautettujen järjestelmien suunnittelijaa! Pääpaino tässä roolissa tulee olemaan hakkuriteholähteiden ohjaus- ja säätöratkaisujen suunnittelu, toteutus ja testaus.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen