aTalent Recruiting logo

Avoin hakemus: Rekrytointi

Julkaistu 19.03.2021

Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa.

Meille aTalentilla on tärkeää, että olet aidosti innostunut nopeatempoisesta, projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla.

Millaista rekrytoijan työ on aTalentilla? Rekrytoijien arki rullaa asiakasyritystemme ja hakijoiden välimaastossa. Rekrytoijan tavalliseen työpäivään kuuluu esimerkiksi asiakasyritysten konsultointia, hakijoiden työhaastatteluita ja rekrytointiprosessien projektinhallintaa. Teemme yhteistyötä hyvin erilaisten yritysten kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että rekrytoijamme osaavat huomioida niin suurten yritysten kuin pienten startupien erityispiirteet sekä rekrytointiprosessien haasteet ja mahdollisuudet. Tämän lisäksi jokainen rekrytoijamme syventää ammattiosaamistaan toimialojemme mukaan: aTalentilla rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin erilaisiin insinööritehtäviin, IT-alalle sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Asiakasvastuullisissa Recruitment Manager ja Talent Research Specialist -rooleissa työskenteleviltä odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yo) sekä aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lisäksi tehtävässä menestyy tavoitteellisella ja itseohjautuvalla työskentelyotteella sekä rohkealla ja aktiivisella asenteella. Toivomme rekrytoijiltamme myös hyvää paineensietokykyä sekä halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena. Asiakasvastuulliset tehtävät edellyttävät kokoaikaista työskentelyä.

Rekrytointiharjoittelijamme ja -koordinaattorimme työskentelevät osa-aikaisesti opintojen ohella. Heistä löytyy tiimin tekemisen mahdollistava kullanarvoinen tuki, jossa kukin auttaa ja oppii siellä, missä heitä eniten tarvitaan. Pääasialliset työtehtävät liittyvät harjoittelujaksolla työpaikkailmoitusten julkaisuun, hakujen markkinointiin työnhakijoille ja laadukkaaseen hakijaviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääsee myös osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja hakijoiden arviointiin. Lisäksi koordinaattorimme pääsevät osallistumaan erilaisiin rekrytointitapahtumiin edustaen aTalentia sekä vastaamaan toimistomme yleisistä asioista.

Rekrytointiharjoittelijoiden ja -koordinaattorien työajat vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta edellytämme valmiutta työskennellä vähintään 15 tuntia viikossa. Lisäksi odotamme intoa ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista sekä halua kehittyä tulevaisuuden huippurekrytoijaksi. Työskentelyotteelta rekrytointiharjoittelijat ja -koordinaattorit ovat aktiivisia, oma-aloitteisia sekä joustavia työtehtäviä ja -aikoja kohtaan. Tehtävä edellyttää palveluasennetta, sosiaalista rohkeutta sekä sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Kaikki rekrytoinnin työtehtävämme edellyttävät sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Kiinnostuitko? aTalentista ja rekrytiimistä kertoo lisää aTalentista ja rekrytiimistä kertoo lisää HR Manager Annika Katajisto (046 920 4851, annika.katajisto(at)atalent.fi). Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Avoin

Granite Devices etsii nyt joukkoonsa ihmisläheistä People & Culture Manageria tukemaan yrityksen kasvua ja kehitystä! People & Culture Managerina otat vastuuta Granite Devicesin HR-asioista, keskittyen erityisesti rekrytointiin, työntekijöiden viihtymiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

hartwall-atalent

Etsimme kokenutta HR-ammattilaista liiketoiminnan ytimeen varmistamaan, että Hartwallilla on kilpailukykyinen ja osaava henkilöstö, joka viihtyy töissä. Haussa on liiketoimintalähtöinen HR-kehitysjohtaja.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen