B2B Sales Specialist

Julkaistu 23.10.2018

Starcut tarjoaa palvelumuotoilu-, mobiili- ja webkehitys-, sekä pilvi- ja ylläpitopalveluja. Yritys toimii sekä isojen yrityksien että startuppien kanssa. Starcutilla töitä tehdään ketterästi,  tehokkaasti ja toisia kunnioittaen. Arvoihin kuuluvat avoimen ja suoruuden lisäksi muun muassa positiivinen asenne ja jatkuva oppiminen.

Starcutilla työskentelee 17 henkilöä, jotka edustavat seitsemää eri kansallisuutta. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kampin Autotalossa. Voit tutustua Starcutiin lisää täältä. 

Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluu koko myyntiprosessi prospektoinnista kaupan clousaukseen. Rakennat oman myyntiputken, jota hallitset. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, sovit ja viet läpi tapaamisia. Tapaamisiin saat tarvittaessa aina mukaasi asiantuntijan tueksesi. Teet tarjouksia ja käyt neuvotteluja asiakkaiden kanssa.

Starcutin palveluita käyttävät sekä isot yritykset että pienemmät start-upit ja asiakkaat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tapaamisia voi satunnaisesti olla myös muualla Suomessa.

Taustasi ei tarvitse olla tekninen, sillä saat tehtävään monipuolisen perehdytyksen ja tukea tekemiseesi. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen saat tukea tarpeesi mukaan eri myyntiprosessin vaiheisiin, kuten myyntispiikkiin ja tarjouksien tekemiseen.

Kiinnostuksesi mukaan pääset halutessasi vaikuttamaan myös yrityksen markkinointiin. Esimerkiksi blogitekstien ja markkinointimateriaalien tuottaminen voivat kuulua vastuullesi myyntityön lisäksi.

Palkkamalli tehtävässä on kiinteä pohjapalkka + provisio. Tehtävä ei edellytä ajokorttia.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta myyntityöstä (mielellään B2B)
 • Rohkeaa, aktiivista ja positiivista asennetta
 • Tavoitteellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus B2B- ja digipalveluiden myynnistä

 Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta digialan B2B -myynnistä
 • Hyvät uramahdollisuudet: tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan ja tuleva urapolkusi voi viedä sinut esimerkiksi tiimin esimieheksi
 • Hyvät työsuhde-edut mm. yrityksen yhteinen vapaa-ajan kerho, vapaa-ajan vakuutus, yrityksen tapahtumat sekä muut perinteisemmät edut, kuten lounas- ja bussisetelit
 • Monikulttuurisen työyhteisön, josta osaamista löytyy uran eri vaiheissa olevilta ammattilaisilta
 • Joustavat työajat (liukuma käytössä) sekä etätyömahdollisuuden
 • Optio-ohjelman koeajan jälkeen

Lähetä CV:si viimeistään tiistaina 6.11 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/starcut-b2b-sales-specialist-10-2018. Kerro hakudokumenteissasi myös alustava palkkatoiveesi ja mahdollinen aloituspäivämäärä.

Lisätietoja hakuprosessista: hakudokumenttien läpikäynti ja potentiaalisten hakijoiden haastattelut puhelimitse aTalentin kanssa. Henkilökohtaiset haastattelut Starcutilla. Huomioithan, että käsittelemme hakudokumentteja saapumisjärjestyksessä ja voimme edetä hakuprosessissa jo hakuajalla ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.  

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 93 89 tai laura.seppa@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen