B2B Sales Specialist

Julkaistu 23.10.2018

Starcut tarjoaa palvelumuotoilu-, mobiili- ja webkehitys-, sekä pilvi- ja ylläpitopalveluja. Yritys toimii sekä isojen yrityksien että startuppien kanssa. Starcutilla töitä tehdään ketterästi,  tehokkaasti ja toisia kunnioittaen. Arvoihin kuuluvat avoimen ja suoruuden lisäksi muun muassa positiivinen asenne ja jatkuva oppiminen.

Starcutilla työskentelee 17 henkilöä, jotka edustavat seitsemää eri kansallisuutta. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kampin Autotalossa. Voit tutustua Starcutiin lisää täältä. 

Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluu koko myyntiprosessi prospektoinnista kaupan clousaukseen. Rakennat oman myyntiputken, jota hallitset. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, sovit ja viet läpi tapaamisia. Tapaamisiin saat tarvittaessa aina mukaasi asiantuntijan tueksesi. Teet tarjouksia ja käyt neuvotteluja asiakkaiden kanssa.

Starcutin palveluita käyttävät sekä isot yritykset että pienemmät start-upit ja asiakkaat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tapaamisia voi satunnaisesti olla myös muualla Suomessa.

Taustasi ei tarvitse olla tekninen, sillä saat tehtävään monipuolisen perehdytyksen ja tukea tekemiseesi. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen saat tukea tarpeesi mukaan eri myyntiprosessin vaiheisiin, kuten myyntispiikkiin ja tarjouksien tekemiseen.

Kiinnostuksesi mukaan pääset halutessasi vaikuttamaan myös yrityksen markkinointiin. Esimerkiksi blogitekstien ja markkinointimateriaalien tuottaminen voivat kuulua vastuullesi myyntityön lisäksi.

Palkkamalli tehtävässä on kiinteä pohjapalkka + provisio. Tehtävä ei edellytä ajokorttia.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta myyntityöstä (mielellään B2B)
 • Rohkeaa, aktiivista ja positiivista asennetta
 • Tavoitteellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus B2B- ja digipalveluiden myynnistä

 Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta digialan B2B -myynnistä
 • Hyvät uramahdollisuudet: tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan ja tuleva urapolkusi voi viedä sinut esimerkiksi tiimin esimieheksi
 • Hyvät työsuhde-edut mm. yrityksen yhteinen vapaa-ajan kerho, vapaa-ajan vakuutus, yrityksen tapahtumat sekä muut perinteisemmät edut, kuten lounas- ja bussisetelit
 • Monikulttuurisen työyhteisön, josta osaamista löytyy uran eri vaiheissa olevilta ammattilaisilta
 • Joustavat työajat (liukuma käytössä) sekä etätyömahdollisuuden
 • Optio-ohjelman koeajan jälkeen

Lähetä CV:si viimeistään tiistaina 6.11 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/starcut-b2b-sales-specialist-10-2018. Kerro hakudokumenteissasi myös alustava palkkatoiveesi ja mahdollinen aloituspäivämäärä.

Lisätietoja hakuprosessista: hakudokumenttien läpikäynti ja potentiaalisten hakijoiden haastattelut puhelimitse aTalentin kanssa. Henkilökohtaiset haastattelut Starcutilla. Huomioithan, että käsittelemme hakudokumentteja saapumisjärjestyksessä ja voimme edetä hakuprosessissa jo hakuajalla ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.  

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 93 89 tai laura.seppa@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä.

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen