B2B Sales Specialist

Julkaistu 26.08.2019

Tietotalo – Kumppanisi digitaaliseen liiketoimintaan

Tietotalo Infocenter Oy on suomalainen ohjelmistokehityksen asiantuntija, jolla on vuosien kokemus vaativien digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Ydinosaamistamme ovat pilvipohjaiset ohjelmistoratkaisut, joissa sidotaan yhteen asiakkaidemme liiketoiminnalliset tavoitteet ja huomioidaan loppuasiakkaiden tarpeet.

Olemme mukana, kun asiakkaamme toteuttavat verkko- tai mobiilipalveluja, integroivat palveluita tai uudistavat taustaratkaisuja. Palvelumme kattaa kaiken konseptoinnista koodaamiseen ja jatkuvan kehittämisen devops-malliin. Asiakkainamme on kaikkien suomalaisten tuntemia yrityksiä ja organisaatioita.

Tietotalossa työskentelee 40 asiantuntijaa Espoossa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Tietotalo etsii joukkoonsa B2B Sales Specialistia vahvistamaan myyntitiimiään. Voit työskennellä Espoossa, Oulussa tai Rovaniemellä. Sales Specialistina pääset vastuulliseen tehtävään, missä keskityt B2B-myyntiin sekä asiakasportfolioiden kehittämiseen. 

Työtehtäväsi sisältävät mm:

  • Asiakastapaamisten sopimista
  • Asiakastapaamisia sekä yksin että asiantuntijoidemme kanssa
  • Tarjousten sekä sopimusten työstämistä, sisältäen laskelmien tekoa
  • Projektien sujuvan aloituksen varmistaminen tiimin kanssa
  • Yhteydenpitoa asiakkaisiin ja asiakastyytyväisyyden takaamisen 

Ymmärrät, että kyse ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja tärkein työtehtäväsi on löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Tietotalolle työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme:

Olemme avoimia taustasi suhteen, mutta näemme etuna, jos sinulla on jo osaamista tai olet kiinnostunut verkkoratkaisuista sekä näiden toteuttamisen teknologioista. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta myynnistä ja katsomme kokemuksen ratkaisumyynnin parista vahvaksi eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaidemme haasteista ja haluat löytää heille parhaat ratkaisut. Sinun tulee olla periksiantamaton tekijä, joka saa draivia erilaisten ja uusien ihmisten kohtaamisesta. Annamme sinulle vapaat kädet toteuttaa itseäsi annettujen raamien sisällä. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle paikan nopeasti kasvavassa kotimaisessa yrityksessä ja voit myös valita, missä työskentelet. Sijaintivaihtoehtoina ovat Espoo, Rovaniemi tai Oulu. Saat myös kilpailukykyisen kompensaation pohjapalkalla ja provisiolla. Annamme sinulle autonomiaa toteuttaa työtäsi – lopputulos ratkaisee, meillä ei mikromanageerata. Lisäksi tarjoamme muut perinteiset työsuhde-edut sisältäen puhelinedun, lounasedun, liikunta / aktiviteettirahan, työterveyshuollon ja kuntosalin.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirjeesi pdf-muodossa tänne: https://apply.atalent.fi/tietotalo-b2b-sales-specialist-8-2019 viimeistään maanantaina 9.9.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Cécil Fagerström (p. 050 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme (Junior) Account Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen organisaatiota.

Winpos etsii nyt Helsingin tiimiinsä aktiivista B2B-myyntipäällikköä.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen