BI Consultant

Julkaistu 19.08.2019

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rakennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi DNA, ISS Palvelut, Paulig, Posti ja Valmet Automotive. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden ja erilaisten räätälöityjen ratkaisujen avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä

Visma Consulting etsii nyt Business Intelligence -tiimiinsä konsulttia monipuolisiin tiedolla johtamisen asiakasprojekteihin. Projektit liittyvät esimerkiksi liiketoiminnan analytiikkaan, budjetointiin ja ennustamiseen sekä tiedonhallintaan ja -varastointiin. Datan käsittelyn, analysoinnin sekä raportoinnin lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu esimerkiksi kannattavuuslaskentaa, KPI-lukujen seurantaa sekä määrittelytyötä. Myös asiakastapaamiset rytmittävät päiviäsi. Teet projekteja laajasti eri toimialoille ja keskustelukumppaneinasi ovat esimerkiksi suuryritysten ja julkisen sektorin toimijoiden talous- ja myyntijohtajat. Työssäsi hyödynnät eri teknologioita asiakkaan tarpeet huomioiden, kuten Qlik Sense/View, Power BI ja Tableau. 

Etsimme analyyttista henkilöä, joka on kerryttänyt muutaman vuoden ajalta soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi konsultoinnin parissa tai controllerin tehtävistä / muusta taloushallinnon roolista. Sinun ei tarvitse olla valmis BI-ratkaisujen asiantuntija, kunhan sinulla on intoa kehittää osaamistasi ja syventyä BI-työkalujen mahdollisuuksiin. Työskentelet samanaikaisesti useammassa eri projektitiimissä, joten hyvät yhteistyötaidot ja itseohjautuva ote ovat keskeisiä tehtävässä menestymiseen. Visma Consultingilla saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan omaan tekemiseen, mutta yksin ei tarvitse suoriutua, vaan onnistumistasi tukee noin 30 hengen tiimi. 

Visma Consulting tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa ja laajoissa BI-ratkaisujen projekteissa – Tutustu tarkemmin esim. Valmet Automotiven tietovarastoratkaisun ja Pauligin ennustamisjärjestelmän caseihin 
 • Mutkattoman ja osaavan tiimin tuen,  josta löytyy kattavaa asiantuntemusta esimerkiksi toiminto- ja kannattavuuslaskennasta
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet esim. projektivastuullisen senior konsultin rooliin
 • Kattavan perehdytyksen sekä koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
 • Kannustavan palkkamallin ja kattavat edut (esim. lounas- ja liikuntasetelit, HSL matkakortti sekä netti kotiin)

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa (esim. tietojohtaminen, tuotantotalous, laskentatoimi, business analytics)
 • Soveltuvaa työkokemusta esim. konsultoinnista / yrityksen taloushallinnon tehtävistä / tietohallinnasta 
 • Analyyttista ongelmanratkaisukykyä ja hyviä yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus BI-työkaluista (Qlik Sense/View, Power BI, Tableau)
 • Osaaminen tietokannoista (SQL) sekä tietovarastoinnista (ETL)
 • Jonkin toimialan kattavampi tuntemus

Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään ma 2.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-bi-consultant-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haku on ensisijaisesti Helsinkiin, mutta myös sijainnista Tampereella tai Hyvinkäällä on mahdollista keskustella. 

Visma Consultingiin ja Vismaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa https://www.vismaconsulting.fi/ ja https://www.visma.fi/. Voit lukea lisää työskentelystä Vismalla täältä: https://www.visma.fi/ura-vismalla/tyopaikkana/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (050 475 4889, miili.reponen[ät]atalent.fi) 19.-23.8. ja Recruitment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) 29.8.-2.9.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Consultingin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen