Business Analyst

Julkaistu 08.08.2018

Fimmic on vuonna 2013 perustettu kasvuyritys, joka on erikoistunut kehittämään älykkäitä ohjelmistoratkaisuja kudosnäytteiden analytiikkaan. Fimmicin Aiforia Cloud tarjoaa syviin neuroverkkoihin (CNN) perustuvaa kuva-analyysiapua patologeille ja tutkijoille helppokäyttöisenä pilvipalveluna. Tavoitteemme on tehostaa ja tarkentaa kudosnäytteiden analytiikkaa, jotta potilaat saisivat nopeammin oikeanlaisen hoidon. Aiforia on jo käytössä erilaisissa lääketieteen tutkimusprojekteissa (mm. syöpä, Parkinsonin tauti, maksasairaudet) ja lääkekehityksessä.

Terveysteknologian kasvuyritys Fimmic etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista Business Analystia! Business Analystina työskentelet toimitusjohtajan oikeana kätenä keskeisessä ja monipuolisessa roolissa. Työssäsi muun muassa seuraat ja laadit erilaisia talous- ja liiketoimintaennusteita, -analyyseja ja -raportteja Fimmicin toiminnan ja kasvun tueksi, sekä avustat rahoitushakuprosesseissa. Tuet myös myyntiä ja markkinointia tunnuslukujen ja analytiikan seurannassa. Pääpaino roolissa on liiketoiminnan analyysi- ja kehitystehtävissä, mutta avustat lisäksi päivittäisissä toimistotehtävissä, kuten tarvikkeiden tilauksissa ja laskujen käsittelyssä sekä osallistut erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyihin (esim. matka- ja kokousvaraukset).

Fimmicillä töitä tehdään nopeassa kasvuvauhdissa energisellä asenteella ja etsimmekin aikaansaavaa ja liiketoimintalähtöistä henkilöä, joka on valmis työskentelemään joustavasti erilaisten tehtävien parissa. Toimenkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen mukaan ja pääset heti alusta alkaen vaikuttamaan omaan tekemiseesi. Rooli sopii sekä uran alkuvaiheessa olevalle talentille että jo hieman kokeneemmalle tekijälle, mutta toivomme sinulta löytyvän jonkin verran soveltuvaa kokemusta taloushallinnon puolelta. Toimimme sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkaiden kanssa, joten kansainvälisyys on osa Fimmicin arkea ja toivommekin sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merkityksellisten asioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä – bisneksemme muun muassa helpottaa ja nopeuttaa konkreettisesti lääkäreiden ja tutkijoiden työtä. Kovasta kasvusta huolimatta yksin ei tarvitse jäädä, vaan tukenasi on tiivis ja rento työyhteisö, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan. Etsimme pitkäaikaista tiimiläistä mukaan Fimmicin kasvutarinaan ja tarjoamme sinulle erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet, vaikkapa CFO:ksi saakka!

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia kaupallisia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi)
 • Jonkin verran aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä (esim. junior controller, taloushallinnon assistentti)
 • Joustavaa ja kehittymishaluista asennetta, sekä valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
 • Vahvoja MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Muun soveltuvan työkokemuksen esim. SaaS-tuotteiden parista tai analyytikon tehtävistä
 • Terveydenhuollon toimialan ja sääntelyn tuntemuksen
 • Markkinointianalytiikan osaamisen

Fimmic tarjoaa sinulle:

 • Keskeisen roolin ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa terveysteknologian asiantuntijastartupissa
 • Mahdollisuuden rakentaa alusta asti työnkuva itsesi näköiseksi
 • Kansainvälisen ja energisen ilmapiirin sekä huippuammattilaisista koostuvan tiimin tuen – Työkavereinasi ovat Suomen johtavat tekoälyn asiantuntijat, sekä ohjelmistokehityksen ja life science -liiketoiminnan ammattilaiset
 • Erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet Fimmicin mukana oman kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan

Oletko etsimämme toimeen tarttuva ja kehittymishaluinen Business Analyst? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään to 23.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/fimmic-business-analyst-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Fimmicistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.aiforia.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsitkö työpaikkaa, jossa kovat myynnin tulokset, kasvu ja kehitys sekä hyvä meininki kulkevat käsi kädessä? Hyvä, hae meille töihin!

Hae viimeistään: 23.08.2018

Are you looking for an opportunity to build hands-on transaction expertise in a market leading company within real estate private equity?

Hae viimeistään: 23.08.2018

Etsimme myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Traineeta mukaan valmennus- ja koulutuskokonaisuuksien kehittämiseen.

Hae viimeistään: 23.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen