Business Analyst

Julkaistu 08.08.2018

Fimmic on vuonna 2013 perustettu kasvuyritys, joka on erikoistunut kehittämään älykkäitä ohjelmistoratkaisuja kudosnäytteiden analytiikkaan. Fimmicin Aiforia Cloud tarjoaa syviin neuroverkkoihin (CNN) perustuvaa kuva-analyysiapua patologeille ja tutkijoille helppokäyttöisenä pilvipalveluna. Tavoitteemme on tehostaa ja tarkentaa kudosnäytteiden analytiikkaa, jotta potilaat saisivat nopeammin oikeanlaisen hoidon. Aiforia on jo käytössä erilaisissa lääketieteen tutkimusprojekteissa (mm. syöpä, Parkinsonin tauti, maksasairaudet) ja lääkekehityksessä.

Terveysteknologian kasvuyritys Fimmic etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista Business Analystia! Business Analystina työskentelet toimitusjohtajan oikeana kätenä keskeisessä ja monipuolisessa roolissa. Työssäsi muun muassa seuraat ja laadit erilaisia talous- ja liiketoimintaennusteita, -analyyseja ja -raportteja Fimmicin toiminnan ja kasvun tueksi, sekä avustat rahoitushakuprosesseissa. Tuet myös myyntiä ja markkinointia tunnuslukujen ja analytiikan seurannassa. Pääpaino roolissa on liiketoiminnan analyysi- ja kehitystehtävissä, mutta avustat lisäksi päivittäisissä toimistotehtävissä, kuten tarvikkeiden tilauksissa ja laskujen käsittelyssä sekä osallistut erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyihin (esim. matka- ja kokousvaraukset).

Fimmicillä töitä tehdään nopeassa kasvuvauhdissa energisellä asenteella ja etsimmekin aikaansaavaa ja liiketoimintalähtöistä henkilöä, joka on valmis työskentelemään joustavasti erilaisten tehtävien parissa. Toimenkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen mukaan ja pääset heti alusta alkaen vaikuttamaan omaan tekemiseesi. Rooli sopii sekä uran alkuvaiheessa olevalle talentille että jo hieman kokeneemmalle tekijälle, mutta toivomme sinulta löytyvän jonkin verran soveltuvaa kokemusta taloushallinnon puolelta. Toimimme sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkaiden kanssa, joten kansainvälisyys on osa Fimmicin arkea ja toivommekin sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merkityksellisten asioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä – bisneksemme muun muassa helpottaa ja nopeuttaa konkreettisesti lääkäreiden ja tutkijoiden työtä. Kovasta kasvusta huolimatta yksin ei tarvitse jäädä, vaan tukenasi on tiivis ja rento työyhteisö, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan. Etsimme pitkäaikaista tiimiläistä mukaan Fimmicin kasvutarinaan ja tarjoamme sinulle erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet, vaikkapa CFO:ksi saakka!

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia kaupallisia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi)
 • Jonkin verran aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä (esim. junior controller, taloushallinnon assistentti)
 • Joustavaa ja kehittymishaluista asennetta, sekä valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
 • Vahvoja MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Muun soveltuvan työkokemuksen esim. SaaS-tuotteiden parista tai analyytikon tehtävistä
 • Terveydenhuollon toimialan ja sääntelyn tuntemuksen
 • Markkinointianalytiikan osaamisen

Fimmic tarjoaa sinulle:

 • Keskeisen roolin ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa terveysteknologian asiantuntijastartupissa
 • Mahdollisuuden rakentaa alusta asti työnkuva itsesi näköiseksi
 • Kansainvälisen ja energisen ilmapiirin sekä huippuammattilaisista koostuvan tiimin tuen – Työkavereinasi ovat Suomen johtavat tekoälyn asiantuntijat, sekä ohjelmistokehityksen ja life science -liiketoiminnan ammattilaiset
 • Erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet Fimmicin mukana oman kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan

Oletko etsimämme toimeen tarttuva ja kehittymishaluinen Business Analyst? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään to 23.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/fimmic-business-analyst-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Fimmicistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.aiforia.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa, yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

Etsimme nyt myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta!

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen