Business Analyst

Julkaistu 8 elo 2018

Fimmic on vuonna 2013 perustettu kasvuyritys, joka on erikoistunut kehittämään älykkäitä ohjelmistoratkaisuja kudosnäytteiden analytiikkaan. Fimmicin Aiforia Cloud tarjoaa syviin neuroverkkoihin (CNN) perustuvaa kuva-analyysiapua patologeille ja tutkijoille helppokäyttöisenä pilvipalveluna. Tavoitteemme on tehostaa ja tarkentaa kudosnäytteiden analytiikkaa, jotta potilaat saisivat nopeammin oikeanlaisen hoidon. Aiforia on jo käytössä erilaisissa lääketieteen tutkimusprojekteissa (mm. syöpä, Parkinsonin tauti, maksasairaudet) ja lääkekehityksessä.

Terveysteknologian kasvuyritys Fimmic etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista Business Analystia! Business Analystina työskentelet toimitusjohtajan oikeana kätenä keskeisessä ja monipuolisessa roolissa. Työssäsi muun muassa seuraat ja laadit erilaisia talous- ja liiketoimintaennusteita, -analyyseja ja -raportteja Fimmicin toiminnan ja kasvun tueksi, sekä avustat rahoitushakuprosesseissa. Tuet myös myyntiä ja markkinointia tunnuslukujen ja analytiikan seurannassa. Pääpaino roolissa on liiketoiminnan analyysi- ja kehitystehtävissä, mutta avustat lisäksi päivittäisissä toimistotehtävissä, kuten tarvikkeiden tilauksissa ja laskujen käsittelyssä sekä osallistut erilaisten tilaisuuksien käytännön järjestelyihin (esim. matka- ja kokousvaraukset).

Fimmicillä töitä tehdään nopeassa kasvuvauhdissa energisellä asenteella ja etsimmekin aikaansaavaa ja liiketoimintalähtöistä henkilöä, joka on valmis työskentelemään joustavasti erilaisten tehtävien parissa. Toimenkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen mukaan ja pääset heti alusta alkaen vaikuttamaan omaan tekemiseesi. Rooli sopii sekä uran alkuvaiheessa olevalle talentille että jo hieman kokeneemmalle tekijälle, mutta toivomme sinulta löytyvän jonkin verran soveltuvaa kokemusta taloushallinnon puolelta. Toimimme sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkaiden kanssa, joten kansainvälisyys on osa Fimmicin arkea ja toivommekin sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merkityksellisten asioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä – bisneksemme muun muassa helpottaa ja nopeuttaa konkreettisesti lääkäreiden ja tutkijoiden työtä. Kovasta kasvusta huolimatta yksin ei tarvitse jäädä, vaan tukenasi on tiivis ja rento työyhteisö, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan. Etsimme pitkäaikaista tiimiläistä mukaan Fimmicin kasvutarinaan ja tarjoamme sinulle erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet, vaikkapa CFO:ksi saakka!

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia kaupallisia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi)
 • Jonkin verran aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä (esim. junior controller, taloushallinnon assistentti)
 • Joustavaa ja kehittymishaluista asennetta, sekä valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
 • Vahvoja MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Muun soveltuvan työkokemuksen esim. SaaS-tuotteiden parista tai analyytikon tehtävistä
 • Terveydenhuollon toimialan ja sääntelyn tuntemuksen
 • Markkinointianalytiikan osaamisen

Fimmic tarjoaa sinulle:

 • Keskeisen roolin ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa terveysteknologian asiantuntijastartupissa
 • Mahdollisuuden rakentaa alusta asti työnkuva itsesi näköiseksi
 • Kansainvälisen ja energisen ilmapiirin sekä huippuammattilaisista koostuvan tiimin tuen – Työkavereinasi ovat Suomen johtavat tekoälyn asiantuntijat, sekä ohjelmistokehityksen ja life science -liiketoiminnan ammattilaiset
 • Erinomaiset oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet Fimmicin mukana oman kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan

Oletko etsimämme toimeen tarttuva ja kehittymishaluinen Business Analyst? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään to 23.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/fimmic-business-analyst-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Fimmicistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.aiforia.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Finnmap Infra etsii nyt täydennystä kahdeksan hengen geotekniikkatiimiinsä Helsingin Pasilaan!

virta-atalent

Are you interested in electric cars and the latest technology solutions? Virta is searching for a Technical Support Specialist to strengthen our customer support team! (End of studies – some working experience)

Etsimme Master Data Specialistia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uudistushankkeen suunnittelu- ja käyttöönottotiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...

Anders Innovations työpaikkana, aTalent Recruiting

Frank has worked at Anders for 1,5 years. He studied computer science at Åbo Akademi and after his studies worked as a w...

nainen tähyilemässä laivan kannelta merelle

Slutrakan för studierna i Jyväskyläs universitet kom emot lite väl snabbt för Maiju förra hösten. Som en snart utexamine...