Business Application Consultants

Julkaistu 10.03.2020

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 Microsoft-ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, Verohallinto, S-ryhmä ja Outotec. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen ja vapauden. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä sekä muita tapahtumia. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

 Digital Illustrated etsii joukkoonsa lahjakkaita sekä kehittymishaluisia Business Application -konsultteja kasvamaan alansa asiantuntijoiksi. Digital Illustrated toimii organisaatioiden transformaatiokumppanina kehittäen asiakaskohtaisia liiketoimintasovelluksia Microsoft Power Platform -alustan avulla. Power Platform mahdollistaa ketterien käyttöliittymien, tietomallien ja työnkulkujen kehittämisen ilman koodin kirjoittamista ns. no-code-kehitysvälineillä. Business Application -konsulttina toimit asiakaskohtaisen ja liiketoimintalähtöisen Power Platform -kehittämisen keskiössä.

Tarjoamme erinomaisen kehityspolun ja monipuolisen työtehtävän alalla, jonka merkityksellisyys kasvaa voimakkaasti myös tulevaisuudessa. Tehtävässä pääset edistämään asiakkaiden digitaalista transformaatiota Microsoftin pilviratkaisujen avulla. Business Application -konsulttina työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa: kartoitat asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta, luot etenemissuunnitelman, esittelet konseptiehdotuksen sekä rakennat uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Asiakastyön lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttöliittymien ja datamallien rakentamista, raporttien tekemistä ja tukitehtäviä, kuten tikettien käsittelyä. Tehtävä on siis mielenkiintoinen sekä monipuolinen yhdistelmä asiakastyötä ja Power Platform -välineiden hyödyntämistä. Työparinasi sekä tutorinasi projekteissa toimii kokenut konsultti, joka auttaa sinut alkuun tehtävässä.

Etsimämme Business Application -konsultti ymmärtää sekä asiakkaan liiketoimintaa että siihen liittyvää dataa. Osaat kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja esittää oikeita kysymyksiä saadaksesi tarvitsemasi tiedot. Olet mukana kehittämässä asiakkaalle low-code-sovelluksia, joiden kehittämiseen ei ohjelmointiosaamista vaadita. Toivomme sinun olevan kuitenkin teknisesti orientoitunut ja kiinnostunut erityisesti Microsoftin teknologioista. Tehtävä on soviteltavissa joko teknisemmälle tai kaupallisemmalle taustalle osaamisesi mukaan: jos esimerkiksi ohjelmointi on sinun juttusi, saat laittaa nämäkin taitosi tässä työssä likoon! 

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja kaupalliselta tai tekniseltä puolelta, esim. industrial engineering, information and service management, computer science
 • Vahvoja viestintätaitoja sekä halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Halua ottaa vastuuta ja työskennellä itseohjautuvassa tiimissä  
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Vahvaa Excel-osaamista sekä analyyttista ajattelutapaa
 • Aikaisempi osaaminen Microsoft Power Platform – alustasta tai vastaavista No-code- / Low-code-kehitystyökaluista (esim. Power BI, Power Apps)
 • Kokemus tai osaaminen tietomallinnuksesta, raportoinnista, liiketoiminta- tai palvelumuotoilusta

Tarjoamme sinulle:

 • Modernin organisaatiokulttuurin, joissa tiimit työskentelevät itseohjautuvasti ja henkilöstön hyvinvointiin panostetaan
 • Monipuolisen sekä vastuullisen roolin, jossa voit kasvattaa ammattitaitoasi nopeasti työskentelemällä monipuolisissa asiakasprojekteissa sekä kehittymis ja -uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 • Mielenkiintoisia projekteja: toimimme isojen organisaatioiden kumppanina. Asiakkaitamme ovat mm. OP, Verohallinto, S-ryhmä, Outotec, Verohallinto ja Espoon kaupunki. Lue lisää esim. Outotecin transformaatiosta
 • Erinomaisen mahdollisuuden oppia uusimmista teknologioista pilviratkaisujen parissa – kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja voit käyttää kouluttautumiseen jopa 30% työajastasi. 
 • Kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat etätyömahdollisuudella, vapaasti valittavat työvälineet, laajat työterveyspalvelut kattaen myös vapaa-ajan vahingot sekä monia muita etuja, kuten virikesetelit, aamu- ja välipalat sekä monipuoliset virkistystapahtumat.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä meille CV:si sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään ti 24.3.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-illustrated-business-application-consultants-3-2020. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub-, Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakudokumenteissasi ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohdan tehtävässä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Digital Illustratedin palvelukseen. Haemme henkilöitä tehtävään ensisijaisesti Helsinkiin, mutta myös Tampere ja Turku ovat sijainteina neuvoteltavissa.

Lue lisää yrityksestä täältä: https://digitalillustrated.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen