Palmia

Business Controller

Julkaistu 12.01.2021

Business Controller

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, siivous-, kiinteistö- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää.

Etsimme kehittämishaluista Business Controlleria liittymään Palmian tiimiin Helsinkiin tai Hämeenlinnaan. Liityt osaksi Palmian asiantuntevaa talousyksikköä, jossa roolisi pitää sisällään monipuolisia vastuita, kuten talousraportointia, raportointi- ja talousjärjestelmien sekä talousprosessien kehitystyötä.

Business Controllerina teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa: koordinoit ja kehität raportointi-, ennuste- ja suunnitteluprosesseja ja järjestelmiä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Toimit Palmian talouden raportointi- ja suunnitteluprosessin omistajana ja koordinoit yhteistyötä ulkoistetun kirjanpitokumppanin suuntaan. Koordinoit ja koostat tilinpäätös- ja kvartaaliraportointia omistajan suuntaan.

Lisäksi pääset osallistumaan myös sisäisiin talouden kehitysprojekteihin. Osallistut talouden järjestelmien (D365,exflow, M2) ylläpitoon, edelleen kehittämiseen ja koulutukseen. Kehitämme jatkuvasti talouden järjestelmiämme, joten pääset jättämään oman kädenjälkesi Palmian kehityskaareen.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta controllerin työtehtävistä
 • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Erinomaista projektinjohtokykyä – sinulla on sitkeyttä viedä asioita eteenpäin ja tartut projekteihisi tarmokkaalla ja jämäkällä työotteella
 • Hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja – Palmialla viihdytään pitkään ja toivomme sinun olevan positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii ihmisten parissa toimimisesta
 • Ratkaisukeskeistä ja kehityslähtöistä työskentelyotetta – olet herkkä huomaamaan pullonkauloja ja tahdot kehittää prosesseista tehokkaampia ja parempia

Palmian Business Controllerin tehtävissä pääset hyppäämään kasvavan, merkityksellistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtäviin. Pääset hyödyntämään ideoitasi ja näkemystäsi monipuolisesti talousprosessiemme kehittämistehtävissä sekä jättämään kädenjälkesi Palmian liiketoimintaan. Voit olla joko kokenut osaaja tai isompia saappaita etsivä uransa alkutaipaleella oleva tekijä, sillä tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän, joka mukautuu myös osaamistasosi mukaan. Kasvumme jatkuessa ja tehtävässä kasvaessasi sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi Group Business Controlleriksi tai kerryttää tulevaisuudessa esimiesvastuuta.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Työsuhde-etuina esim. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä pääkonttorin yhteydessä kuntosalin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka mukailee osaamistasi
 • Joustavat työskentelytavat esim. etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat
 • Pitkät lomat, jotka pitenevät työkokemusvuosien kertyessä
 • Inhimillisen johtamiskulttuurin, jossa kehitykseesi ja hyvinvointiisi panostetaan

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 1.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa puhelinhaastatteluihin jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Palmiasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.palmia.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Palmian palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Business

Berling Capital, suomalaisen perheen omistama vakavarainen sijoitusyhtiö, etsii nyt Finance Manageria tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuualueita, kuten tilinpäätöksen ja kassavirtalaskelmien tuottamisen, tilitoimistoyhteistyön hoitamisen sekä yhtiön sijoitustoiminnan päätöksenteossa tukemisen. Tehtävä on itsenäinen ja toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kiinnostusta ja vahvuuksia vastaavaksi.

Business

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Waldec etsii Suomen tiimiinsä kehittämisintoista Assistant Controlleria työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien ja raportoinnin parissa. Tässä roolissa pääset tekemään hyvin kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäviä koko konsernitasolla! Lue lisää ja hae paikkaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen