Palmia

Business Controller

Julkaistu 12.01.2021

Business Controller

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, siivous-, kiinteistö- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää.

Etsimme kehittämishaluista Business Controlleria liittymään Palmian tiimiin Helsinkiin tai Hämeenlinnaan. Liityt osaksi Palmian asiantuntevaa talousyksikköä, jossa roolisi pitää sisällään monipuolisia vastuita, kuten talousraportointia, raportointi- ja talousjärjestelmien sekä talousprosessien kehitystyötä.

Business Controllerina teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa: koordinoit ja kehität raportointi-, ennuste- ja suunnitteluprosesseja ja järjestelmiä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Toimit Palmian talouden raportointi- ja suunnitteluprosessin omistajana ja koordinoit yhteistyötä ulkoistetun kirjanpitokumppanin suuntaan. Koordinoit ja koostat tilinpäätös- ja kvartaaliraportointia omistajan suuntaan.

Lisäksi pääset osallistumaan myös sisäisiin talouden kehitysprojekteihin. Osallistut talouden järjestelmien (D365,exflow, M2) ylläpitoon, edelleen kehittämiseen ja koulutukseen. Kehitämme jatkuvasti talouden järjestelmiämme, joten pääset jättämään oman kädenjälkesi Palmian kehityskaareen.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta controllerin työtehtävistä
 • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Erinomaista projektinjohtokykyä – sinulla on sitkeyttä viedä asioita eteenpäin ja tartut projekteihisi tarmokkaalla ja jämäkällä työotteella
 • Hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja – Palmialla viihdytään pitkään ja toivomme sinun olevan positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii ihmisten parissa toimimisesta
 • Ratkaisukeskeistä ja kehityslähtöistä työskentelyotetta – olet herkkä huomaamaan pullonkauloja ja tahdot kehittää prosesseista tehokkaampia ja parempia

Palmian Business Controllerin tehtävissä pääset hyppäämään kasvavan, merkityksellistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtäviin. Pääset hyödyntämään ideoitasi ja näkemystäsi monipuolisesti talousprosessiemme kehittämistehtävissä sekä jättämään kädenjälkesi Palmian liiketoimintaan. Voit olla joko kokenut osaaja tai isompia saappaita etsivä uransa alkutaipaleella oleva tekijä, sillä tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän, joka mukautuu myös osaamistasosi mukaan. Kasvumme jatkuessa ja tehtävässä kasvaessasi sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi Group Business Controlleriksi tai kerryttää tulevaisuudessa esimiesvastuuta.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Työsuhde-etuina esim. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä pääkonttorin yhteydessä kuntosalin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka mukailee osaamistasi
 • Joustavat työskentelytavat esim. etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat
 • Pitkät lomat, jotka pitenevät työkokemusvuosien kertyessä
 • Inhimillisen johtamiskulttuurin, jossa kehitykseesi ja hyvinvointiisi panostetaan

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 1.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa puhelinhaastatteluihin jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Palmiasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.palmia.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Palmian palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Osaavan henkilöstön pysyvyys on kriittistä yrityksen menestykselle. Lue 3 vinkkiä henkilöstön sitouttamiseen, jolla pienennät yrityksesi vaihtuvuutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen