Business Development Manager

Julkaistu 16.12.2019

Combient is the leading cross-industry collaboration network in the Nordics. Today, we count 30 companies from as many industries, a total of €150 billion in revenue and 600 000 employees. The network is collaborating under a joint non-disclosure agreement across boards, management and business units. Together with Combient’s team of specialists as well as an ecosystem of top universities and startups, we have created an out-of-the-ordinary space for shared assets and rapid growth.

Haemme Business Development Manageria liittymään Combientin tiimiin Helsinkiin. Monipuolisessa tehtävässä tulet verkostoitumaan jäsenyrityksiemme yhteyshenkilöiden kanssa, joita tapaat säännöllisesti vaihtuvien projektien ja tarpeiden tiimoilta. Järjestämme jäsenyrityksillemme pääasiassa digitalisaation ja innovaatioiden hyödyntämiseen liittyviä koulutus- ja verkostoitumistapahtumia, joiden koordinoinnissa ja järjestämisessä tulet olemaan avainasemassa. Lisäksi toimit jäsenyrityksiemme suuntaan Combientin yhteyshenkilönä ja edistät yhteistyötä yli yritysrajojen.

Tehtävässä voit hyötyä monenlaisesta koulutustaustasta, mutta erityisen hyvin tehtävään soveltuvat kaupallisen tai teknisen alan korkeakouluopinnot, kuten esimerkiksi johtamisen, tuotantotalouden, liiketalouden tai markkinoinnin opinnot. Soveltuva työkokemus esimerkiksi konsultoinnin, projektityöskentelyn, digitalisaatiohankkeiden tai B2B-myynnin parista katsotaan eduksi. Odotamme sinulta proaktiivista työskentelyotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sillä tulet viestimään ja koordinoimaan yhteistyötä useiden eri sidosryhmien välillä.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja päästä näkemään eri toimialojen suurten yritysten digitalisaatio- ja innovointityöskentelyä ajankohtaisten aiheiden, kuten tekoälyn ja data-analytiikan parissa. Verkostoomme kuuluuvat merkittävät pohjoismaiset yritykset kuten Kone, Fazer, Kesko ja Wärtsilä, joiden avainhenkilöiden kanssa tulet työskentelemään vaihtuvien projektien parissa. Combientilla saat vastuuta ja vapautta organisoida työskentelysi parhaaksi näkemälläsi tavalla ja meillä et tule törmäämään rajoittavaan byrokratiaan ja hierarkiaan.

Edellytämme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja esim. kaupallisesta tai teknillisestä alalta
  • Soveltuvaa työkokemusta esim. konsultoinnista, pankkimaailmasta, projektitehtävistä tai b2b-myynnistä
  • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
  • Suomen ja englannin sujuvaa kieliosaamista

Eduksi luetaan:

  • Kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista tai digitalisaatiohankkeissa toimimisesta
  • Ruotsin kielitaito

Mikäli kiinnostuit Business Development Managerin tehtävästä Combientilla, lähetä hakemuskirjeesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritteesi viimeistään 5.1.2020 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/combient-business-development-manager-12-2019. Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Combientin työntekijäksi. Voit tutustua Combientiin osoitteessa www.combient.com. Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi). 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen