Business Development Specialist

Julkaistu 26.01.2019

Leadfeeder on nopeasti kasvava startup-yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 50 työntekijää 16 eri maasta ja suurinosa liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta. Leadfeederin missio on tehdä B2B-myynnistä ja -markkinoinnista älykkäämpää tunnistamalla verkkosivuilla vierailevat yritykset ja mitä he sieltä etsivät.

Voimakasta kasvua tekevä, Helsingin sykkeessä sijaitseva startup-yritys Leadfeeder etsii myyntitiimiinsä vahvistusta. Tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan myynnin digitalisoitumista ja auttamaan asiakkaitasi tekemään myyntiä ja markkinointia älykkäämmin. Leadfeederin missiona on tehdä B2B-myynnistä tehokkaampaa ja älykkäämpää web-analytiikkaa hyödyntäen. He auttavat jo nyt tuhansia yrityksiä ympäri maailman tunnistamaan myyntiliidejä nettisivuilta ja muista online-kanavista.

Tehtävässä vastaat myyntiprosessin elinkaaresta uusasiakashankinnasta asiakastapaamisiin. Kontaktoit potentiaalisia uusia asiakkaita puhelimitse sekä Linkedinissa. Asiakastapaamisesi ovat pääosin online demoja ja hoituvat etäyhteydellä toimiston tiloissa. Lisäksi tulet työskentelemään osana Leadfeederin liiketoiminnan kehitystiimiä ja pääset työssäsi auttamaan Suomen johtavia yrityksiä tekemään myyntiä tehokkaammin teknologian avulla.

Tässä tehtävässä menestymiseen tarvitset aitoa kiinnostusta markkinoinnin sekä myynnin työkaluja ja kehitystä kohtaan. Arvostamme sinnikkyyttä, aktiivista työotetta sekä rohkeutta. Ideaalitilanteessa olet hankkinut jo jonkin verran kokemusta myynnin parista sekä sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys liiketoiminnasta ja yritysmaailmasta. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, pääasia on, että sinulla on intoa ja halua lähteä mukaan startup-maailmaan ja uuden luomiseen. Vuoden 2018 aikana Leadfeeder miltein tuplasi liikevaihtonsa, ollen yksi Suomen nopeinta kasvua tekevistä teknologiayrityksistä. Ensi vuonna tavoitteena on lisätä kasvuvauhtia, hyppää siis mukaan!

Tarjoamme sinulle:

 •  Kasvuyrityksen mielenkiintoisen työympäristön ja uramahdollisuudet. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa tiimiviikon ympäri maailmaa, jonne koko tiimi tulee mukaan.
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään Suomen johtavien yritysten kanssa
 • Modernit digitaalisen myynnin työkalut ja osaavat työkaverit, jotka auttavat sinua menestymään
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja mahdollisuuden edetä nopeasti kasvavassa tiimissä
 • Kilpailukykyisen pohjapalkan ja tuloksiin perustuvan komission

Hakijalta odotetaan:

 •  Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Tradenomi, KTM tai insinööri)
 • Aikaisempaa kokemusta myynnin parista ja/tai asiakaspalvelusta
 •  Kiinnostusta analytiikkaa sekä myynnin ja markkinoinnin automatisointia kohtaan
 •  Tuloshakuisuutta sekä aitoa halua työskennellä asiakasrajapinnassa
 •  Erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen osaamista
 •  Rohkeaa ja kehittymismyönteistä asennetta
 •  Ennen kaikkea tahtoa ja kiinnostusta kehittyä digitaalisen myynnin ja asiakkuushallinnan ammattilaiseksi

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si mielellään pdf- muodossa viimeistään 28.1.2019 mennessä osoitteessa https://apply.atalent.fi/leadfeeder-business-development-specialist-1-2019. Laitathan hakukirjeeseesi linkin Linkedin profiiliisi, palkkatoiveesi sekä toiveesi aloitusajakohdasta.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.leadfeeder.com. Tehtävästä, hakuprosessista sekä aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 5241998, milla.saari[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Leadfeederin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen