Wihuri Oy Metro-tukku

Business Manager, eCommerce

Julkaistu 02.03.2021

Business Manager, eCommerce

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista, joka huolehtii päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. He palvelevat koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Heillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta ja he kuuluvat kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Wihuri Oy Metro-tukun visio on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää täältä.

Etsimme Wihuri Oy Metro-tukulle uudeksi avainpelaajaksi Business Manageria täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Viinikkalaan! Tässä strategisesti merkittävässä roolissa vastaat Metro-tukun digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta kokonaisuudessaan: varmistat verkkokaupan häiriöttömyyden ja myynnin sujuvuuden, kehität ja kasvatat digitaalisen liiketoiminnan myyntiä, sekä suunnittelet eCommerce -kanavan valikoimia ja kampanjoita yhdessä muiden liiketoimintojen kanssa. Tehtävässäsi toimit omistajana (product owner) digitaalisille palvelukanaville, osallistut kehitystoimenpiteiden suunnitteluun ja priorisointiin, ja viet muutokset läpi projektipäällikön roolissa. Johtaaksesi digitaalista liiketoimintaa menestyksekkäästi olet jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin aistien heidän tarpeitaan sekä pyrkien parantamaan käyttökokemusta ketterien kehittämismenetelmien avulla. Kokonaisuudessaan toimenkuvaasi kuuluu jo toimivien prosessien sujuvuuden varmistaminen sekä järjestelmä- ja prosessikehitysmahdollisuuksien tunnistaminen ja implementointi.

Tehtävässä menestyminen vaatii taitoa muuttaa liiketoiminnan vaatimukset asiakkaalle arvoa tuottaviksi, toteutettaviksi järjestelmäratkaisuiksi ja konsepteiksi. Toivommekin, että sinulta löytyy vahvaa liiketoimintaymmärrystä, tuloshakuista ja ketterää työskentelytapaa sekä periksiantamatonta asennetta. Meille tärkeää on kykysi ottaa omistajuutta, priorisoida sekä hallita laajoja kokonaisuuksia: osaat nähdä syy-seuraussuhteet sekä pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Toimiessasi useiden eri sidosryhmien rajapinnassa edellytämme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi ja kykyä tehdä menestyksekästä projektien ja riskienhallintaa.

Vaikka toimit useiden eri sidosryhmien kanssa, on työtehtäväsi varsin itsenäinen ja vaatii sinulta kykyä tehdä päätöksiä nopeasti. Et kuitenkaan jää tehtävässäsi yksin, vaan saat tueksesi ammattitaitoiset kollegat sekä ketterän organisaation, joka ottaa joustavasti kehitysideoita vastaan. Lisäksi saat käyttöösi viimeisimmät teknologiat ja mahdollisuuden viedä tämän kokonaisuuden johtamisen aivan uudelle tasolle. Business Managerin rooli on uusi ja strategisesti erittäin merkittävä: Pääset kehittämään ja kehittymään itsekin roolin mukana sekä tuomaan omaa näkökulmaa ja ideoitasi esille. Mikäli etsit vastuullisia tehtäviä suuresta, tunnetusta ja vakavaraisesta perheyrityksestä, jolla on laaja verkkokauppaympäristö (yli 20k aktiivista nimikettä), tässä on mahdollisuutesi!

Business Managerilta odotamme:

  • Kokemusta verkkokaupan liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • Ratkaisukeskeistä ja haasteisiin tarttuvaa otetta, luot määrätietoisia tavoitteita ja ohjaat toimintaa tulosten saavuttamiseen
  • Ketterää kehityksen ja muutoksen läpivientitaitoa ja -tahtoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tekninen osaaminen – esimerkiksi aiempi kokemus SAP Hybris/Commerce cloud ratkaisuista ja/tai markkinoinnin automaatiosta (esim. Hubspot)
  • Ymmärrys päivittäistavarakaupan ja/tai tukkukaupan tilaus-toimitusketjun lainalaisuuksista

Olisitko sinä Wihuri Oy Metro-tukun seuraava avainpelaaja? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa 15.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Metro-tukun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Business

Are you ready to lead strategic initiatives and operations in a company that is being valued as a unicorn in 2-3 years from now? Aibidia, a start-up on a mission to revolutionize transfer pricing, is looking for a Head of Operations to support the COO and the rest of the Executive Team with strategy definition, implementation, and execution!

Business

FNZ

Would you like a front-row seat in a strongly growing global company with a stable foundation that enables new opportunities and projects all around the world? FNZ is now looking for a proactive and customer-oriented Service Delivery Manager to join their team in Helsinki! In this role you will be responsible for the overall service delivery and relationship with key named client(s) in Nordics on a day to day basis.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen