Career Brewery Graduate -ohjelma (Lahti, 1 paikka)

Julkaistu 13.01.2020

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti yritys työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että sekä heidän juomansa että tekonsa ovat hyviä.

Career Brewery on Hartwallin graduate-ohjelma, johon valitaan vuosittain kolme vastavalmistunutta alan tulevaa moniosaajaa. Lahden panimolle, tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin, palkataan tässä ohjelmassa yksi graduate. Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. 

Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä vuoden kerrallaan tutustuen kahteen eri tiimiin. Ohjelman aikana sinusta kuoriutuu inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen, jolta löytyy relevantteja taitoja ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia kaupallisen alan eri osa-alueilla. Ohjelman jälkeen Hartwall tarjoaa vakituisen työsuhteen sinulle sopivassa tehtävässä pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla, jossa aloitit. 

Minkälaisia työtehtäviä Career Brewery tarjoaa?

Lahden graduate-roolissa pääset tutustumaan Lahden modernin juomatehtaan arkeen: aina tuotanto- ja toimitusketjujen hallinnasta logistiikan tehtäviin asti. Osallistut tuotannon sekä materiaalien suunnitteluun ja ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Voit päästä tutustumaan esimerkiksi pakkausmateriaali- ja tuotekehitykseen, teknisempään kehittämiseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessien ja tuotannon kehittämistehtäviin.  

Yhdistämällä kaksi eri roolia Hartwall tarjoaa sinulle mahdollisimman laajan näkemyksen, joka auttaa sinua urallasi eteenpäin. Työtehtävien yhdistelmä riippuu myös valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista, ja toivomme sinulta kiinnostusta ja rohkeutta tutustua erilaisiin työtehtäviin Hartwallin eri tiimeissä. 

Mitä muuta Career Brewery tarjoaa?

Career Brewery -ohjelmassa saat loistavan startin urallesi. Urapolullasi sinua tukee lähiesimiehesi lisäksi oma uracoachisi, jonka avulla pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan urasi seuraavia askelia. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan. 

Suomen virkistävin työpaikka tarjoaa luonnollisesti erityisen virkistäviä etuja henkilöstölle. Miltä kuulostaa esimerkiksi kori juomia kerran kuussa ja mahdollisuus saada keikkalippuja Hartwall Areenalle ja muihin tapahtumiin, joissa Hartwall on mukana? 

Kun etsit loistavaa tilaisuutta päästä kehittämään omaa osaamistasi ja etenemään urallasi, on tämä sinun paikkasi. Monipuoliset työtehtävät suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä odottavat!

Oletko se sinä?

Meille asenteesi on kokemustasi tärkeämpää. Yksi Hartwallin periaatteista on, että lasi on aina puoliksi täynnä, joten odotamme sinulta iloista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä draivia tarttua asioihin: näet haasteet mahdollisuuksina ja haluat kehittää jatkuvasti parempia ratkaisuja. Sinulla on kyky muuttaa ideat toiminnaksi ja toimia itseohjautuvasti myös muuttuvissa tilanteissa. 

Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä. Toivomme, että ymmärrät lukujen päälle ja pystyt analyyttisiä kykyjäsi hyödyntämällä näkemään numeroiden vaikutuksen liiketoimintaan ja omaan työhösi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakouluopintoja, esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2020. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Lue lisää Career Brewery -ohjelmasta osoitteessa http://www.hartwall.fi/careerbrewery Lisätietoja löydät myös Instagramista: ota seurantaan ohjelman oma tili @hartwall_careerbrewery ja pääset seuraamaan tulevien kollegoidesi työpäivää! 

Etsitkö pirskahtelevaa nostetta urallesi? Hyppää mukaan Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan! Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään sunnuntaina 2.2.2020 osoitteessa https://apply.atalent.fi/hartwall-career-brewery-graduate-ohjelma-lahti-1-paikka-1-2020-2 . Suosittelemme tuomaan hakemuksessasi esiin rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi konkreettisten esimerkkien avulla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). 

Vastaamme kysymyksiin mielellämme seuraavina soittoaikoina: 

Ti 14.1.2020 klo 11.30-13
Pe 17.1.2020 klo 10-12
Ke 22.1.2020 klo 9-11
Ti 28.1.2020 klo 10-12
Pe 31.1.2020 klo 8-10

Haussa etenemme seuraavanlaista aikataulua noudattaen:

Ma 13.1. – su 2.2. Hakuaika
Ma 3.2. – ke 5.2. Hakemusten läpikäynti
Ke 5.2. Kutsut videohaastatteluihin
Ke 5.2.- su 9.2. Vastausaika videohaastatteluihin
Ma 10.2. – ke 12.2. Videohaastatteluiden läpikäynti
To 13.2. – ke 19.2. Henkilökohtaiset haastattelut aTalentin toimistolla (Salomonkatu 17 b, 00100 Helsinki)
To 20.2. – ke 26.2. Sähköiset soveltuvuusarvioinnit Hartwallin toimesta
Pe 28.2. Kutsut Assessment Dayihin valituille
Ti 10.3. Assessment Day Hartwallin Lahden toimistolla (Kasaajankatu 13, 15520 Lahti)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen