hartwall-atalent

Career Brewery Graduate -ohjelma (Lahti, 1 paikka)

Julkaistu 11.01.2021

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani.

Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle, ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että hartwallilaisten juomat ja teot ovat hyviä.
Kolme vastavalmistunutta, kaksi vuotta, kaksi eri roolia

Career Breweryyn palkataan kolme vastavalmistunutta. Helsingissä työskentelevät myynnin, markkinoinnin ja talouden osaajat, ja Lahden panimolle valitaan yksi henkilö tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin.

Ohjelman aikana pääset uppoutumaan kahteen eri rooliin ja tutustumaan kahteen eri tiimiin: roolisi vaihtuu vuoden päästä startista. Työsuhde on alusta alkaen vakituinen ja kahden vuoden jälkeen se jatkuu sopivassa tehtävässä pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla, jolla aloitit.

Näin sinusta tulee inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen, jolta löytyy laaja skaala taitoja – niillä pystyt jatkossa ottamaan haltuun suuria kokonaisuuksia tuotannon ja toimitusketjujen eri osa-alueilla.

Millaisia töitä Career Breweryssä on tarjolla?

Lahden graduate-roolissa pääset tutustumaan Lahden modernin juomatehtaan arkeen: aina tuotanto- ja toimitusketjujen hallinnasta logistiikan tehtäviin asti. Osallistut tuotannon sekä materiaalien suunnitteluun ja ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Voit päästä tutustumaan esimerkiksi pakkausmateriaali- ja tuotekehitykseen, teknisempään kehittämiseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessien ja tuotannon kehittämistehtäviin.

Career Brewery on ainutlaatuinen ohjelma, koska saat monipuolista kokemusta ja laajan näkemyksen eri roolien kautta. Yhdistelmä riippuu myös omasta taustastasi ja tavoitteistasi. Toivomme sinulta kiinnostusta ja rohkeutta tutustua erilaisiin työtehtäviin Hartwallin eri tiimeissä.

Mitä muuta?

Career Brewery -ohjelmasta saat loistavan startin urallesi. Urapolullasi sinua tukee lähiesimiehesi lisäksi oma uracoachisi, jonka kanssa pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan urasi seuraavia askelia. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Suomen virkistävin työpaikka tarjoaa tietysti erityisen virkistäviä etuja henkilöstölle. Miltä kuulostaa esimerkiksi kori juomia kerran kuussa ja mahdollisuus saada keikkalippuja Hartwall Areenalle ja muihin tapahtumiin, joissa Hartwall on mukana?

Kun etsit loistavaa tilaisuutta päästä kehittämään omaa osaamistasi ja etenemään urallasi, on tämä sinun paikkasi. Monipuoliset tehtävät, laaja ymmärrys alasta ja mahdollisuus kehittyä nopeasti – ja kaikki suomalaisen juomakulttuurin kuskin paikalla.

Oletko se sinä?

Meille asenteesi on kokemustasi tärkeämpää. Yksi Hartwallin periaatteista on, että lasi on aina puoliksi täynnä, joten odotamme sinulta myönteistä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä intoa tarttua asioihin: näet haasteet mahdollisuuksina ja haluat kehittää jatkuvasti parempia ratkaisuja. Sinulla on kyky muuttaa ideat toiminnaksi ja toimia myös muuttuvissa tilanteissa.

Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä. Toivomme, että ymmärrät lukujen päälle ja pystyt analysoimaan numeroiden vaikutuksen liiketoimintaan ja omaan työhösi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakouluopintoja, esimerkiksi tekniseltä alalta. Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa elo-syyskuussa 2021. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tutustu tarkemmin Career Brewery -ohjelmaan osoitteessa http://www.hartwall.fi/careerbrewery. Lisätietoja löydät myös Instagramista: ota seurantaan ohjelman oma tili @hartwall_careerbrewery ja pääset seuraamaan tulevien kollegoidesi työpäivää!

Hae nyt Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään sunnuntaina 31.1.2021. Suosittelemme tuomaan hakemuksessasi esiin rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi konkreettisten esimerkkien avulla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin COO Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi).

Vastaamme kysymyksiin mielellämme seuraavina soittoaikoina:

To 14.1.2021 klo 10-12
Pe 22.1.2021 klo 12.30-13.30
Ti 26.1.2021 klo 10.30-12.00
Pe 29.1.2021 klo 15-16.30

Haussa etenemme näin:

Ma 11.1. – su 31.1 Hakuaika
Ma 1.2. – ke 3.2. Hakemusten läpikäynti
Ke 3.2. Kutsut videohaastatteluihin
Ke 3.2. – su 7.2. Vastausaika videohaastatteluihin
Ma 8.2. – ke 10.2. Videohaastatteluiden läpikäynti
To 11.2. – ke 17.2. Henkilökohtaiset haastattelut aTalentin toimistolla (Salomonkatu 17 b, 00100 Helsinki) tai etäyhteydellä
To 18.2. – ke 24.2. Sähköiset soveltuvuusarvioinnit
Pe 26.2. Kutsut Assessment Dayihin valituille
Ti 9.3. Assessment Day (sijainti ilmoitetaan myöhemmin)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen