Catering-järjestelmien käyttöönottaja (sähköasentaja)

Julkaistu 11.03.2019

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista Käyttöönottajaa toimimaan luksusristeilijöiden catering-järjestelmien käyttöönottoprojektien parissa. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suuren osan ajastasi uusia risteilijöitä rakentavilla telakoilla Saksassa, Ranskassa ja Italiassa. Käyttöönottoprojektit ovat monipuolisia ja mittakaavaltaan hyvin laajoja kokonaisuuksia, joissa pääset käyttämään ammattitaitoasi ja ongelmanratkaisukykyäsi. Hoidat telakoilla laitteiden teknistä käyttöönottoa ja ensikäynnistyksiä, mahdollisia vikakorjauksia tai niiden koordinointia sekä laitteiden käytön teknistä ja toiminnallista opastusta tilaajille. Tämän lisäksi hankit laitteille teknisen hyväksynnän varustamoilta, jolloin laitteet vastaanotetaan ja ne siirtyvät omistajille. Huolehdit tehtävässä myös laitteiden tarkastuksista ja tarvittavasta dokumentoinnista.   

Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä niin paikallisten telakoiden työntekijöiden kuin varustamojen tarkastajien kanssa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja toimit noin vuoden verran projekteissa kokeneen käyttöönottajan työparina. Projektien välillä valmistaudut uusiin projekteihin SeaKingin toimistolla Helsingissä sekä avustat toimistotehtävissä esimerkiksi laitteiden ostoissa projektipuolella.

Tehtävä sopii sähkö-tai kylmäasentajan pätevyyden omaavalle henkilölle, jolla on halua analysoida ja ratkoa teknisiä ongelmia. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja hoidat tehtäväsi vastuuntuntoisesti loppuun asti. Tulet toimeen englanniksi käytännön työtilanteissa ja sopeudut joustavasti toimimaan erilaisissa kulttuureissa ja ympäristöissä. Elämäntilanteeseesi sopii työ, joka vaatii paljon matkustamista pitkiäkin aikoja kerrallaan. Tehtävä on mukautettavissa niin kokeneelle alan osaajalle kuin vastavalmistuneellekin.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking etsiikin nyt henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia opintoja: Tekninen ammatillinen tutkinto (sähkö- tai kylmälaiteasentaja) tai AMK-insinööri. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan.
 • Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 •  Hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta   
 • Matkustusvalmiutta 150-180 päivää vuodessa, myös pidempiä jaksoja kerrallaan (noin 2 kk)
 • Käytännön englannin kielen osaamista, jonka avulla pärjäät kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Sekä sähköasentajan että kylmälaiteasentajan tutkinto
 • Aikaisempi työkokemus laivoilta, telakoilta tai ulkomailta
 • Muu kielitaito: saksa, italia tai ranska   

Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti monipuolisen tehtäväkentän
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa pääset toimimaan useiden yhteistyötahojen kanssa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
 • Kokeneiden kollegoiden tuen perehtymisellesi tehtävään

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 25.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-catering-jarjestelmien-kayttoonottaja-luksusristeilijoille-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.net.  Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKing Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen