Controller

Julkaistu 07.10.2019

Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtausmittarit sekä tuore C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien ja öljynporauslauttojen tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Creowave toimii kansainvälisillä markkinoilla ja suurin kasvu tulee tällä hetkellä Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuu saman katon alla Oulussa.

Etsimme Creowavelle kehittämishenkistä Controlleria Ouluun. Tehtävässä vastaat taloushallintomme tehtäväkentästä, johon kuuluvat pääasiassa sisäinen laskenta ja raportointi liiketoimintamme tueksi, talousseuranta, yhteistyö tilitoimistomme kanssa ja talousprosessien, -raportoinnin ja -järjestelmien kehittäminen. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Edellytämme myös työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä yrityksen taloushallinnosta, mutta tämä voi olla myös edistysaskel urallasi esimerkiksi avustavista tehtävistä vastuullisempaan rooliin. Keskeisenä järjestelmänä tehtäväkentässä on ERP-järjestelmämme, joten olemme erityisen mielissämme, mikäli sinulla on ymmärrystä ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä. Näemme eduksi myös työkokemuksen kansainvälistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtävistä. Ennen kaikkea odotamme sinulta motivaatiota oppia, itseohjautuvaa työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Creowaven Controllerin tehtävissä pääset kasvavan, kansainvälistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtäviin. Saat hyödyntää ideoitasi ja näkemystäsi monipuolisesti talousprosessiemme kehittämistehtävissä. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän, joka mukautuu myös osaamistasosi mukaan. Kasvumme jatkuessa ja tehtävässä kasvaessasi sinulla on mahdollisuus edetä talouspäällikön tehtäviin.

Hakijalta odotetaan: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi kauppatieteiden, tuotantotalouden tai liiketalouden opinnoista 
  • Aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Motivaatiota oppia ja halua kehittää talousprosesseja ja -järjestelmiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus taloushallinnon kehityshankkeista
  • Työkokemus kansainvälistä liiketoimintaa ja vientiä tekevästä yrityksestä

Mikäli kiinnostuit Controllerin tehtävästä Creowavella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/creowave-controller-10-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan. Jätäthän dokumentit pdf-muodossa.

Creowavesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.creowave.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Creowaven palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

North European Oil Trade Oy (NEOT) is now looking to strenghten its team in the form of a new Customer Service & HSEQ (Health, Safety, Environment, Quality) Coordinator!

As Flexens’ business is growing and expanding, we’re looking for a systematic and thorough Finance Specialist to join its international team in Mariehamn or Helsinki.

As Flexens’ business is growing and expanding, we’re looking for a sales-driven Business Developer to join its international team in Mariehamn or Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen