Controller

Julkaistu 18.02.2021

Geobear on maaperän painumaongelmia nopeasti ja häiriöttömästi ratkaiseva maailmanlaajuinen toimija, jonka tavoitteena on ylläpitää yhteiskunnan toiminnallisuutta – vuodenajasta riippumatta. Geobear on kansainvälisesti johtava painumaongelmien häiriöttömiin ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii tällä hetkellä n. 50 maassa ja Geobearin käyttämää geopolymeeriteknologiaa on hyödynnetty maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuoden ajan, yli 200 000 projektissa. Geobear urakoi Suomessa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Puolassa sekä lisensoidun tavaramerkin alla useissa muissa maissa. Geobear on kasvuorientoituneen pääomistajan kaltaisilla tuotto-odotuksilla toimiva, perheomisteinen konserni. Lue yrityksestä tarkemmin osoitteesta: https://www.geobear.fi/.

Geobear etsii nyt tiimiinsä oma-aloitteista ja kehityshenkistä Controlleria vastaamaan Pohjoismaiden talousfunktiosta, Suomen ja Ruotsin yhtiöiden osalta. Controllerin monipuolisessa työnkuvassa vastaat Pohjoismaiden talouden raportoinnin tehtävistä, tiiviisti tukien ja konsultoiden johtoa talouden suunnittelussa ja päätöksenteossa. Kuukausittaisen raportoinnin lisäksi huolehdit analyyseista, ennusteista ja budjetoinnista sekä osallistut johtoryhmän työskentelyyn.

Pohjoismaiden talousfunktioiden osalta kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, joten controllerin roolissa vastaat myös yhteydenpidosta ulkoisiin palveluntarjoajiin. Palveluntarjoajia ja erilaisia talouden järjestelmiä on kuitenkin tällä hetkellä käytössä useita ja Geobearin tavoitteena on yhtenäistää ja järkeistää globaalisti toimivan konsernin toimintaa. Controllerin roolissa pääset mukaan kehittämään tekemistä erityisesti talousfunktioiden ja Pohjoismaiden osalta käyttäjäystävällisemmäksi. Roolissa raportoit Geobearin CFO:lle.

Etsimämme henkilö omaa aikaisemman kokemuksen tuomaa vahvaa tietotaitoa taloushallinnon tehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva, vastuuta pelkäämätön ja teet mielelläsi yhteistyötä eri tahojen kanssa. Innostut monialaisesta roolista, jossa yhdistyvät niin hands on- tehtävät kuin strateginen näkökulma ja kehitysprojektit. Organisaation ollessa kansainvälinen, pystyt viestimään sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen osaaminen nähdään vahvuutena.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon opinnoista
 • Useamman vuoden kokemusta controllerin ja/tai taloushallinnon tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Halukkuutta tehdä niin hands on-tehtäviä kuin prosessien kehitystä
 • Itseohjautuvuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Liiketoimintaymmärrystä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ulkoisten palveluntarjoajien kanssa toimimisesta
 • Kokemus kehitysprojekteista
 • Ruotsin kielen sujuva osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Laajan ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset haastamaan itseäsi
 • Mahdollisuuden kehittää omaa roolia ja organisaation toimintaa
 • Kansainvälisen roolin sekä kasvu- ja kehitysorientoituneen organisaation tuen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Uudet toimitilat Vantaalla

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Geobear Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (puh. +358 50 421 0255, roosa.lonnqvist[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Controller

Berling Capital, suomalaisen perheen omistama vakavarainen sijoitusyhtiö, etsii nyt Finance Manageria tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuualueita, kuten tilinpäätöksen ja kassavirtalaskelmien tuottamisen, tilitoimistoyhteistyön hoitamisen sekä yhtiön sijoitustoiminnan päätöksenteossa tukemisen. Tehtävä on itsenäinen ja toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kiinnostusta ja vahvuuksia vastaavaksi.

Controller

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Waldec etsii Suomen tiimiinsä kehittämisintoista Assistant Controlleria työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien ja raportoinnin parissa. Tässä roolissa pääset tekemään hyvin kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäviä koko konsernitasolla! Lue lisää ja hae paikkaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen