Continental Rengas Oy

Controller

Julkaistu 13.10.2021

Controller

Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden vastuulliseen ja verkottuneeseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2020 Continentalin liikevaihto oli 37,7 miljardia euroa. Yritys työllistää noin 193 000 työntekijää 58 maassa ja markkina-alueella. Vuonna 2021 Continental viettää 150-vuotisjuhlavuottaan.

Rengasdivisioonaan kuuluu globaalisti 24 tuotanto- ja kehitysyksikköä. Continental on maailman johtavia rengasvalmistajia, joka työllistää yli 56 000 henkilöä. Vuonna 2020 myynti oli 10,2 miljardia euroa. Continental Rengas Oy edustaa Continentalin henkilöauton, raskaankaluston, teollisuus- ja maatalousrenkaita sekä niihin liittyviä palveluita Suomessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 61,3 miljoonaa euroa.

Continental Rengas Oy etsii nyt motivoitunutta Controlleria tehokkaan taloustiiminsä vahvistukseksi Espooseen! Toimenkuvasi on vastuullinen ja talouden tehtäväkenttäsi laaja-alainen. Työtehtävässä toimit yhtiön talousjohdon oikeana kätenä sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän ja myynnin kanssa.

Tässä tehtävässä vuosikelloasi rytmittävät säännöllisesti toistuvat raportointitehtävät, joista merkittävimpiä ovat kuukausittainen konserniraportointi, liikevaihtoennusteiden tekeminen, budjetointi sekä tilinpäätös. Lisäksi tuotat tehokkaasti erilaisia analyyseja päätöksenteon tueksi sekä varmistat, että yhtiössä noudatetaan konsernin antamia prosesseja ja kontrolleja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ulkoisen laskennan sekä talouden prosessien ymmärrystä. Lisäksi toivomme sinulta kykyä analysoida taloudellisia lukuja ja ymmärtää liiketoimintaa niiden takana.

Arvostamme paitsi määrätietoisuutta, myös joustavuutta, ja valmiuksia ottaa haltuun vastuullinen ja monipuolinen rooli. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia yksityiskohtia unohtamatta. Työotteeltasi olet tarkka, mutta tehokas. Olet yhteistyökykyinen ja työtä pelkäämätön tiimipelaaja reippaalla asenteella varustettuna. Luot sujuvasti kontakteja niin yhtiön sisällä kuin kansainvälisesti esimerkiksi pohjoismaisiin Controller-kollegoihisi. Toivommekin sinulta valmiutta matkustamiseen, sillä työhön voi sisältyä ajoittaisia vierailuja muissa Pohjoismaissa sekä Euroopassa.

Tarjoamme sinulle:

 • Tehtävän mielenkiintoisella toimialalla alansa johtavassa globaalissa konsernissa
 • Haastavan työn ja innostavan työympäristön
 • Erittäin monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset työskentelemään lähellä yhtiön ydinliiketoimintaa
 • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön
 • Laaja-alaisen toimenkuvan rennossa ja mukavassa tiimissä, jossa tehdään töitä pilke silmäkulmassa
 • Viihtyisän, hiljattain uudistetun toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella
 • Joustavan etätyöskentelyn mahdollistavat työvälineet. Toivomme kuitenkin myös valmiutta työskennellä säännöllisesti toimistolta käsin

Toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa, esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista
 • 1-3 vuoden relevanttia työkokemusta esimerkiksi controllingin, tilintarkastuksen tai konsultoinnin parista
 • Ulkoisen ja sisäisen laskennan sekä talouden prosessien ja kontrollien ymmärrystä
 • Teknistä näppäryyttä ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Erinomaisia Excel-taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • SAP-osaamisen tai kokemuksen muista vastaavista toiminnanohjausjärjestelmistä
 • Power BI -osaamisen
 • Kokemuksen kansainvälisessä konserniympäristössä työskentelystä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Continental Rengas Oy:n palvelukseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä oikea henkilö tähän monipuoliseen Controllerin tehtävään? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi 25.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Continentalista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.continental-rengas.fi/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Kiira Ojala (+358 50 553 7760, kiira.ojala(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten torstaina 14.10. klo 12-13 ja perjantaina 22.10. klo 12-13.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Controller

TSS is looking to recruit a Business Controller to join their finance team! This is an exciting position where you will have business control responsibilities over your own Finnish units. You will be coached by TSS finance’s senior employees to further develop in your role and grow your skills in various finance topics. The position is in Vantaa and reports to one of the European Finance & Control Managers.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen