Creative Sales Specialist

Julkaistu 12.06.2018

Troot Network on YouTube-videoverkosto, joka tekee vaikuttajamarkkinointia sekä tarjoaa videomainontaa verkostonsa Tube-kanavissa. Lisäksi Troot Network tuottaa sisältösarjoja asiakkaan kanaviin. Palveluita yhdistellään ketterästi ja siksi kullekin asiakkaalle räätälöidään konsepti- ja toteutusajatuksen tavoitteiden mukaisesti. Trootin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa.

Troot Network ideoi ja toteuttaa yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä sosiaalisen median kampanjoita tubettajien online-videosisältöihin perustuen. Teemoiltaan vaihtelevat tubettajat, kuten Justimus, Lakko, Sita Salminen, MariieVeronica ja Kapten Riley tuottavat poikkeuksetta laadukasta, persoonallista ja asennerikasta sisältöä. Troot satsaa täysillä merkitykselliseen sisältöön ja priimaan palveluun.

Etsimme Helsinkiin idearikasta ja aikaansaavaa Creative Sales Specialistia osaksi luovan myynnin tiimiämme. Tehtävänäsi on toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja räätälöidä yhdessä tubettajien kanssa vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoista kullekin asiakkaalle sopivia. Työsi on itsenäistä, avaat uusia asiakkuuksia ja olet aktiivisessa roolissa ideoiden kehittelyssä ja konseptoinnissa. Työsi pitää sisällään vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelua yhdessä tuottajatiimin sekä tubettajien kanssa.

Odotamme oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaan, tubettajien ja muun tiimimme kanssa toimimiseen. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka työviikkojen edetessä tulisi useita yllättäviä tilanteita eteen. Vaikka kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn, on tukea saatavilla osaavilta kollegoiltasi. Olet jo kerryttänyt työkokemusta media-alalta tai markkinoinnin tehtävistä, jotta ymmärrät toimialaamme. Some-kanavat kiinnostavat sinua alustoina sekä erityisesti online-videot ja YouTube.  Myös relevantti koulutus media- tai markkinointialalta on eduksesi.

Meillä Trootilla on hyvä meininki ja inspiroiva työyhteisö. Meillä on tärkeää, että suhtaudut ensisijaisesti intohimoisesti työtehtävääsi ja haluat todella olla mukana muuttamassa mediakenttää.  Tuot uteliaisuutesi, osaamisesi ja ideasi osaksi nopeasti kasvavaa ja kansainvälistyvää toimintaamme.

Hakijalta odotamme:

 • Relevanttia työkokemusta myynnistä tai markkinoinnista
 • Digi-ymmärrystä. Kiinnostusta somekanaviin ja erityisesti YouTubeen
 • Kiinnostusta sisältöihin. Luovaa ajattelutapaa ja idearikkautta
 • Paloa myydä ja kehittyä vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaksi
 • Kykyä organisoida ja ottaa vastuuta omista tehtävistä
 • Joustavuutta ja paineensietokykyä mukautua yllättäviin muutoksiin ja tilanteisiin
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Sosiaalisen median käyttökokemuksen markkinoinnin työkaluna
 • Relevantin koulutuksen yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta
 • Ruotsin kielitaidon
 • Aikaisemman myyntikokemuksen
 • Mediakentän tuntemuksen toimialana

 Tarjoamme sinulle:

 • Työnkuvan, jota ei joka päivä tule vastaan; pääset yhdistämään markkinoinnillisen idearikkautesi myyntidraiviisi tiiviissä vuorovaikutuksessa tubettajien kanssa
 • Innostuneen, luovan ja avoimen työyhteisön, jossa suhtaudutaan intohimoisesti työhön
 • Vastuuta ja mahdollisuuden johtaa omaa ajankäyttöäsi ja työntekoasi
 • Kasvupaikan Suomen johtavan YouTube-videoverkoston luovan myynnin tiimissä

Mikäli kiinnostuit Creative Sales Specialistin tehtävästä, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi, sekä opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 26.6.2018 mennessä:  https://apply.atalent.fi/troot-network-creative-sales-specialist-6-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Huomioi, että tämä tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti sopivan työntekijän löydyttyä.

Käy tutustumassa Troot Networkiin osoitteessa https://troot.network/fi/. Lisätietoja tehtävästä, sekä hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalent Recruitingin Recruitment Consultant Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Hae viimeistään: 26.06.2018

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin, parissa.

Hae viimeistään: 26.06.2018

Mikäli sinulta löytyy hands-on asennetta, priorisointikykyä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, lue lisää Coorin tarjoamista mahdollisuuksista ja hae viimeistään 2.12.!

Hae viimeistään: 26.06.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...