Credit Officer taloustiimiin

Julkaistu 01.04.2019

Annomen Oy on vuonna 2012 perustettu laadukas, maineikas ja asiakaslähtöinen perintätoimisto. Yritys tarjoaa kustannustehokkaita rahoitusratkaisuja myyntireskontran hoitamiseen. Annomen tunnetaan läheisestä yhteistyöstään asiakkaiden kanssa ja yritys toimii kahden selkeän perusaatteen mukaisesti: Annomenilla on ymmärtämys ja tieto asiakkaidensa yhtiöistä sekä vankka uskomus, että järkevällä luotonhallinnalla asiakas pystyy ehkäisemään velkaongelmia.

Yrityksen uudella Salmisaaren toimistolla työskentelee noin kolmekymmentä alan ammattilaista asiakastyön, myynnin, lakiasioiden, talouden ja kehitystehtävien parissa.

Annomen etsii toimeen tarttuvaa ja tarkkaa Credit Officeria liittymään kolmen hengen taloustiimiinsä Helsingin Salmisaareen. Credit Officerin tehtävät koostuvat päivittäisen maksuliikenteen hoitamisesta ja raportoinnista. Tämä pitää sisällään muun muassa järjestelmäkirjauksia, asiakastilityksiä, ylimaksujen palautuksia ja rahan kohdistamista oikeille toimenpiteille. Tämän lisäksi tuotat materiaalia ulkoistettuun kirjanpitoon, teet myyntilaskuja ja kuun vaihteessa täsmäytyksiä sekä raportointeja asiakkaille. Työtehtäviä on myös mahdollista jakaa tiimin kesken oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Tulevaisuudessa voit mahdollisesti osallistua esimerkiksi johdon kuukausiraportointiin tai liiketoimintojen kehittämisprojekteihin.

Tiimin tehtäviin kuuluu myös asiakkaille tapahtuva rahaliikenteen raportointi, joten tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, teet selvitystyötä ja opastat luotonhallinnan kysymyksissä. Tehtävässä menestyt, jos sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tärkeintä on, että olet itseohjautuva työssäsi ja tartut reippaasti uusiin asioihin, mutta viihdyt myös hyvin rutiinitehtävien parissa.

Annomen tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä, tiimin tuen ja mahdollisuuden vastuun ottamiseen
  • Yrityksen jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kerryttämään merkityksellistä työkokemusta. Annomenille on tärkeää ylläpitää työntekijöiden osaamista ja kouluttautumiseen panostetaan
  • Kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä, mahdollisuuden osallistua uudenlaisiin projekteihin ja liiketoimintaan
  • Yrityksen, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin tukemalla liikuntaa, panostamalla työergonomiaan ja moderneihin työvälineisiin sekä tarjoamalla työntekijöilleen laajan työterveyshuollon

Odotamme sinulta:

  • Relevanttia opintotaustaa kaupalliselta alalta (esim. yo/amk)
  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Nopeaa uusien järjestelmien haltuunottoa, kokemukset erilaisista järjestelmistä katsotaan eduksi
  • Ymmärrystä kirjanpidosta, esimerkiksi opintojen tai työn kautta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/annomen-credit-officer-taloustiimiin-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Annomenista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.annomen.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Annomenin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Laajennettu todellisuus (AR/MR/VR) muuttaa maailmaa. Liity mukaan! Stereoscape etsii kansainväliseen AR/MR/VR-tiimiinsä lisävahvistusta Solution Sales Executive -tehtävään.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen