Credit Officer taloustiimiin

Julkaistu 01.04.2019

Annomen Oy on vuonna 2012 perustettu laadukas, maineikas ja asiakaslähtöinen perintätoimisto. Yritys tarjoaa kustannustehokkaita rahoitusratkaisuja myyntireskontran hoitamiseen. Annomen tunnetaan läheisestä yhteistyöstään asiakkaiden kanssa ja yritys toimii kahden selkeän perusaatteen mukaisesti: Annomenilla on ymmärtämys ja tieto asiakkaidensa yhtiöistä sekä vankka uskomus, että järkevällä luotonhallinnalla asiakas pystyy ehkäisemään velkaongelmia.

Yrityksen uudella Salmisaaren toimistolla työskentelee noin kolmekymmentä alan ammattilaista asiakastyön, myynnin, lakiasioiden, talouden ja kehitystehtävien parissa.

Annomen etsii toimeen tarttuvaa ja tarkkaa Credit Officeria liittymään kolmen hengen taloustiimiinsä Helsingin Salmisaareen. Credit Officerin tehtävät koostuvat päivittäisen maksuliikenteen hoitamisesta ja raportoinnista. Tämä pitää sisällään muun muassa järjestelmäkirjauksia, asiakastilityksiä, ylimaksujen palautuksia ja rahan kohdistamista oikeille toimenpiteille. Tämän lisäksi tuotat materiaalia ulkoistettuun kirjanpitoon, teet myyntilaskuja ja kuun vaihteessa täsmäytyksiä sekä raportointeja asiakkaille. Työtehtäviä on myös mahdollista jakaa tiimin kesken oman mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Tulevaisuudessa voit mahdollisesti osallistua esimerkiksi johdon kuukausiraportointiin tai liiketoimintojen kehittämisprojekteihin.

Tiimin tehtäviin kuuluu myös asiakkaille tapahtuva rahaliikenteen raportointi, joten tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, teet selvitystyötä ja opastat luotonhallinnan kysymyksissä. Tehtävässä menestyt, jos sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tärkeintä on, että olet itseohjautuva työssäsi ja tartut reippaasti uusiin asioihin, mutta viihdyt myös hyvin rutiinitehtävien parissa.

Annomen tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä, tiimin tuen ja mahdollisuuden vastuun ottamiseen
  • Yrityksen jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kerryttämään merkityksellistä työkokemusta. Annomenille on tärkeää ylläpitää työntekijöiden osaamista ja kouluttautumiseen panostetaan
  • Kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä, mahdollisuuden osallistua uudenlaisiin projekteihin ja liiketoimintaan
  • Yrityksen, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin tukemalla liikuntaa, panostamalla työergonomiaan ja moderneihin työvälineisiin sekä tarjoamalla työntekijöilleen laajan työterveyshuollon

Odotamme sinulta:

  • Relevanttia opintotaustaa kaupalliselta alalta (esim. yo/amk)
  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Nopeaa uusien järjestelmien haltuunottoa, kokemukset erilaisista järjestelmistä katsotaan eduksi
  • Ymmärrystä kirjanpidosta, esimerkiksi opintojen tai työn kautta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/annomen-credit-officer-taloustiimiin-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Annomenista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.annomen.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Annomenin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen