XPLORA

Customer Happiness Officer

Julkaistu 19.08.2021

Customer Happiness Officer

Norjassa kehitetty XPLORA kellopuhelin on maailman ainoa lapsille suunniteltu ranteessa pidettävä ensipuhelin, jolla voi soittaa, lähettää viestejä ja huoltaja voi seurata mm. lapsen sijaintia älypuhelinsovelluksesta. Xplorassa ei ole pääsyä internetiin tai pelejä, jotta lapsille jäisi aikaa leikkiä. Useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen ensimmäinen XPLORA-tuote julkaistiin vuonna 2017. XPLORA-yhtiöllä on toimistot Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, ja se laajenee parhaillaan myös muihin Euroopan maihin. Maailmanlaajuisesti yli 350.000 käyttäjää luottaa tuotteisiimme.

Haemme täysipäiväistä Customer Happiness Officeria vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa (Instagram ja Facebook). Haemme henkilöä, joka oppii nopeasti uusien järjestelmien käytön ja viestii asiakkaiden kanssa luontevasti eri kanavissa. Tavoitteena asiakaspalvelussamme on saada asiakas iloiseksi ja tyytyväiseksi. Etsimämme henkilö haluaakin kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka osaa paitsi kohdata asiakkaan, myös keskustella tämän kanssa tuotteen teknisistä ominaisuuksista. Pystyt tarvittaessa auttamaan englanniksi pohjoismaisia asiakkaita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Toivomme, että pystyt tekemään pääsääntöisesti iltavuoroja klo 12–20 ja pari kertaa kuukaudessa lyhyitä vuoroja (3 h) viikonloppuisin.

Tällä hetkellä Suomen tiimissä on neljä henkeä, joista kaksi työskentelee asiakaspalvelutehtävissä. Tiimi kokoontuu koronaturvallisesti Espoon toimistolla kerran viikossa, mutta muutoin työtä on mahdollista tehdä kokonaan etänä.

Hakijalta odotetaan:

  • soveltuvia opintoja (esim. tradenomi)
  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • valmiutta työskennellä klo 12–20 ja välillä lyhyitä viikonloppuvuoroja (3 h)
  • positiivista asennetta ja motivaatiota kehittyä asiakaspalvelun huippuammattilaiseksi
  • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • työkokemus asiakaspalvelusta operaattorilla
  • ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

  • dynaamisen työyhteisön kasvavassa yrityksessä
  • merkityksellisen työn edesauttaa perheitä suojelemaan lasta näyttö- ja peliriippuvuudelta

Tehtävässä toivottu aloitus sopimuksen mukaan. Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 01.09.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissa myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Voit lukea lisää yrityksestä osoitteessa: http://xplora.fi. Kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Anniina Tchernych (0405192647, anniina.tchernych(at)atalent.fi) ke 25.8. klo 13–14 tai ma 30.8. klo 11–12.

Tehtävässä työllistyt suoraan Xploran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen