United Finance

Customer Success Manager (2 paikkaa)

Julkaistu 10.05.2021

Customer Success Manager (2 paikkaa)

United Finance on Fintech alustayhtiö, joka auttaa yrityksiä siirtymään tuotemyynnistä palvelumyyntiin, yhdistämällä tuotteet, palvelut ja rahoituksen yhdeksi kokonaisuudeksi. Olemme spin-off Vincit Oyj:stä ja digitaalinen alustamme ja United Finance:n lisäarvopalvelut, tarjoavat kumppaneillemme mahdollisuuden keskittyä myyntityöhön ja asiakassuhteisiin. Nyt haemme lisää henkilöstöä vahvistamaan kansainvälisesti toimivien asiakkaiden palvelutiimiämme kovan luokan osaajilla – se voisit olla sinä!

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Customer Success Managerina pääset työskentelemään tiimissä, jossa huolehditaan asiakkaidemme myynnin ja rahoituksen prosessista ufinance.com digitaalisella alustalla.

Alustalla luodut Smart Contract toimitussopimukset ovat pitkälle automatisoituja ja integroituvat automaattisiksi taloushallinnan prosesseiksi. United Finance on Finanssivalvonnan valvottava maksupalveluntarjoaja ja autamme asiakkaitamme liiketoiminnan sähköistämisessä ja uusien palveluliiketoimintamallien muodostumisessa. Customer Success Managerina työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi myynnin tukemiseen, asiakkuudenhoidollisiin tehtäviin, järjestelmämuutoksiin ja raportointiin. Lisätietoa United Financesta ja toiminnasta löydät täältä.

Toiveemme sinulle

Kaikkea sinun ei tarvitse osata, koska saat tueksesi United Financen moniosaajayhteisön, josta löydät varmasti vähintään itsesi vertaisia asiantuntijoita. Asenteesi ja avoimuutesi uuden oppimista kohtaan ratkaisee!

Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän ymmärrystä taloudesta ja kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisten sidosryhmien ja asiakkaiden liiketoimintajohtajien kanssa, myös englanniksi. Tämän lisäksi olet kiinnostunut työskentelemään järjestelmien ja prosessien parissa. Eduksi katsomme analytiikkateknologiaosaamisen (esim. Power BI, Tableau) sekä ruotsin kielen osaamisen.

Customer Success Managerin roolissa sinun on mahdollista oman tahtotilasi mukaan suuntautua joko teknisempään tekemiseen tai asiakkuuden hoidolliseen suuntaan. Voit siis olla esimerkiksi koodaustaidoilla varustettu teknisempi tekijä tai businessorientoitunut tulevaisuuden asiakkaiden liiketoimintamallien rakentaja ja myynnin edistäjä.

Miksi United Finance?

Teemme yhteistyötä esimerkiksi kiinteistötekniikan, työympäristön palveluiden sekä IT-toimialoilla toimivien markkinajohtajayritysten kanssa. Uskomme, että Smart Contract teknologiat mullistavat liiketoiminnan ja ambitiomme on kasvaa kansainvälisesti toimivien asiakkaiden kautta alan globaaliksi standardiksi. Lisäksi olemme firmana ketterä ja matalahierarkinen, joten meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi.

Oletko sinä etsimämme osaaja vahvistamaan United Financen kansainvälisesti toimivien asiakkaiden palvelutiimiä?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa United Financen Taavi Havre numerosta +358 45 803 1660. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan United Financen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tahdotko työskennellä monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa kansainvälisessä ja teknisesti orientoituneessa työympäristössä? Etsimme Unigrafille Taloushallinnon koordinaattoria noin puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja ja tätä visiota tukemaan etsitään Materiaalihallinnan osaajaa monipuolisiin osto- ja varastonhallintatehtäviin Espooseen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

 AX-Suunnittelu on insinööritoimisto, joka toimittaa asiakkailleen tilaratkaisuja julkisiin ja teollisiin rakennuskohtei...

Palvelualojen ammattiliitto PAMin trainee-paikat tarjoavat korkeakouluopiskelijoille loistavan tilaisuuden startata työu...

Lapsuudessa Jennin tulevaisuuden ammatiksi povattiin uraa joko pappina tai poliitikkona, koska hän puhui niin paljon. To...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen