United Finance

Customer Success Manager (2 paikkaa)

Julkaistu 10.05.2021

Customer Success Manager (2 paikkaa)

United Finance on Fintech alustayhtiö, joka auttaa yrityksiä siirtymään tuotemyynnistä palvelumyyntiin, yhdistämällä tuotteet, palvelut ja rahoituksen yhdeksi kokonaisuudeksi. Olemme spin-off Vincit Oyj:stä ja digitaalinen alustamme ja United Finance:n lisäarvopalvelut, tarjoavat kumppaneillemme mahdollisuuden keskittyä myyntityöhön ja asiakassuhteisiin. Nyt haemme lisää henkilöstöä vahvistamaan kansainvälisesti toimivien asiakkaiden palvelutiimiämme kovan luokan osaajilla – se voisit olla sinä!

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Customer Success Managerina pääset työskentelemään tiimissä, jossa huolehditaan asiakkaidemme myynnin ja rahoituksen prosessista ufinance.com digitaalisella alustalla.

Alustalla luodut Smart Contract toimitussopimukset ovat pitkälle automatisoituja ja integroituvat automaattisiksi taloushallinnan prosesseiksi. United Finance on Finanssivalvonnan valvottava maksupalveluntarjoaja ja autamme asiakkaitamme liiketoiminnan sähköistämisessä ja uusien palveluliiketoimintamallien muodostumisessa. Customer Success Managerina työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi myynnin tukemiseen, asiakkuudenhoidollisiin tehtäviin, järjestelmämuutoksiin ja raportointiin. Lisätietoa United Financesta ja toiminnasta löydät täältä.

Toiveemme sinulle

Kaikkea sinun ei tarvitse osata, koska saat tueksesi United Financen moniosaajayhteisön, josta löydät varmasti vähintään itsesi vertaisia asiantuntijoita. Asenteesi ja avoimuutesi uuden oppimista kohtaan ratkaisee!

Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän ymmärrystä taloudesta ja kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisten sidosryhmien ja asiakkaiden liiketoimintajohtajien kanssa, myös englanniksi. Tämän lisäksi olet kiinnostunut työskentelemään järjestelmien ja prosessien parissa. Eduksi katsomme analytiikkateknologiaosaamisen (esim. Power BI, Tableau) sekä ruotsin kielen osaamisen.

Customer Success Managerin roolissa sinun on mahdollista oman tahtotilasi mukaan suuntautua joko teknisempään tekemiseen tai asiakkuuden hoidolliseen suuntaan. Voit siis olla esimerkiksi koodaustaidoilla varustettu teknisempi tekijä tai businessorientoitunut tulevaisuuden asiakkaiden liiketoimintamallien rakentaja ja myynnin edistäjä.

Miksi United Finance?

Teemme yhteistyötä esimerkiksi kiinteistötekniikan, työympäristön palveluiden sekä IT-toimialoilla toimivien markkinajohtajayritysten kanssa. Uskomme, että Smart Contract teknologiat mullistavat liiketoiminnan ja ambitiomme on kasvaa kansainvälisesti toimivien asiakkaiden kautta alan globaaliksi standardiksi. Lisäksi olemme firmana ketterä ja matalahierarkinen, joten meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi.

Oletko sinä etsimämme osaaja vahvistamaan United Financen kansainvälisesti toimivien asiakkaiden palvelutiimiä?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa United Financen Taavi Havre numerosta +358 45 803 1660. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan United Financen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Customer

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin kokeneen patenttiasiantuntijan tukemana ja osallistumaan prosessin jokaiseen vaiheeseen. Saat erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan monipuolisissa tehtävissä. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkoston ansiosta pääset osaksi kansainvälisiä asiakkuuksia ja näkemään uusinta teknologiaa.

NREP is looking for a part-time Junior Administrative Specialist to join their Investment Controlling team in Helsinki! You will be a part of a team of eight people in Finland and work closely with the Administrative Specialist on diverse administrative tasks.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen