Data Scientist

Julkaistu 23.01.2019

Sigma IT Consulting on pohjoismaiden suurin riippumaton kunnossapitojärjestelmätoimittaja. Missiomme on selkeä – Sigma haluaa luoda eniten lisäarvoa kunnossapitoprosessiin! Työskentelemme standardijärjestelmien kanssa, kuten IBM Maximo, API PRO ja Microsoft AX ja yhdistämme pakettiratkaisuihin mm. omia IoT- ja mobiiliratkaisujamme ja toimitamme kärkitason osaamista IT:n ja kunnossapitotoimintojen alueilta. Meillä on selkeä visio – tulevaisuuden kunnossapito pohjautuu oikeaan toimenpiteeseen, joka suoritetaan täsmälleen oikealla hetkellä perustuen siihen tietoon, jota kerätään järjestelmään kytkettyjen älykkäiden sensorien avulla. Tässä hyödynnetään täysimääräisesti “Internet of Things” -teknologioita, jossa Sigma-konserni johtaa teknistä kehitystä maailmanlaajuisesti.

Sigma IT Consulting etsii joukkoonsa Data Scientistia toimimaan konsulttina monipuolisissa asiakasprojekteissa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Projekteissa työskentelet asiakkaiden kunnossapito- ja kontrollijärjestelmien parissa mahdollistaen laitteiden paremman elinkaaren hallinnan ja oikea-aikaisen huollon. Tarjoat asiakkaille ideoita ja ymmärrystä siitä, miten he voisivat käyttää omaa operatiivista dataansa. Suoritat mittauksia ja analysoit kerättyä dataa peilaten sitä laitteiden vikoihin ja huoltotöihin etsien mahdollisuutta laitteiden kunnossapidon optimointiin. Koulutat myös asiakasta hoitamaan itse yksinkertaisempia tehtäviä. Asiakasprojektien ohessa sinulla on myös muita tehtäviä, kuten IBM:n analytiikkatyökalujen konfigurointia ja R-kirjastojen kehittämistä ennakoivaan analytiikkaan.

Etsimämme henkilö näkee avoimet ongelmat mielenkiintoisina haasteina: asiakasprojektit eivät ole koskaan selkeitä ja helppoja, koska asiakkaat eivät itse tiedä, mistä heidän kohtaamansa ongelmat juontavat juurensa. Pystyt hyväksymään epämääräiseltäkin tuntuvat tilanteet ja innostut siitä, kun saat luotua niihin selkeyttä. Pidät matemaattisten ongelmien ratkomisesta ja myös ohjelmointi tuntuu sinulle mieleiseltä tekemiseltä.

Hakijalta odotetaan:

 •   Soveltuvia yliopisto-opintoja: esimerkiksi matematiikka, fysiikka tai diplomi-insinöörin opinnot
 •   Hyvää ymmärrystä ennustavista analyysimalleista ja kykyä rakentaa ja esitellä ennustavia malleja annetun datan pohjalta
 •   Kokemusta koneoppimisen konsepteista ja niiden soveltamisesta
 •   Perustason ohjelmointiosaamista jollakin teknologialla, esim. Java, R tai Python
 •   Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan

 •    Kyky käyttää ruotsia työkielenä
 •    Kokemus tehdasympäristöstä
 •    SPSS Modeler tai IBM Watson Analytics  

Tarjoamme sinulle:

 •    Aidosti kansainvälisen työympäristön
 •    Tehtävän, jossa pääset kasvattamaan ammattitaitoasi nopeasti työskentelemällä monipuolisissa asiakasprojekteissa
 •    Mahdollisuuden työskennellä projekteissa myös Suomen ulkopuolella
 •    Mahdollisuuden valita oman työskentelypaikkasi: meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Porin lähellä

Rekrytointiprosessi tulee etenemään seuraavalla aikataululla (mahdollista neuvotella poikkeavasta aikataulusta):  

 • 3.2. Haku sulkeutuu
 • 4.2. Hakemusten läpikäynti ja
 • 5.2. Puhelinhaastattelut (aTalent)
 • 7.2. Ensimmäinen haastattelukierros
 • 8.2. Toinen haastattelukierros

Mikäli kiinnostuit tästä paikasta, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 3.2. mennessä osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/sigma-it-consulting-data-scientist-1-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sigma IT Consultingista voit lukea lisää osoitteessa: http://eam.sigmasolutions.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää Rekrytointipäällikkö Lisa Jokiselta (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Pidätkö ongelmanratkaisusta ja haluaisit päästä kehittämään osaamistasi IT-alalla? Optomed Oy etsii innokasta ja palveluhenkistä tekijää IT-palvelu- ja tukitehtäviin.

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen