Data Scientist (health tech)

Julkaistu 08.03.2021

Data Scientist (health tech)

Medaffcon Oy on toiminut vuodesta 2009 tarjoten tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Toiminnallemme on ominaista laaja-alainen osaaminen, vahvat yhteistyöverkostot sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen. Medaffconin yhdistelmä terveystalouden ja lääketieteen osaamista on jotain aivan ainutlaatuista. Ymmärtämällä sekä lääke- että terveystaloustieteellisiä näkökulmia, voimme tarjota asiakkaille kattavia kokonaiskuvia terveyden edistämiseksi.

Olemme Medaffconilla sitoutuneita edistämään tietopohjaista päätöksentekoa sosiaali- ja terveydenhuollossa ja työskentelemme kohti taloudellisesti kestävää, vaikuttavaa sekä yksilöllisempää hoitoa. Uskomme, että Suomi on huomisen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen eturintamassa.

Tiedon tarve terveydenhoito- ja farmasia-alalla kasvaa kiihtyvää vauhtia. Medaffcon etsiikin nyt Data Scientistia lisävahvistukseksi data-analytiikka -tiimiinsä. Yhteiskunnallisesti merkityksellisessä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin tutkimushankkeisiin, jotka vaikuttavat suomalaiseen lääketeollisuuteen ja terveydenhuoltoon.

Kyseessä on hyvin monipuolinen ja itsenäinen rooli, missä osallistut tosielämän aineistoihin ja potilastietoihin pohjautuvaan tieteelliseen tutkimukseen osana neljän hengen data-analytiikkatiimiä. Pääset alusta alkaen mukaan projekteihin ja tyypillisesti työpöydälläsi on useita eri vaiheissa olevia projekteja käynnissä samanaikaisesti. Edistämme pitkäkestoisia projekteja yhteistyössä eri sisäisten funktioidemme kesken poikkitieteellisesti, joten tehtävä pitää sisällään itsenäisen työskentelyn lisäksi paljon yhteistyötä eri sidosryhmien välillä ja esimerkiksi asiakaskohtaisia tulosten läpikäyntejä ja raportointeja. Tässä roolissa kommunikoit ymmärrettävästi ja selkeästi eri kohderyhmille (esim. teknisen alan osaajille, lääkäreille, ekonomeille) työsi löydöksiä ja tuloksia. Vastaat osana projektitiimiä tutkimusten suunnittelusta, datan keräämisestä, analysoinnista sekä visualisoinnista ja raportoinnista asiakkaille. Työnkuvasi pitää sisällään myös tieteellisten julkaisujen kirjoittamista suomeksi ja englanniksi sekä talon sisäistä konsultointia tarpeen mukaan. Tärkeimmät päivittäisessä käytössä olevat työkalumme ovat R ja RStudio.

Hakijalta odotetaan:

 • Teknistä yliopistotaustaa relevantilta alalta (esim. Bioinformatiikka, tilastotiede, matematiikka)
 • Kokemusta tai ymmärrystä lääketeollisuudesta tai terveydenhuollosta (työkokemus tai opinnot)
 • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta vastaavanlaisista projekteista
 • Vahvaa osaamista seuraavilla: R ja RStudio (tidyverse, dplyr, R-pakettien kehittäminen)
 • Osaamista tilastollisista menetelmistä (p-arvot & testaaminen, regressiot, koneoppiminen, oikeiden menetelmien valinta, tilastollinen päättely)
 • Tutkimus- ja analyysisuunnitelmien kirjoitustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • SQL, Unix, BASH, Git ja GitLab
 • Pilvipohjaiset systeemit (myös laajemmin kuin pelkkä olemassa olevan ratkaisun peruskäyttö)
 • Dashboard työkalut (esim. R Shiny, PowerBI, Tableau, Qlick)
 • “AI-curious”

Medaffcon tarjoaa:

 • Suuryrityksen harteet ja vakavaraisuuden yhdistettynä Medaffconin pieneen ja ketterään yrityskulttuuriin
 • Mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävien projektien parissa osana alallaan arvostettua asiantuntijajoukkoa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. lounas- ja virike-etu, sovittaessa autoetu sekä laajan vapaa-ajan vakuutuksen
 • Modernit ja tehokkaat työskentelyvälineet, jotka luovat sinulle erinomaiset puitteet työssäsi onnistumiseen
 • Etätyömahdollisuuden, joskin Medaffconin työntekijät viihtyvät myös toimistolla, jossa on hyvä ja kannustava tunnelma
 • Jatkuvat kehittymismahdollisuudet sekä tilaisuudet uuden oppimiseen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 22.3.2021 hakujärjestelmäämme. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme.

Medaffconiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.medaffcon.fi/ sekä heidän Youtube- kanavallaan. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Medaffconin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen