DevOps-asiantuntija

Julkaistu 11.11.2020

Receptum Oy on osa Receptum-konsernia, joka palvelee apteekkeja ja apteekkialan asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa sekä suunterveydenhuollon yrityksiä ja ketjuja Suomessa. Kokonaisuudessaan meitä on jo yli 80 ja toimimme useissa eri toimipisteissä ympäri Suomea.

Receptum yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella. 

Haemme DevOps-asiantuntijaa työskentelemään Azure-alustan ja konttiteknologioiden parissa. Tehtävässä sijoitut osaksi IT Infrastruktuuri -tiimiämme ja annat panoksesi pilvikehitystiimissämme, jossa työskentelet uuden tuotteen ja pääosin suuren kansainvälisen asiakashankkeen parissa. Olet mukana suunnittelemassa sekä rakentamassa ratkaisuja Azure-alustalla ja autat tiimiä osallistumalla koko julkaisuputken kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa. Keskeisimpiä käytössämme olevia teknologioita Azuren lisäksi ovat muun muassa Linux, Kubernetes ja Terraform.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuvaa kokemusta julkipilvipalveluista ja ymmärrät testiautomaation perusperiaatteet, mukaan lukien yksikkötestauksen ja integraatiotestauksen. Olet jo päässyt rakentamaan moniosaisia julkaisuputkia ja pystyt kääntämään kehittäjien sekä muiden sidosryhmien toiminnalliset ja laadulliset vaatimukset toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Hallitset jonkin ohjelmointi-, tai skriptauskielen hyvin ja ketterissä projekteissa toimiminen on sinulle tuttua. Teknisen osaamisen lisäksi olet henkilönä ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka kommunikoi projekteissa sujuvasti myös asiakkaan suuntaan. 

Tarjoamme sinulle viiden tähden työpaikan, jossa työskennellään Pohjoismaiden johtavien tuoteratkaisujen parissa juuttumatta hierarkian rattaisiin. Liityt osaksi rentoa ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen niin työnteon kuin jaksamisenkin suhteen. Motivaation ja korkean työn laadun takaamiseksi tarjoamme työskentelyyn modernit teknologiat ja kouluttautumismahdollisuuksia jatkuvan osaamisen kehittymisen tueksi. 

Hakijalta odotetaan:

  • Ymmärrystä konttiteknologioista ja kokemusta vähintään yhdestä konttiorkestrointialustasta
  • Kokemusta julkipilviteknologioiden (esim. Azure, AWS tai GCP) parissa työskentelystä ja infrastruktuurin provisioinnista koodilla
  • Linux-käyttöjärjestelmäkokemusta
  • Jonkin ohjelmointi- tai skriptauskielen hallintaa, kuten Bash, Powershell  tai C#
  • Osaamista tietoturvasta ja kokemusta erilaisten tietoturvastandardien huomioimisesta

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraa Receptum Oy:n työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit DevOps-asiantuntijan tehtävästä Receptumilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 29.11.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/receptum-devops-asiantuntija-11-2020. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan), sinulle sopivan aloitusajankohdan ja palkkatoiveesi.

Receptumiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.receptum.fi/. Tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Receptum Software etsii nyt kehitystiimiinsä Azure Developeria työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan hankkeen parissa!

DevOps-asiantuntija

MediSapiens is now looking for a Senior Cloud Engineer to join the technical team in the Helsinki centre!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen