Digital Marketing Manager

Julkaistu 07.02.2020

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt markkinointitiimiinsä Digital marketing manageria. Tässä roolissa työsi fokuksessa ovat globaali brändinhallinta ja brändin ydinviestinnän jalkauttaminen Tikka-brändin ja patruunoiden osalta. Edustat Pohjoismaissa myös muita Beretta-konsernin brändejä ja tuet sisaryhtiöitä ja maahantuojia brändiviestinnän yhdenmukaisuuden varmistamiseksi. Markkinointitiimin tavoitteena on luoda tiivis yhteys loppukäyttäjiin ja kirkastaa brändejä kuluttajarajapinnassa muun muassa sisällöntuotannon keinoin. Tässä tehtävässä pääset tuottamaan luovaa ja säväyttävää sisältöä laajasti eri sosiaalisen median kanaviin sekä maahantuojien että kuluttajien kohderyhmille. Toimintasi tavoitteena on nostaa aktiivisuutta ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja kehittää brändien mielikuvaa ja persoonaa strategisella tasolla, unohtamatta myöskään taktista, kohdennettua viestintää. Analysoit myös aktiviteettien tehokkuutta ja tuotetun sisällön engagementia. 

Tässä roolissa saat aidosti laajan työnkuvan, sillä suuren korporaation koneiston sijaan toimit osana pientä ja tiivistä ammattilaisten tiimiä. Työ on palkitsevaa, sillä pääset tuottamaan sisältöä sitoutuneelle ja aihepiiriin intohimoisesti suhtautuvalle yleisölle ja pohtimaan uusia kulmia kuluttajien rakastamiin brändeihin. Roolin toimintaympäristö on hyvin kansainvälinen ja tiimityö ja verkostoituminen leimaavat arkeasi. Tukea perehtymisellesi tarjoavat kokeneet kollegat sekä organisaation muut asiantuntijat. 

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on kykyä ajatella strategisesti, mutta samalla halua laittaa kätensä saveen operatiivisella tasolla. Työskentelytyyliäsi kuvaavat suunnitelmallinen ote ja aktiivisuus asioiden edistämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi. Ymmärrät sosiaalisen median lainalaisuudet ja nopean tempon ja sinulla on aitoa kiinnostusta sisällöntuotantoon. Omaat jo jonkin verran aikaisempaa taustaa vastaavan kaltaisista tehtävistä ja valmiudet tehtävässä vaadittavien työkalujen tiimoilta. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä olla pitkän linjan ammattilainen, sillä sopivat pohjatiedot ja oikean asenteen omaavan henkilön on mahdollista kasvaa rooliin. Näemme suureksi eduksi, mikäli omaat harrastuneisuutta ammunnan tai metsästyksen parista. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa markkinoinnin tai viestinnän tutkintoa  
 • Jo jonkin verran työkokemusta digitaalisen markkinoinnin, etenkin sisällöntuotannon parista
 • Kuvankäsittelyn ja videoiden editoinnin osaamista
 • InDesign-osaamista   
 • Itseohjautuvaa ja suunnitelmallista työskentelytyyliä  
 • Erinomaista englannin ja suomen osaamista 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Harrastuneisuus esimerkiksi kilpa-ammunnan tai metsästyksen parista  
 • Ruotsin osaaminen 
 • Kokemus sosiaalisen median analytiikasta   

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään arvostettujen ja pitkän historian omaavien brändien parissa, jotka edustavat ensiluokkaista laatua ja muotoilua 
 • Laaja-alaisen roolin, jossa kansainvälinen ulottuvuus ja strateginen näkökulma ovat vahvasti läsnä    
 •  Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa 
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta osaamisesta  

Mikäli haluaisit liittyä Sakon markkinointitiimiin, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 23.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-digital-marketing-manager-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen