Digital Marketing Specialist

Julkaistu 24.10.2018

Paper Planes on vuonna 2014 perustettu digitaalisen markkinoinnin toimisto, jonka tavoitteena on luoda asiakkaillemme kymmenkertaisia tuloksia tuottavia sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja. Kasvava lentueemme koostuu 13 alan asiantuntijasta ja toimistomme (lue: hipsteriluolamme) sijaitsee aivan Punavuoren sydämessä Merimiehenkadulla.

Paper Planes etsii oivaltavaa ja rohkeaa Digital Marketing Specialistia ottamaan koppia verkkomainonnan suunnittelusta. Roolisi on mielenkiintoinen yhdistelmä luovaa ja analyyttista työskentelyä antaen läpileikkauksen verkkomainonnan prosessista. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu markkinointikampanjoiden kokonaisvaltainen kasvuhakkerointi suunnittelusta toteutukseen yhteistyössä vaihtelevien asiakkaiden kanssa.

Keskeisin tavoitteesi on tuottaa asiakkaille lisäarvoa: generoida laadukkaita liidejä ja sitä kautta tukea asiakkaiden kasvua. Suunnitelmallinen ja tarkasti mietitty kohdennus on laadukkaan verkkomainonnan ydin. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tehtävään kuuluu myös markkinointikampanjoiden seuranta ja tehostaminen jatkuvan testauksen ja datan analysoinnin avulla. Tehtävän perusta koostuu suunnittelun lisäksi myös mittaamisesta ja kehittämisestä, mutta roolisi on pitkälti muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksenkohteittesi mukaan ─ aina strategiseen kehitystyöhön asti!

Aiempi kokemus verkkomainonnan tuloshakuisesta tekemisestä on perusedellytys tässä tehtävässä: ymmärrät datalähtöisen markkinoinnin päälle ja hallitset verkkomainonnan tekemisen. Olet ennen kaikkea käytännönläheinen tekijä ja motivoidut päivittäisistä onnistumisista asiakkaiden ongelmien ratkomisessa. Vaikka tähtäimesi on korkealla, niin ymmärrät, että onnistuminen on kiinni yksityiskohdista, joihin tartut aktiivisesti ja hoidat tinkimättömällä tarkkuudella. Tämä haastava työnkuva vaatii sinulta siis sosiaalista, mutta samalla itseohjautuvaa otetta tekemiseen. Etsinnässä ei kuitenkaan ole kaavoihin kangistunut verkkomainonnan asiantuntija, vaan ennemminkin digitaalisen markkinointiviestinnän lukemattomista mahdollisuuksista aidosti innostunut ja oman osaamisen jatkuvasta kehittämisestä kiinnostunut tulevaisuuden tekijä, jolla on hoksottimet terässä!

Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta vastaavista digitaalisen markkinoinnin tehtävistä
 • Some-mainonnan hallintaa (Facebook, LinkedIn)
 • Google Ads -osaamista
 • Analytiikkaosaamista (Google Analytics)
 • Kykyä visualisoida dataa
 • Kielitaitoa (suomi ja englanti, muut plussaa)

Olet silmissämme yksisarvinen, jos sinulla on myös:

 • Aiempaa kokemusta digi-/sisältö-/mediatoimistoympäristöstä
 • Osaamista konversio-optimoinnista
 • SEO-osaamista
 • Osaamista markkinointiautomaatiosta
 • Aiempaa kokemusta kirjoittamisesta ja copy-tekstien tuottamisesta

Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti merkityksellisen, innostavan ja palkitsevan roolin, jossa pääset toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja vaihteleville ja erityisesti kivoille asiakkaille, joita kaikkia yhdistää halu kasvaa.
 • Mahdollisuuden työskennellä osaavien työkavereiden kanssa, joiden kanssa on h-a-u-s-k-a-a: et ole työssäsi yksin, vaan pääset osaksi ammattitaitoista lentuetta, jonka kokeneet kollegat sparraavat ja auttavat sinua aina tarvittaessa!
 • Työpaikan, jossa matalan hierarkian lisäksi vallitsee rento, avoin ja välitön, mutta samalla kunnianhimoinen ilmapiiri: pääset tuomaan lennokkaimmatkin ideat esiin!
 • Tukea yksilölliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen sekä nostetta urallesi osaamisesi ja yrityksemme kasvaessa.
 • Tilaisuuden valita työskentelytavat, jotka ruokkivat luovuuttasi ja viihtyvyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä motivaatiokirjeesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.11.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/paper-planes-digital-marketing-specialist-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Paper Planesista voit lukea lisää osoitteessa https://www.paperplanes.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen