Digital Marketing Specialist

Julkaistu 03.04.2019

SFG yhtiöt on kotimainen, yksityisomisteinen, kommunikaation hallintapalveluita tarjoava konserni, joka omistaa ja kehittää yritysmarkkinoiden johtavia telealan brändejä. Tavoitteemme on toteuttaa Suomen laadukkaimpia kommunikaation hallintaratkaisuja sekä palveluita asiakasyrityksille SFG Yhtiöiden omistuksiin kuuluvien yritysten kautta. Tytäryhtiöitämme ovat teleoperaattori Line Carrier Oy, asiakaspalveluratkaisuja toteuttava DialOk Communications Finland Oy sekä vastauskeskuspalveluja tuottava Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy.

Etsimme oma-aloitteista ja innovatiivista markkinoinnin osaajaa vastaamaan digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimenkuva on laaja ja pääset tekemään kokonaisvaltaisesti digitaalisen ja yleisen markkinoinnin tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu asiakas- ja kumppanimarkkinointi, SFG:n kotisivujen ylläpito ja somekanavien hallinta. Kumppanimarkkinointiin liittyen hoidat kumppanipostituksia, jälleenmyyntiverkostolle viestimistä ja huolehdit portaalin materiaalien päivityksistä. Keräät myös liidejä ja hoidat raportointia yhteistyössä myynnin kanssa. SFG:n somekanaviin Facebookiin ja Linkediniin teet markkinoinnin aihioita ja analysointia. Pääasiallisesti työskentelet Google Adsin (AdWords) parissa ja teet myös uudelleenmarkkinointia. Tehtävääsi kuuluu myös analytiikan rakentaminen ja raportoiminen muille tiimeille.

Tehtävässä pääset kehittämään markkinointia yhdessä liiketoiminnan ja tekniikan kanssa ja näkemään laajasti markkinoinnin erilaisia tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu myös yleisesti markkinoinnin tehtäviä kuten suorapostituksien tekemistä, tapahtumien järjestämistä sekä yhtiöiden sisäistä viestintää. Mahdollisuuksien mukaan pääset myös osallistumaan meneillään olevaan brändiuudistukseen. Tehtävässä pärjäät, jos omaat hyvät projektijohtamisen taidot ja olet hyvä johtamaan verkostoja. Keräät myös markkinoinnin tueksi tietoa eri tiimeiltä, joten hyvät kommunikointitaidot ovat edellytys roolissa menestymisen kannalta. Sinulla tulisi olla kokemusta markkinoinnista ja sisällöntuotannosta, minkä lisäksi etuna nähdään kokemus teknologia-alan b2b-markkinoinnista. Toivomme siis, että olet aktiivinen ja tavoitteellinen henkilö, joka haluaa päästä kehittymään markkinoinnin ammattilaiseksi ja viihtyy “hands on”- tekemisen parissa!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset tekemään itsenäisesti ja näkemään oman kädenjälkesi. SFG toimii kehityksen kärjessä ja täällä pääset oppimaan paljon, näkemään koko liiketoiminnan laajasti ja viemään useampaa tytäryhtiötä menestyksekkäästi eteenpäin.

Etsimme tehtävään äitiysloman sijaista vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tavoitteenamme on kasvattaa tiimiä tulevaisuudessa, joten pystymme mahdollisesti tarjoamaan jatkoa tehtävässä sijaisuuden jälkeen.

Hakijalta odotetaan:

  • Opintoja relevantilta alalta (esim. markkinointi, viestintä)
  • Kokemusta markkinoinnin tehtävistä
  • MS Officen hallintaa ja nopeaa järjestelmien haltuunottoa
  • Tuloksellista ja tavoitteellista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Digitaalisen B2B-markkinoinnin kokemus
  • Kokemus graafisista ohjelmistoista tai Google Adsista
  • Ruotsien kielen taito

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 14.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sfg-yhtiot-digital-marketing-specialist-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

SFG Yhtiöistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sfgyhtiot.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SFG Yhtiöiden palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Mind Your Rights is now looking for a proactive and enthusiastic Marketing and Communications Coordinator to join their team in Helsinki!

EGN Suomi Oy hakee nyt B2B-myyntitiimiinsä vahvistusta asiakasvastuullisen Network Advisorin tehtävään!

Etsimme Contrastille kokenutta projektipäällikköä johtamaan projekteja yhdessä tuotantotiimin ja asiakkaiden kanssa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen