Digital Marketing Specialist

Julkaistu 10.02.2021

Helsingin seudun kauppakamari on yli 100-vuotias yhteiskunnallinen toimija ja elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka tehtävänä on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin seudulla. Kauppakamarin palveluksessa työskentelee yli 80 asiantuntijaa ja se on Pohjoismaiden suurin, yli 7000 jäsenen voimin.

Olemme kauppakamari, joka osallistuu voimakkaasti Helsingin metropolialueen kehittämiseen ja toimii asiantuntevana ja tehokkaana kumppanina liiketoiminnan kehittämisessä. Kasvavaan ja kehittyvään palvelutarjontaamme kuuluu monipuolinen kokonaisuus erilaisia työelämän osaamista kehittäviä koulutus-, kustannus- ja verkostoitumispalveluja. Helsingin seudun kauppakamarin maksullisesta palvelutuotannosta vastaa Helsingin Kamari Oy. Voit lukea lisää osoitteesta: https://helsinki.chamber.fi/, https://www.kauppakamarikauppa.fi/ ja https://kauppakamarinkoulutus.fi/

Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiö Helsingin Kamari Oy etsii innovatiivista ja kehittämishenkistä Digital Marketing Specialistia markkinoinnin tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Viiden hengen markkinointitiimi vastaa kauppakamarin palvelutarjonnan markkinoinnista B2B-asiakkaille ja tuottaa markkinointimateriaaleja valtakunnallisesti muiden kamarien käyttöön. Digital Marketing Specialistin roolissa tulet täydentämään tiimin digimarkkinoinnin osaamista ja olet mukana kehittämässä markkinointistrategiaamme yhä monikanavaisempaan ja laadukkaampaan suuntaan. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa verkkokaupan markkinointikampanjoiden suunnittelu- ja toteuttaminen, sähköpostimarkkinointi, sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi, markkinointianalytiikan seuranta sekä tulosten raportointi ja myynnin tuki.

Tässä roolissa menestyt, mikäli sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja olet saavuttanut tuloksia monikanavaisen markkinoinnin keinoin. Sinulla on osaamista esimerkiksi hakukoneoptimoinnista, some- ja sähköpostimarkkinoinnista, Google Ads ja Analytics -työkaluista sekä WordPressin käytöstä. Tuotat sujuvasti laadukasta tekstisisältöä ja osaat käyttää yleisimpiä kuvan- ja videonkäsittelytyökaluja. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja, joka on innokas kehittämään itseään ja tuomaan uusia ideoita rohkeasti esiin. Markkinointitiimin tavoitteissa näkyy vahva myynnillisyys, joten eduksi katsotaan aikaisempi kokemus liidihankintaa tukevasta inbound-markkinoinnista.

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja haastavan työn, jossa olet mukana kehittämässä Helsingin seudun kauppakamarin markkinointistrategiaa koko organisaation tukemana
 • Merkityksellisen ja modernin tuote- ja palveluvalikoiman, joiden avulla tuemme asiantuntijoiden osaamisen kehittymistä ja organisaatioiden kasvua ympäri Suomen
 • Kattavan perehdytyksen, kannustavan työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
 • Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen esimerkiksi oman koulutustarjonnan kautta
 • Viihtyisät toimistotilat Helsingin Kampissa ja etätyömahdollisuuden

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa ja ajantasaista koulutustaustaa esimerkiksi markkinoinnin tai liiketalouden opinnoista
 • Työkokemusta monipuolisista digimarkkinoinnin tehtävistä sekä tulosten mittaamisesta
 • Osaamista hakukoneoptimoinnista, some- ja sähköpostimarkkinoinnista sekä Google Ads ja -Analytics -työkaluista
 • Kuvan- ja videonkäsittelytaitoa sekä huolellista otetta asiakaslähtöiseen sisällöntuotantoon
 • Positiivista ja kokeilunhaluista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Erinomaista suomen kielen taitoa
 • Katsomme eduksi aiemman kokemuksen pilvipohjaisen verkkokauppaympäristön (esim. Shopify) ja WordPressin käytöstä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan kauppakamarin työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 40 049 5946 mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen