Digital Marketing Specialist

Julkaistu 10.02.2021

Helsingin seudun kauppakamari on yli 100-vuotias yhteiskunnallinen toimija ja elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka tehtävänä on vahvistaa yritysten menestystä Helsingin seudulla. Kauppakamarin palveluksessa työskentelee yli 80 asiantuntijaa ja se on Pohjoismaiden suurin, yli 7000 jäsenen voimin.

Olemme kauppakamari, joka osallistuu voimakkaasti Helsingin metropolialueen kehittämiseen ja toimii asiantuntevana ja tehokkaana kumppanina liiketoiminnan kehittämisessä. Kasvavaan ja kehittyvään palvelutarjontaamme kuuluu monipuolinen kokonaisuus erilaisia työelämän osaamista kehittäviä koulutus-, kustannus- ja verkostoitumispalveluja. Helsingin seudun kauppakamarin maksullisesta palvelutuotannosta vastaa Helsingin Kamari Oy. Voit lukea lisää osoitteesta: https://helsinki.chamber.fi/, https://www.kauppakamarikauppa.fi/ ja https://kauppakamarinkoulutus.fi/

Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiö Helsingin Kamari Oy etsii innovatiivista ja kehittämishenkistä Digital Marketing Specialistia markkinoinnin tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Viiden hengen markkinointitiimi vastaa kauppakamarin palvelutarjonnan markkinoinnista B2B-asiakkaille ja tuottaa markkinointimateriaaleja valtakunnallisesti muiden kamarien käyttöön. Digital Marketing Specialistin roolissa tulet täydentämään tiimin digimarkkinoinnin osaamista ja olet mukana kehittämässä markkinointistrategiaamme yhä monikanavaisempaan ja laadukkaampaan suuntaan. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa verkkokaupan markkinointikampanjoiden suunnittelu- ja toteuttaminen, sähköpostimarkkinointi, sisällöntuotanto, hakukoneoptimointi, markkinointianalytiikan seuranta sekä tulosten raportointi ja myynnin tuki.

Tässä roolissa menestyt, mikäli sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja olet saavuttanut tuloksia monikanavaisen markkinoinnin keinoin. Sinulla on osaamista esimerkiksi hakukoneoptimoinnista, some- ja sähköpostimarkkinoinnista, Google Ads ja Analytics -työkaluista sekä WordPressin käytöstä. Tuotat sujuvasti laadukasta tekstisisältöä ja osaat käyttää yleisimpiä kuvan- ja videonkäsittelytyökaluja. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja, joka on innokas kehittämään itseään ja tuomaan uusia ideoita rohkeasti esiin. Markkinointitiimin tavoitteissa näkyy vahva myynnillisyys, joten eduksi katsotaan aikaisempi kokemus liidihankintaa tukevasta inbound-markkinoinnista.

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja haastavan työn, jossa olet mukana kehittämässä Helsingin seudun kauppakamarin markkinointistrategiaa koko organisaation tukemana
 • Merkityksellisen ja modernin tuote- ja palveluvalikoiman, joiden avulla tuemme asiantuntijoiden osaamisen kehittymistä ja organisaatioiden kasvua ympäri Suomen
 • Kattavan perehdytyksen, kannustavan työilmapiirin ja asiantuntevat kollegat
 • Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen esimerkiksi oman koulutustarjonnan kautta
 • Viihtyisät toimistotilat Helsingin Kampissa ja etätyömahdollisuuden

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa ja ajantasaista koulutustaustaa esimerkiksi markkinoinnin tai liiketalouden opinnoista
 • Työkokemusta monipuolisista digimarkkinoinnin tehtävistä sekä tulosten mittaamisesta
 • Osaamista hakukoneoptimoinnista, some- ja sähköpostimarkkinoinnista sekä Google Ads ja -Analytics -työkaluista
 • Kuvan- ja videonkäsittelytaitoa sekä huolellista otetta asiakaslähtöiseen sisällöntuotantoon
 • Positiivista ja kokeilunhaluista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Erinomaista suomen kielen taitoa
 • Katsomme eduksi aiemman kokemuksen pilvipohjaisen verkkokauppaympäristön (esim. Shopify) ja WordPressin käytöstä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan kauppakamarin työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 40 049 5946 mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Digital

Granite Devices etsii nyt joukkoonsa ihmisläheistä People & Culture Manageria tukemaan yrityksen kasvua ja kehitystä! People & Culture Managerina otat vastuuta Granite Devicesin HR-asioista, keskittyen erityisesti rekrytointiin, työntekijöiden viihtymiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Digital

Civilpoint etsii nyt E-Commerce Specialistiavastaamaan verkkokaupan valmistelusta ja lanseerauksesta sekä jatkuvasta kehityksestä käyttöönoton jälkeen.

Small Giant Games is currently looking for a Communications Specialist, who is a skilled writer and an enthusiastic content producer, to join the ranks of Small Giant Games in Helsinki. You are responsible for unifying the way of communication but also for setting the right tone for different platforms and producing relevant content for various audiences.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen