aTalent Recruiting logo

Digital Marketing Specialist

Julkaistu 17.08.2021

Digital Marketing Specialist

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Omistusrakenne näkyy myös arvopohjassamme: Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

Meillä aTalentilla menestyksen salaisuus piilee tiiviissä yhteistyössä. Me markkinoinnissa autamme myyjiä ja rekrytoijia onnistumaan työssään, oli sitten kyse aTalentin tunnettuuden lisäämisestä, asiakastiedon hallinnasta tai vaikkapa työnhakijoiden tavoittamisesta erilaisten kampanjoiden säestyksellä.

Sävelet ovat siis kohtalaisen selvät myyntisuppilon yläpäässä, mutta mitä tapahtuu pinnan alla? Enter: sinä!

Etsimme markkinointitiimiimme analyyttistä ja kunnianhimoista ongelmanratkojaa osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pystyt sukeltamaan kanavissamme vellovien datamerten syvyyksiin ja poimimaan sieltä arvokkaita oivalluksia ja kehityskohtia myynnin ja markkinoinnin tueksi. Sukellusveneenäsi toimii HubSpot-alusta. “Hubbari” on meille suhteellisen uusi työkalu ja haluamme varmistaa, että hyödynnämme sitä myynnin ja markkinoinnin yhteistyön tukena mahdollisimman tehokkaasti – esimerkiksi automaatioiden avulla.

Sinun ei tarvitse olla meritoitunut HubSpot-kapteeni ollaksesi valmis lähtemään tälle tutkimusmatkalle. Menestyt varmasti, jos sinulla on joko koulutuksen tai työn puolesta taustaa digitaalisesta markkinoinnista tai markkinoinnin automaatiosta, ja pystyt osoittamaan perusymmärrystä some- ja sisältömarkkinoinnista. Tiimimme on pieni ja toimenkuva uusi, joten työssä onnistuminen vaatii oma-aloitteisuutta ja uteliaisuutta niin digitaalista markkinointia kuin rekrytoinnin teemoja kohtaan. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja laaja-alainen, joten jos olet kaiken lisäksi teräväkynäinen kirjoittaja ja innostunut sisällöntuotannosta, kerro myös siitä meille!

Sinulta odotamme:

  • Osaamista (markkinoinnin) analytiikasta ja automaatiosta opintojen tai työn puolesta
  • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista, kuten HubSpotista tai Google Analyticsista
  • Analyyttistä työotetta: kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita
  • Perusymmärrystä some- ja sisältömarkkinoinnista
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:

  • Kyvyn ja näkemyksen tuottaa sisältöjä eri kohderyhmille, tarkoituksiin ja alustoille
  • Aikaisempi kokemus somekanavien ylläpidosta ja sekä orgaanisista että maksetuista postauksista

Mitä tarjoamme? Henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen lisäksi tarjoamme kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä on matala hierarkia ja johtamistapamme on coachaava ja luottava. Saat tukea, apua ja kannustusta, silloin kuin sitä tarvitset. Teemme töitä tavoitteellisesti ja ammattimaisesti, minkä lisäksi panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin. Meillä onkin mm. joka toinen viikko erilaisia sisäisiä koulutuksia kaikille halukkaille osallistujille, erilaisia asiantuntijapuheenvuoroja, ja lisäksi jaamme aktiivisesti tietoa eri tiimien välillä ja sparrailemme toisiamme eri aiheiden tiimoilta. Teemme paljon asioita yhdessä myös vapaa-ajalla ja viimeisimpänä suosiossa ovatkin olleet Trib3n yksityistreenit, yhdessä ulkoilu sekä erilaiset pelailut etäafterien merkeissä. Toimistomme sijaitsee keskellä Kamppia, josta löytyy merinäköalan lisäksi välipalatarjoilu. Perinteisimpiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu.

Kurkkaa myös tunnelmaa Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja YouTubessa (aTalent Recruiting) ja lue meistä lisää Twitteristä (@aTalentR), LinkedInistä (aTalent Recruiting) – tai kysy suoraan aTalentilaisilta!

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi paitsi palkkatoiveesi, myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän sekä toivotun määrän viikkotyötunteja. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operations Manager, Mikaela Johansson (+358503512400, mikaela.johansson(at)atalent.fi), pe 20.8. klo 9-10, ti 24.8. klo 11.30-12.30 ja 1.9. klo 13-14.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Digital

Mapita is looking for an analytical, results-oriented Digital Marketing Specialist to join its 15-person team in Helsinki. As a Digital Marketing Specialist you will be responsible for developing and improving web and marketing analytics at Mapita.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen