Generaxion

Digital Marketing Specialist

Julkaistu 01.09.2021

Digital Marketing Specialist

Generaxion syntyi, kun joukko pohjoismaisia ja nopeasti kasvaneita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksiä yhdistyi 2020. Yhteistä yrityksille oli kyky kasvattaa merkittävästi asiakkaidensa tuloksia, näiden toimialasta ja koosta riippumatta. Tämä kyky tarkoittaa joukkoa ihmisiä, jotka havaitsevat, oivaltavat ja ratkaisevat. Olennainen osa yhtälöä on toki teknologia, mutta sitä eniten hyödyntävillä on yhä pulssi.

Poikkeuksellisen palvelutarjooman myötä lukuisten alojen asiantuntijoiden ajatukset kohtaavat päivittäin. Näiden hyvin erilaisten taitojen ja ideoiden vuorovaikutuksessa ihmiset voivat syventää omia taitojaan sekä laajentaa erikoistumistaan jatkuvasti ja uusille alueille. Generaxionista voit lukea lisää täältä.

Generaxion etsii nyt asiantuntevaan joukkoonsa kokenutta digimarkkinoinnin osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin, keskittyen kuluttajapuolen markkinointiin. Tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia digitaalisen markkinoinnin projekteja. Kestoltaan nämä projektit vaihtelevat lyhyistä kampanjoista jatkuvaan markkinointiin. Täältä näet Generaxionin toteuttamia projekteja.

Suurimman osan työajasta tulet käyttämään maksetun digitaalisen markkinoinnin ympärillä. Työ on todella monipuolinen ja viikkoosi voi sisältyä esimerkiksi seuraavia tehtäviä: markkinointikampanjan suunnittelua, mainonnan optimointia, asiakastapaamisia ja raportointia. Tehtävässä korostuu ostoalustoihin sekä mainonnanhallintaan liittyvät tehtävät. Myös mitattavuus on tärkeä osa työtäsi. Pystyt kerätyn datan perusteella osoittamaan, että valitut ratkaisut ovat olleet oikeita tai tarvittaessa osoitat uuden suunnan tekemiselle analytiikan pohjalta. Teet itsenäisesti päätöksiä markkinointikanavien suhteen ja optimoit kulut, jotta saavutat halutun tuloksen. Oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan on myös mahdollista osallistua esimerkiksi strategiatyöhön. Menestyt roolissa, mikäli sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tehtävistä ja olet saavuttanut tuloksia monikanavaisen markkinoinnin keinoin. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa sekä työskentelemään yhdessä tiimin kanssa. Toivommekin sinun olevan tiimipelaaja, joka on innokas kehittämään itseään ja tuomaan uusia ideoita rohkeasti esiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa markkinoinnista
 • Useamman vuoden työkokemusta digimarkkinoinnista
 • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja mainonnan hallintajärjestelmistä (esimerkiksi Google Analytics, Google Ads, Adform ja Facebook Business Manager)
 • Kiinnostusta analytiikkaan, tuloksiin ja numeroihin
 • Kykyä hallita ja johtaa omaa työskentelyä
 • Tarkkaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
 • Sujuva englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä ja siten tilaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta
 • Matalarakenteisen organisaation, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä oman kiinnostuksen mukaan
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi & osaamisesi kehittämiseksi kiinnostuksesi mukaan
 • Ihmisläheisen työyhteisön, jossa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista
 • Monipuolisia projekteja erilaisten asiakkuuksien parissa
 • Joustavan työn etätyömahdollisuuksineen sekä vapauden valita mihin toimistoistamme sijoitut. Myös työskentely jossakin toisessa Pohjoismaassa on mahdollista.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Generaxionin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Digital

Mapita is looking for an analytical, results-oriented Digital Marketing Specialist to join its 15-person team in Helsinki. As a Digital Marketing Specialist you will be responsible for developing and improving web and marketing analytics at Mapita.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen