Digital Marketing Trainee (SEM & Analytics)

Julkaistu 16.08.2018

Mediashake Oy on erikoistunut kasvattamaan asiakkaidensa myyntiä digitaalisen markkinoinnin avulla. Olemme erityisesti keskittyneet tehokkaaseen asiakashankintaan Google-, Facebook- ja Instagram-mainonnan avulla. Olemme kasvaneet viimeisten parin vuoden aikana hurjaa vauhtia ja tarvitsemme nyt lisävahvistuksia seitsemän hengen tiimiimme. Tavoitteenamme on ollut luoda Mediashakesta yritys, joka tarjoaa mielekkään tavan viettää 1700 tuntia vuodessa (työ ei saa v***aa) sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Lisää Mediashakesta voit lukea täältä. Tutustu myös tiimimme tarkemmin täällä.

Mediashake etsii nyt asiantuntijatiimiinsä Digital Marketing Traineeta kasvamaan Google Ads -mainonnan ja analytiikan ammattilaiseksi! Työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisella trainee-jaksolla, jonka aikana tavoitteenasi on oppia syvällisesti Google-mainonnasta ja ymmärtää sen keskeiset tuottavuuden periaatteet. Tulet tekemään Google Ads perusteet ja hakumainonta -sertifikaatit ja syvennät osaamistasi mm. kampanjoiden rakentamisesta ja mainonnan optimoinnista. Tarjoamme sinulle oppimiseen paljon tukea, koulutusta ja jatkuvaa ohjausta, mutta tehtävässä menestyminen vaatii myös sinulta halukkuutta itseopiskeluun ja intohimoista otetta työskentelyyn. Tavoitteenamme on, että trainee-jakson jälkeen olet lunastanut paikkasi meillä ja jäät vakiduuniin hakusanamainonnan ja analytiikan konsultiksi.

Työtehtäviisi trainee-jakson aikana ja sen jälkeen kuuluu siis asiakkaidemme Google Ads -mainonnan toteutus ja kehittäminen analytiikkaa hyödyntäen. Hyödynnät työssäsi mm. Google Analyticsiä ja analysoit sieltä saamaasi dataa mainosten tuloksellisuudesta. Keskeisessä osassa SEM-konsultin työssä on myös onnistunut asiakassuhteiden hoito ja pääset jo trainee-jakson aikana työskentelemään suoraan asiakkaidemme kanssa. Roolissa on myös mahdollisuus kehittyä pidemmällä tähtäimellä ja ottaa vastuuta prosessien kehittämisestä ja tekemisemme viemisestä eteenpäin.

Odotamme sinulta:

 • sujuvaa ja kieliopillisesti hyvää kirjallista ilmaisua suomeksi ja englanniksi
 • opintoja korkeakoulusta, koulutusalalla ei ole meille merkitystä
 • hyviä sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta asiakastyöskentelyyn, konsultin roolissa vastuullasi on hoitaa ja johtaa asiakassuhdetta
 • hyvää asennetta ja tarkkaa sekä analyyttistä työskentelyotetta

Plussaa on:

 • perustason HTML- & JavaScript-osaaminen, jota tarvitaan analytiikka-asennuksien tekemiseen
 • kokemusta B2B-kentässä toimimisesta, esimerkiksi myynnin parista
 • muu kokemus digimarkkinoinnista

Jos sinä tarjoat meille työpanoksesi, me tarjoamme sinulle vastineeksi:

 • kuuden kuukauden mittaisen matkan, jonka aikana opit todella paljon digitaalisesta mainonnasta, markkinoinnista, myynnistä ja liiketoiminnasta
 • paljon koulutusta ja sparrausta muulta tiimiltä
 • vauhdikkaan startin urallesi digitaalisen mainonnan konsulttina
 • 2100 euron kuukausipalkan trainee-jakson aikana (ensimmäiset 6 kk)
 • pienen firman edut — meillä pääsee oikeasti tekemään asioita ja vaikuttamaan
 • onnistuneen kuuden kuukauden jakson jälkeen vakituisen työpaikan
 • 3000 euron kuukausipalkan trainee-jakson jälkeen ja mahdollisuuden tulotason nousuun, kun kehityt työssäsi

Haluatko sinä hypätä Mediashaken tiimiin digimarkkinoinnin traineeksi? Laita CV ja hakemus pdf-muodossa tulemaan tänne: https://apply.atalent.fi/mediashake-digital-marketing-trainee-sem-analytics-8-2018 viimeistään 28.8.2018.

Jos haluat tietää lisää traineena työskentelystä Mediashakella, kurkkaa Annin ja Tuulin blogitekstit aiheeseen liittyen täältä ja täältä.  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mediashaken toimitusjohtaja Matti Hirvoselta (050 421 5676, matti@mediashake.fi). Hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807, jasmin.shams@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt Henley Business Schoolille Marketing & Administration Specialistia osaksi määrätietoista ja asiantuntevaa tiimiä Helsinkiin!

bonusway-atalent

Bonusway is now looking for a Communications Specialist to join their team located in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen