Ifolor

eCommerce Data Analyst

Julkaistu 23.09.2021

eCommerce Data Analyst

Elämä on täynnä hetkiä – suuria ja pieniä, herkkiä ja voimakkaita. Hetket elävät mielessämme, mutta niitä on vaikea tallentaa. Onneksi meillä on valokuvat. Me ifolorilla autamme ja innostamme ihmisiä tallentamaan elämänsä tärkeimmät hetket kestäviksi muistoiksi – omaksi ja muiden iloksi. Ettei elämä unohtuisi.

Panostamme erityisesti digitaalisten palvelujemme kehittämiseen. Muutosmatkamme on ollut huikea, sillä olemme olleet mukana tallentamassa suomalaisten elämän huippuhetkiä vuodesta 1926, ja meidät on aiemmin tunnettu Helioksena, Kuva-Sampona ja Ifinä. Tiesitkö, että Kymppikuva on ympäri maailmaa levinnyt keksintömme?

Tänä päivänä meitä ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on Suomessa 70 ja joulusesonkina henkilöstön määrä kaksinkertaistuu. Olemme ylpeitä siitä, että Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli miljoonaa personoitua kuvateosta ja -tuotetta, jotka ilahduttavat asiakkaitamme ympäri Suomen. Haemme vahvaa kasvua muista Pohjoismaista, ensisijaisesti Ruotsista. Työssämme yhdistyy kotimaisuus ja kansainvälisyys. Olemme osa perheomisteista sveitsiläistä konsernia, joka toimii kaikkiaan 15 maassa

Ifolor etsii nyt noin kymmenen hengen markkinointitiimiinsä aktiivista ja oma-aloitteista Data-Analyytikkoa. Data-analyytikkona lähimpinä kollegoinasi toimivat Suomen markkinointitiimin lisäksi Sveitsin Data Insight-tiimin jäsenet. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaisia Ifolorin verkkokaupan data-analytiikkaan liittyviä tehtäviä. Analysoit muun muassa Suomen ja Ruotsin verkkokauppaan, myyntiin ja markkinointiin liittyvää dataa sekä osallistut markkinointikampanjoiden tavoiteasetantaan ja seuraamiseen.

Ifolor odottaa sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kaupalliselta tai matemaattiselta alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä noin 1-3 vuoden ajalta
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
 • Itseohjautuvaa, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Kykyä ja halua työskennellä numeroiden ja datan parissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi Ifolor katsoo eduksi:

 • PowerBI – ja / tai web analytiikka -osaaminen
 • Ruotsin kielen osaaminen

Ifolor tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen position kansainvälisessä perheyrityksessä
 • Laajat ja monipuoliset työtehtävät pienemmässä yrityksessä, joten pääset kasvattamaan osaamistasi laaja-alaisesti
 • Loistavan next-stepin urallesi
 • Etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat
 • Huippuosaavan henkilöstön
 • Itseohjautuvan ja rennon työpaikan, jossa ei turhia jäykistellä
 • Kattavat henkilöstöedut, kuten Ifolorin tuotealennuksia

Oletko sinä Ifolorin etsimä itseohjautuva ja numeroiden parissa viihtyvä data-analyytikko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 4.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Haethan tehtävää heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Ifolorista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ifolor.fi/tietoa-ifolorista. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten pe 24.9. klo. 9-10 ja ke 29.9.2021 klo. 15-16.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Ifolorille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

eCommerce

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

eCommerce

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen