Elektroniikkasuunnittelija avaruusteknologiahankkeisiin

Julkaistu 24.04.2020

ASRO on innovatiiviseen teknologiakehitykseen erikoistunut tutkimus- ja suunnittelutoimisto, joka on perustettu vuonna 1999. ASRO toimii teollisuusasiakkaidensa kumppanina etenkin elektroniikan, sulautettujen järjestelmien ja erilaisten mittausteknologioiden osaajana vastaten asiakkaan tuotekehitysprosessin sovituista osa-alueista tai kokonaisuudesta – esiselvityksestä tuotannollistamisen suunnitteluun. Yrityksellä on pitkä kokemus vaativista kansainvälisistä avaruusteknologiahankkeista, joissa se on ollut kehittämässä luotettavia ratkaisuja muun muassa säteilyn mittaukseen ja kamerajärjestelmiin.

ASRO:lla on käytettävissään Turussa sijaitsevien omien toimitilojensa ja laboratorionsa lisäksi puhdashuoneet ja monipuoliset erikoislaboratoriot laajan verkostonsa kautta.

ASRO:n henkilökunta koostuu intohimoisista teknologian kehittäjistä ja tutkijoista, jotka kaipaavat jatkuvasti uusia haasteita tuotekehityksen ja tutkimuksen parista.

Oletko haaveillut urasta, jossa pääset mukaan kehittämään jotakin uniikkia ja yhteiskunnallisesti merkittävää? ASROn intohimoinen, tutkijoista ja kehittäjistä koostuva ammattilaistiimi, etsii joukkoonsa Elektroniikkasuunnittelijaa mukaan avaruusteknologiahankkeisiin. Hankkeet kattavat monia sovelluksia aurinkokunnan luotaimien instrumenteista maanpäällisiin havaintolaitteisiin ja tukitoimintoihin.  Pääset heti mukaan suunnittelemaan  Altius-satelliittia, jonka avulla pystytään tarkkailemaan maapallon otsonikerroksen muutoksia. Satelliitin päähankkkijana toimii Qinetiq Space. Hankkeessa ASRO keskittyy UV-aallonpituusalueen Fabry-Perot Interferometer  (FPI)  yksiköiden ohjauselektroniikan suunnitteluun. VTT on mukana suunnittelemassa itse FPI -yksiköt.

Pääpaino työtehtävissäsi:

  • Elektroniikan systeemisuunnittelu – Standardien ja järjestelmävaatimusten tutkiminen, hallinta ja jalkauttaminen ASROn suunnittelutyöhön
  • Elektroniikkasuunnittelu –  Piirikaaviosuunnittelu ja layout-suunnittelu sekä siihen liittyvä analyysi ja dokumentaatio 
  • Projekteihin liittyvät muut kehitystehtävät sekä tiivis yhteistyö ASROn tiimin, VTT:n, päähankkijan sekä elektroniikkavalmistajan kanssa. 

ALTIUS-mission lisäksi tulevat työtehtävät liittyvät säteilyilmaisimiin ja niiden kehittämiseen. Esimerkiksi ASRO:lla on käynnissä projekti säteilyilmaisimista, jotka tulevat lentämään NASA:n miehitetyn kapselin mukana kuun ympäri, ja tämän projektin jatkokehityksessä tarvitaan elektroniikkasuunnittelijaa. Lisäksi elektroniikkasuunnittelijaa työllistää jatkossa avaruussäämittalaitteiden elektroniikan kehitystyö.

Sinulta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/DI)
  • Osaamista elektroniikkasuunnittelusta 
  • Poikkitieteellistä osaamista myös muilta tekniikan osa-alueilta esim. ohjelmoinnista, sensoreista, FPGA-piireistä, säteilystä
  • Englannin kielen sujuva hallinta, suomen kielen osaaminen katsotaan eduksi

 Voit olla kokemukseltasi urasi alkutaipaleella tai kokenut osaaja, sillä ASRO:lla on tarjota ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä kaikentasoisille tekijöille. Tehtävään kuuluu kattava perehdytysjakso ja ympäröivä asiantuntijatiimi taas tukee kehitystäsi.   

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä mukaan uniikkeihin avaruusteknologiahankkeisiin, jotka haastavat sinua ammatillisesti 
  • Sairaskuluvakuutus
  • Kilpailukykyinen palkkaus

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 17.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/asro-elektroniikkasuunnittelija-avaruusteknologiahankkeisiin-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

ASRO:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://asro.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.keravai[at]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Soittoaika 11.5. klo. 10-11:30. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan ASRO:n palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen