Embedded Systems Developer (IoT)

Julkaistu 19.03.2020

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme yli 600 asiantuntijaa useassa eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

Comatecin Iot Solutions -tiimin erityisosaaminen linkittyy sulautettuihin järjestelmiin, IoT-ratkaisuihin, teollisuusautomaatioon sekä ajoneuvojen suunnitteluun ja projektipalveluihin. Näillä alueilla tuotamme asiakkaille lisäarvoa erityisesti ohjelmisto- ja automaatioteknologian avulla. Riippumatta siitä, tarvitsetko apua uuden tuotteen, perussuunnittelun tai projektinhallinnan ajatuksessa, meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta eri toimialojen haasteiden ratkaisemiseksi.

Comatecin IoT Solutions -tiimiin on avautunut paikka sulautetuista järjestelmistä kiinnostuneelle tekijälle. Tässä tehtävässä olet toteuttamassa monipuolisia älykkään elektroniikan asiakasprojekteja painopisteenä teollisuuden laitteet – kuitenkaan unohtamatta suomalaisten kodeista löytyviä laitteita. Projektista riippuen voit olla mukana koko tuotekehitysketjussa asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta tuotantoon ja huoltoon saakka, tai vastavuoroisesti voit keskittyä yksittäisen laitteen ominaisuuden työstämiseen. Tiimi työskentelee pääosin Comatecin toimistolla ja projekteja toteutetaan joko yhdessä tiimin kanssa tai itsenäisesti. 

Tässä roolissa teet järjestelmätason suunnittelua ja ohjelmointia, jonka vuoksi sinulla tulisi olla ymmärrystä järjestelmäarkkitehtuurista. Otat teknisen vastuun projekteistasi ja määrittelet yhdessä asiakkaiden kanssa projektien tarpeet ja tavoitteet. Odotammekin sinun tarttuvan omatoimisesti työhösi ja ottavan rohkeasti vastuuta projekteistasi. Comatecilla suunnataan katse tulevaan ja uskalletaan ottaa vastaan myös haastavampia toimeksiantoja: tässä roolissa pääset oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvien laitteiden ja teknologioiden parissa. 

Toivomme sinulta korkeakoulutaustaa sekä ohjelmoinnin ja järjestelmien tuntemusta. Vahvat vuorovaikutustaidot, itseohjautuva työskentelyote sekä kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn auttavat sinua menestymään tehtävässä. Koska töitä tehdään paljon yhdessä, toivomme sinun olevan vahva tiimipelaaja. 

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. ohjelmoinnin parista
  • Työkokemusta sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä tai vastaavista tehtävistä
  • Osaamista seuraavista: C, C++ ja Linux
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innovatiivista ja itsenäistä otetta työhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti

Voit olla urasi alkuvaiheessa, tai jo hieman kokeneempi konkari, sillä Iot Solutions -tiimissä on oikealle osaajalle tarjolla ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä. Kiinnostuksesi mukaan tarjoamme mahdollisuuden edetä myös esimiestehtäviin, jolloin pääset ohjaamaan ja mentoroimaan uusia tulokkaita. 

Tarjoamme sinulle lisäksi:

  • Työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen
  • Kattavat työsuhde-edut mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä
  • Modernit työtilat, jotka mahdollistavat HW- ja SW-tiimien mutkattoman yhteistoiminnan
  • Näköalapaikan ajoneuvojen ja teollisuuden ohjelmistojen kehitykseen kansainvälisessä ympäristössä

IoT Solutions -tiimissä noin vuosi sitten aloittanut Tuomas kuvailee työtään seuraavasti:

“Aloitettuani vuosi sitten Comatecin (ent. Microteam) Iot Solutions -tiimissä, sain ensimmäisen oman asiakasprojektini jo muutaman viikon työskentelyn jälkeen. Työsuhteeni alussa startattu projekti on nyt loppusuoralla ja tuote on siirtymässä volyymituotantoon, joten voin sanoa olleeni mukana projektin koko elinkaaressa. Hienointa työssäni on se, että se on aidosti monipuolista, ja vastaa sitä, mitä olen opiskellut ja halunnut tehdä, eli suunnittelua ja uuden innovointia.”

Mikäli olet valmis sulautumaan osaksi Comatecin tiimiä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/comatec-oy-embedded-systems-developer-iot-3-2020. Huomioithan, että saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. 

Comatec Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.comatec.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Comatec Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen